Aradence DC (168)
Raspunsuri - Pagina 9
Melania 14 spune:
La multi ani fetelor! Noul An sa va aduca sanatate,impliniri si sa ne bucuram de copilasii nostri!
La multi ani Diana!
Moni vrem poze cu tortul si sa ne spui unde l-ai facut
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
monica70 spune:
DIANA,CARMEN multumim
Carmen tortul a fost "home-made" productie mami ca de obicei,nimic spectaculos.Poate pentru la gradi o sa ii comandam ceva mai comercial Ea saraca e sarbatorita la gradi tot dupa 10-14 zile de la ziua ei ... asta e daca si-a ales asa zi de nastere.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Somleac spune:
La multi ani!!!!! Un an mai bun, plin de bucurii si cu multa sanatate.
Noi suntem la ski in Slovacia. Ne=a dat doamne doamne zapada multa asa cum ne=am dorit. Totul e superb. Daria , Matia si Alex schiaza, , chiar si Susu din cand in cand.
Va pup si poate mai intru daca apuc.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
alinamoro spune:
Hallo!!!!
Inchidem subiectul?
Moni, foarte frumoase pozele, si tortul super! Diana eleganta ca de obicei si Tudor un scump cu figura lui smechera.
Miha, ce bine ca aveti zapada!
Noi am fost de Revelion la Cicir si a doua seara ca trebuia mancata toata mancarea. Copiii au fost cu noi (au venit de la Bihor vinerea trecuta), au rezistat si ei pana la ora 3.
In rest, nimic nou, pe baricade la munca.
Copiii pe-acasa, au mai rams singuri, mai cu Calin. Azi eu am plecat la 11 la lucru si pana a ajuns Calin au fost singuri si s-au pus sa faca curatenie, aranjat papuci, maturat toata casa, spalat geamuri cu solutie (in interior)...Nu va imaginati ca straluceste totul in casa, dar a trebuit sa-i laud si sa fiu super fericita si impresionata. N-au mai reusit sa spele pe jos ca a ajuns Calin. Bineinteles ca maine dimineata ma pun la curatenie.
Nici nu stiu ce sa mai scriu...mai ales ca nimeni nu mai zice nimic pe-aici.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Claudelu spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Ioan/Ioana/Ionela!
Multa sanatate!
eu chiar nu stiu ce as putea sa zic, am cazut din nou intrun butoi de tristete...in 5 ianuarie trebuia sa ne sarbatorim mama, dar...asa ca, va rog sa ma intelegeti ca din nou m-a napadit durere
Claudia si Raul-Andrei
monica70 spune:
LA MULTI ANI IANELOR/IONILOR!
CLAU e foarte de inteles sa fi trista
MIHA ce fain de voooi! Aduceti si incoace niste zapada !!!
ALINA mersi! Ce figuri mari sunt ai tai
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
ILDI25 spune:
La multi ani Ionilor si Ioanelor.
Subiectul e pe duca ,nimeni n-are nimic de zis sau suntem cu totii prea preocupati ca nici de vorba numai avem timp .
Miha fain de voi ca va distrati si bine ca aveti zapada si daca puteti s-o tineti pe toata pe acolo ca mie una nu-mi lipseste deloc.Daca n-ar fi deloc si mai bine . Stiu ca sunt rea ca copiilor le place dar eu nu-i duc dorul never.
Alina felicitari harnicutilor . Gestul conteaza si faptul ca puteti sa-i lasati singuri ,adica sunt responsabili.
Clau un si o daca te ajuta . Mami tau te iubeste de-acolo de unde e .
monica70 spune:
Hello ,dau niste cafea azi - sunt doritoare?
MIHA mersi de zapada vad ca tot ne-ai "trimis" oleaca in ciuda lui ILDI
Somleac spune:
Salut, ne-am intors luni, din pacate, ca tare bine a mai fost la trandaveala. De luni incep serviciul cu norma intreaga, pana atunci ma zolesc sa spal tona de haine si sa pun la loc.
Fug sa imbrac copii ( Vic si Ilinca ca restul sunt la taica-meu) sa mergem in vizita la o prietana cu bebe mic.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011