a murit Liviu Ciulei

a murit Liviu Ciulei | Autor: monabella

Link direct la acest mesaj

Am i ntrat pe DC convinsa ca cineva a deschis deja un topic pe seama asta. Bag seama ca in viltoarea cumparaturilor nu a deschis nimeni. Liviu Ciulei a incetat din viata pe data de 24 Oct intr-un spital din Munchen. Avea mai multe afectiuni si se pare ca mai multe organe au cedat.
Pentru cei ce locuiti in NY City in luna decembrie va avea loc o retorspectiva a filmelor sale la Lincoln Center.
Dumnezeu sa-l odihnesca.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Am i ntrat pe DC convinsa ca cineva a deschis deja un topic pe seama asta. Bag seama ca in viltoarea cumparaturilor nu a deschis nimeni. Liviu Ciulei a incetat din viata pe data de 24 Oct intr-un spital din Munchen. Avea mai multe afectiuni si se pare ca mai multe organe au cedat.
Pentru cei ce locuiti in NY City in luna decembrie va avea loc o retorspectiva a filmelor sale la Lincoln Center.
Dumnezeu sa-l odihnesca.

A fost dar l-ai scapat tu. Inca o data insa, ramas bun unui mare domn al scenei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167796

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manon spune:

trebuie sa acceptam aceasta realitate. avea o varsta...eu cred ca am vazut toate spectacolele montate de ciulei pe scena teatrului bulandra. l-am vazut si actor, pe scena si in film, l-am cunoscut personal, superficial, asa cum se intampla cand personalitatile schimba cate un salut politicos cu admiratorii-vecinii-etc. dupa asemenea oameni ramane ceva pentru posteritate. intotdeauna mor prea devreme, dar niciodata definitiv...
ma consider fericita si mult mai bogata spiritual pentru ca am trait "pe vremea lui liviu ciulei".

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Dumnezeu sa-l odihnesca.

Mergi la inceput