dereglare hormonala sau semne de sarcina?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Fetelor eu de ieri am o durere usoara ca de CM,o scurgere albicioasa fara miros si nu cred ca e ceva infectie pt ca nu ma ustura cand merg la baie si nici la contactul sexual si au trecut 7-8 zile de la ovulatie.Nu vreau sa imi fac iluzii dar crede-ti ca ar fi ceva???

Mergi la inceput

Scuze am uitat sa va spun ca mie ar trebui sa imi vina CM sapt viitoare pe 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

am uitat sa spun de scurgerea alba ca si eu o am, deci sunt sanse sa fie si la tine gina eu zic ca poti face testul cu 3-4 zile inainte de data de 8, mie la ambele mi-au iesit pozitiv mai repede de data intarzierii. chiar dc e o liniuta pala e clar ca e pozitiv ca altfel nu apare liniutza...

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

Multunesc mya dar imi e asa de frica pt ca simptomele sunt doar astea si parca nu as vrea sa ma ilud.tu ai avut pete de implantatie????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mya85 spune:

nu, nu am avut nici o pata de implantare. sngurul simptom care m-a facut sa fiu aproape sigura ca e bebe a fost cand intr-o noapte, cu 6 zile inainte de data la care trebuia sa vina menstruatia, am avut durere ca de inceput de menstruatie icat m-a trezit din somn. faptul ca m-a trezit din somn m-a convins ca nu e doar in imaginatia mea si nici nu avea cum sa vina menstruatia cu 6 zile mai repede!!! iar dupa 2 zile am facut testul si s-a vazut fff usor liniuta, dupa inca alte doua zile am mai facut un test si s-a vazut liniuta mai clar. Azi e ziua in care trebuia sa vina menstruatia si am o scurgere alba enervanta am mai avut si dureri joase de spate, dar asta poate si pt ca lucrez doar in piciodare si stau 8 ore pe zi in picioare... alte simptome nu am avut, le astept.. nu chiar cu nerabdare

mami de (25.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns realista_hd spune:

sa speram k vom avea o sarcina usoara...bafta gina sa fie bb..asteptam vesti de la tine..si mc fetelor..ne asteapta 40 de saptamani in balon pline de surprize...

Mergi la inceput

Mai sunt cateva zile asa ca am sa astept dar durerile astea lejere ca de cm m-au pus pe ganduri si as avea si o usoara stare de ameteala dar cum zilele astea m-a durut capul nu as vrea sa exagerez cu simptomele asa ca va multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

buan fetelor...am o mica nelamurire:de 2 zile am o scurgere maro ff deschisa spre crem..si incep sa ma ingrijorez..imi e teama sa nu fie sarcina extrauterina sau iminenta de avort...am aproape 4 saptamani de la ultima menstruatie (care evident nu a mai venit) si nu stiu daca s-ar vedea la ginecolog?ce ziceti?mi-ar fi de ajutor raspunsurile voastre...

Mergi la inceput

Realista nu stiu ce sa iti spun,dar pt inceput as vrea sa te intreb daca ti ai facut un test de sarcina ca sa vezi daca esti gravida?

Mergi la inceput

da ..am facut,,si a iesit pozitiv...

Mergi la inceput