Clasa I * 2011 - 2012 * [13]
Raspunsuri - Pagina 16
flaviutza spune:
Roxana si a mea scrie uratel....ei si ce? asta e, grabit si nu tocmai frumos...m-am obisnuit.
Pentru semne de punctuatie , multe dictari si se rezolva.
Noi avem miercuri comperul la mate. nici pana acum nu stiu exact cat a luat la rom, doar ca a gresit o grila, probabil 3-4 puncte, o intreb maine pe domnisoara.
Si acum facem teme,le -a dat enorm de mult la mate si nimic la romana. de o ora tot scrie la mate si nu stiu cand vom termina. a avut asa : o fisa cu 67 adunari, scaderi, multe cu necunoscute, in toate pozitiile. fisa din caietul special,toata pagina, fisa din mate 2000 de la scaderea cu 5 toata pagina si fisa cu ce au lucrat in clasa, au mai ramas doua probleme dificile . in total, sa tot fie vreo 150 adunari scaderi, exercitii cu necunoscute, daca doar pe-o fisa am numarat 67 exercitii.
intr-o ora abia a ajuns la jumatatea temei.
lbelciug spune:
flaviutza, sa scrii aici daca afli cand se dau rezultatele de la Comper. Merci frumos.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
mina spune:
Bine zis, Roxana, sa vina mai repede Craciunul ca parca ne-a ajuns oboseala pe toti.
La noi nimic deosebit, teme tot asa potrivit de multe si de grele. Flaviuta, mi se pare enorm ce povestesti tu. Alea sunt doar pentru o zi???
Azi a intrat si fi-miu in randul lumii, si-a uitat aseara penarul la after si si-a dat seama abia azi dim in clasa, vai ce circ a facut, parca era sfarsitul lumii, nu altceva. Sper ca si-a revenit repdede ca l-am lasat cu lacrimi in ochi....blegul.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
eveline spune:
Ieri m-am suparat pe iica-mea.. Dupa ce ca a venit cu o pata de cerneala pe camasa (alba - oare mai iese??!!) m-a enervat ca a fost depunctata si la mate si la romana. Doar din vina ei. Am anticipat momentul, i-am zis de n-spe ori ca asa se va intampla, iata ca s-a produs si bine-mi pare ca eu mi-am batut gura de pomana si poate asa se lamureste ca am avut dreptate.
-uri si a mancat si o litera si drept urmare a luat un B.
La mate a avut un exercitiu al carui rezultat era 5. A scris 5-ul ala atat de urat incat aproape l-a unit de s-a inteles 6. Eu ii stiu La romana a scris foooarte urat, a uitat sa puna punctele pe niste iscrisul, stiu ca a calculat corect si ca era 5 insa doamna l-a taiat si a scris pe deasupra 5. Si pe buna dreptate...si evident a depunctat-o ca si cum nu ar fi calculat bine.
Ce m-a enervat e ca am intrebat-o, calma, mai nu-ti pare asa un pic rau ca ai luat B pentru ca nu ai fost atenta...respuns: Nu, de ce?!!
A adus o poza acasa si nu stia cat costa.
Si cireasa de pe tort, aseara la 10 cand sa o bag in pat imi spune ca doamna de sport le-a zis sa vina cu opincute la sport azi (evident le spusese sapt trecuta, ea aseara la 10 imi spunea...) I-am explicat sa fie sanatoasa ca eu la ora aia n-am de unde sa-i iau opincute (opincutele stau la bunica-sa ca pe acolo trece si acolo se intoarce cand are balet).
Aaaa...nu a terminat de copiat de pe tabla la mate asa ca nu am stiut cum trebuie sa arate toata tema....
Urata zi....
FLAVIUTZA - Mult mult tare v-a dat la mate...asta o fi un fel de "ingrasat porcul in ajun...de comper??"...si Biei i-a dat zilele astea un pic mai mult la mate decat la romana dar parca nu chiar asa...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
eveline spune:
S-a dublat mesajul de mai sus si nu vreau sa va ametesc
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
LoraG76 spune:
Hai, ma eveline...biata Bia! Nu fi asa aspra cu ea. Si a mea in ultima saptamana a cam gresit, ieri habar nu avea ce tema are la limba romana, insa n-am facut caz din asta....a, la mate a luat si ea B la un test f. simplu, so what? Eu stiu ca ea stie si ca e, probabil, mai obosita in ultima vreme. Gandeste-te si tu cata cantitate de informatie noua au acumulat in ultima vreme si fii mai intelegatoare cu ea. Bia evolueaza foarte frumos si tu stii asta, doar! Caaaalm...mult calm si intelege-o ca e obosita.
flaviuta, si mie mi se pare enorm de mult cat a avut fetita ta la mate.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
szivarvany spune:
sincer b = bine :-)
eveline, incearca sa iei aer in piept si gata, gamndeste te ca un b acum nu inseamna mare branza. si eu ma autoeduc, am urat toata viata chestia cu daca e nota 9 e kkt, am facut exact pe invers de cum au vrut ai mei doar din razbunare si de ale dreq.
noi stem bine. asteptam serbarea la dans si la scoala.
giulik in continuare e obsedata de citit.
scrie k porcu`, dar asta e :-) seamana cu mine :-)))
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
manuelacrina spune:
Ne inscriem si noi in randul celor care scriu "uratel" ... corect, cu toate semnele de punctuatie, cu alineat, dar tare strambe ies literele alea ... eu ma tot mir de ce-i pune FB la scrisul ala ... dar, in fine, bine ca nu sunt eu Dna. Invatatoare
Tare ne-a ajuns oboseala ... face teme cu drag, dar nu mai pot sa o conving la nimic suplimentar ...
Ne pregatim de serbari si Mosi: pe 16 la OperaCP, pe 20 la dansuri (doua costume ) si la karate, pe 22 la mine la servici si la scoala, serbarea "mare" ...
La romana - cred ca azi fac grupul ce, la mate cred ca azi trec la 9.
LoraG76 spune:
La noi au inceput de ieri sa faca recapitulare, la limba romana. La mate au ajuns la scaderea cu 9, azi cred ca fac asta.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
anda141 spune:
Si Albert cam iese din spatii la romana si nu e atent la scris, dar nici FB nu i pune. Doamna noastra este f exigenta , cum a depasit putin linia ii si taie litera sau cifra, trebuie sa fie perfecte. A spus ca pune mare accent pe caiete ordonate ca destul o sa si schimbe scrisul mai tarziu, insa acum vrea sa fie totul la linie.