Clasa I * 2011 - 2012 * [13]

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Nici noi.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

nici noi

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_p spune:

Fiica-mea a vrut sa nu-l supere pe Mosu' si a mancat dulciuri pana a dat pe dinafara!S-a trezit la 5 cu dureri de burta si stari de voma.Deci...azi e prima zi in care a chiulit!Era cam suparata ca nu merge pt ca urmau sa-l faca pe e mare de mana si asa putea sa-si scrie numele,Ema.Problema e ca a ratat si Piticot-ul la abecedar!
E-ul l-am facut noi,singurele si i-a iesit destul de bine(ca veni vorba...litera asta mi se pare tare imbarligata)!
Boala i-a trecut repejor adica pe la 11 voia deja sa se-mbrace sa iasa afara!
O seara buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Nici noi nu am fost la vreun concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Fetele are cineva subiectele de la comper? ca fi-mea n-a adus nici o fisa de la scoala ....eram curioasa ce subiecte au avut, domnisoara zice ca a facut, dar nu stiu ce si cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

cre`ca numai noi nu am participat la nicun concurs :-)
la romana au ajuns la R si la mate la 10 :-)

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Nici noi

Azi am avut o mare realizare: am luat copilu de la after si i-am uitat ghiozdanul acolo Dat fiind ca e f greu, de regula il duc eu, deci nu prea e vina lui, saracu....Nu va povestesc ce scandal mi-a facut cand m-am trezit aproape de casa ca nu-=l avem si a trebuit sa ne intoarcem

In rest toate bune si frumoase, a ajuns la C mare de mana, la romana, iar la matematica fac niste fise, probabil maine vor trece la adunarea cu 1. S-a fixat si serbarea, are vreo 3 poezioare de invatat, pe 2 le stie deja.

Am avut luni sedinta cu parintii si ne-a avertizat Dna ca va incerca sa le dea mai multe teme pe viitor, nu foarte multe dar mai multe decat pana acum. Ba chiar ne va de si fise pentru vacanta, dar nu vor fi obligatorii.

Noapte buna

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

FLAVIUTZA - Daca nu gasesti in alta parte, la 12 cand vine Bia de la scoala pozez paginile cu subiectele de la concurs si le pun pe net. Nu mi-a dat prin cap sa fac asta ieri si acum sunt in portofoliul ce-l poarta in ghiozdan in permanaenta la ea. Dupa cum spuneam o parte din subiecte au fost identice cu unele din anii trecuti si restul in acelasi stil. Mi s-a parut simplu tare....a, cu o exceptie: ii intreba care e reprezentarea grafica a sunetului si trebuiau sa aleaga "litera". Copiii ca si idee stiau lucrul asta insa termenii au fost cam pomposi si au trebuit sa se gandeasca oleaca..fiica-mea a pus la ghici dar a nimerit-o.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

A venit fata cu testul acasa. La corectat a ramas doar foaia cu raspunsurile sub forma unui tabel in care au x-at variantele corecte de la fiecare punct.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Merci, frumos, am vazut si eu aseara foaia la Matei. El a facut f bine, multe erau din testele lucrate deja de el, dar cica doamna le-a mai dat sugestii pe ici pe colo.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu tot chiulangioaca, am cam lipsit de pe plaiurile mioritice si maine plec din nou. Asa ca nu stiu sa va zic nimic de scoala, dar am cerut diseara caietele pentru acasa sa vad eu pe unde au ajuns. Cred ca stam ca Matei de Mina, la C mare si adunari cu 1. Insa am auzit asa razant de exercitiile cu necunoscuta, a incercat bona sa i le explice si nu prea a mers. Diseara incerc sa prestez eu, desi cam greu ca avem un sarbatorit in familie. Insa in weekend le las bunicilor sa faca temele cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Pune-o Eveline, sunt si eu curioasa . fi-mea zice ca doar la una nu e sigura ca-i bine, dar ea asa spune in general, e tare sigura pe ea.
Noi suntem la C mare si la mate cred la adunari, au trecut de adunarea cu 4 , au recapitulat ceva ca ieri ca tema au avut doua fise zdravene recapitulative.

Mergi la inceput