dereglare hormonala sau semne de sarcina?
Raspunsuri - Pagina 2
gina85 spune:
Fetelor eu de ieri am o durere usoara ca de CM,o scurgere albicioasa fara miros si nu cred ca e ceva infectie pt ca nu ma ustura cand merg la baie si nici la contactul sexual si au trecut 7-8 zile de la ovulatie.Nu vreau sa imi fac iluzii dar crede-ti ca ar fi ceva???
mya85 spune:
am uitat sa spun de scurgerea alba ca si eu o am, deci sunt sanse sa fie si la tine gina eu zic ca poti face testul cu 3-4 zile inainte de data de 8, mie la ambele mi-au iesit pozitiv mai repede de data intarzierii. chiar dc e o liniuta pala e clar ca e pozitiv ca altfel nu apare liniutza...
mami de (25.07.2010)
gina85 spune:
Multunesc mya dar imi e asa de frica pt ca simptomele sunt doar astea si parca nu as vrea sa ma ilud.tu ai avut pete de implantatie????
mya85 spune:
nu, nu am avut nici o pata de implantare. sngurul simptom care m-a facut sa fiu aproape sigura ca e bebe a fost cand intr-o noapte, cu 6 zile inainte de data la care trebuia sa vina menstruatia, am avut durere ca de inceput de menstruatie icat m-a trezit din somn. faptul ca m-a trezit din somn m-a convins ca nu e doar in imaginatia mea si nici nu avea cum sa vina menstruatia cu 6 zile mai repede!!! iar dupa 2 zile am facut testul si s-a vazut fff usor liniuta, dupa inca alte doua zile am mai facut un test si s-a vazut liniuta mai clar. Azi e ziua in care trebuia sa vina menstruatia si am o scurgere alba enervanta am mai avut si dureri joase de spate, dar asta poate si pt ca lucrez doar in piciodare si stau 8 ore pe zi in picioare... alte simptome nu am avut, le astept.. nu chiar cu nerabdare
mami de (25.07.2010)
realista_hd spune:
sa speram k vom avea o sarcina usoara...bafta gina sa fie bb..asteptam vesti de la tine..si mc fetelor..ne asteapta 40 de saptamani in balon pline de surprize...
gina85 spune:
Mai sunt cateva zile asa ca am sa astept dar durerile astea lejere ca de cm m-au pus pe ganduri si as avea si o usoara stare de ameteala dar cum zilele astea m-a durut capul nu as vrea sa exagerez cu simptomele asa ca va multumesc pt raspunsuri.
realista_hd spune:
buan fetelor...am o mica nelamurire:de 2 zile am o scurgere maro ff deschisa spre crem..si incep sa ma ingrijorez..imi e teama sa nu fie sarcina extrauterina sau iminenta de avort...am aproape 4 saptamani de la ultima menstruatie (care evident nu a mai venit) si nu stiu daca s-ar vedea la ginecolog?ce ziceti?mi-ar fi de ajutor raspunsurile voastre...
gina85 spune:
Realista nu stiu ce sa iti spun,dar pt inceput as vrea sa te intreb daca ti ai facut un test de sarcina ca sa vezi daca esti gravida?