Aradence DC (168)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, am fost si noi la Primarie, te-am vazut in fata cu gluga pe cap. Eu eram mai in spate cu Miha si Ilinca. Dupa gradinita voastra am urmat noi. Am vazut-o pe Diana, pe Tudor nu.
Ce mortal a fost cu pachetul!
Si noi am inghetat acolo, ne-a spus sa fim la ora 18. In loc sa-i puna p-astia mici intai...

Niko, sa stii ca n-am uitat, dar n-a avut Calin timp si a venit cam tarziu acasa saptamana asta. Luni, marti ajunge pe la tine, oricum saptamana viitoare vreau sa le dau hainutele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Ce liniste pe-aici!

Flavia, daca nu ziceai nimic nici nu te vedeam.
Eram tare ingandurata, azi am aflat ca o colega (si prietena) a facut vineri un consult ginecologic la Laser (prin programul de care ne spuneai si tu) si dr. Adi Popa i-a descoperit o formatiune (tumora) pe ovar de 14 cm.
A mai fost la un medic vineri dupa masa si i-a spus exact acelasi lucru. Si-a facut markerii tumorali si cica sunt ok. Luni merge la Cluj la un control si apoi urmeaza operatia. Ambii medici i-au spus ca trebuie sa se opereze cat mai repede.
M-a intors pe dos vestea asta.
Ea a fost in urma cu 2 luni la ginecologie si a fost totul ok. A facut in fiecare an test Pap si cosult ginecologic. Nu stiu cum n-a vazut nimeni nimic (niciun dr.), mai ales la ultimul control.
Ea avea ciclu abundent in ultimul timp, migrene urate si f dese si pilozitate pe fata (vizibil).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Chiar asa ce liniste ... Linistea dinaintea furtunii,sau ce?
Cred ca toata lumea-i agitata/ocupata in perioada asta ...
ALINA imi pare rau ca nu ne intalniram si ca n-am vazut-o pe Adelina,dar adevarul e ca in momentul ala am uitat complet ca veniti si voi asa ca nici macar nu m-am mai uitat primprejur.Nu ai filmat-o?
Cat despre povestea cu prietena ta ce sa mai zic.Sper sa fie ok,ca dupa simptome pare mai degraba ceva hormonal,in plus cred ca e tanara ,iar cancerul ovarian dupa ce ca e rar,apare mai mult dupa menopauza.In plus si markerii ii sunt ok.
V-am zis ca si mie imi zisese aia ca nu mi-au iesit bine analizele legate de chistul ala.Ma gandeam la Ca125 - markerul clasic ,dar ala a iesit ok,in schimb a iesit prost unul nou folosit pentru asa ceva : HE4 - care e mult mai specific decat Ca125 care poate fi crescut si de la alte cele (endometrioza,inflamatii etc)! He4 trebuie sa fie sub 70 si mie mi-a iesit 72,9 . Tipa a zis ca a vorbit cu ginecologul si el a zis ca deocamdata trebuie "doar urmarire" - adica dupa trei luni iar markeri si control ginecologic.La eco zisese ca e ok,ca e folicul,dar pe rez de la CT facut in aceeasi zi inca se vedea chistul sau foliculul ce-o fi fost si era de 4/3 cm,nu 4/2 ca in urma cu 6 saptamani,deci usor crescut.In plus scrie ca inca "2 foliculi mai mici au crescut usor".Asta imi suna a "ovar polichistic" si avand in vedere ca luna asta mi-a venit CM la doar 20 de zile ,e clar ca e ceva dereglat p-acolo.Maica-mea m-a mai bucurat si ea amintindu-mi ca de pe-acum cam asa e normal ,ca ea a intrat la menopauza la 45 de ani si inainte cu cativa ani e normal sa fie dereglat ciclul.Si io deja am 41,5 ...
Na ma rog,sper ca macar markerul ala crescut sa fie asa de la melanom,ca mi-e mai mult decat suficient dumnealui.

Edit: uite aici una ce a avut chist ovarian chiar de 14 cm ,cica i l-a extirpat la operatie odata cu ovarul si se pare ca e ok,din moment ce scrie ca in continuare a primit tratament hormonal. http://www.kudika.ro/comentarii/articol/35589/chist-ovarian.html Sper sa fie si la prietena ta doar asa ceva

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Moni, mersi de incurajari.
Sper si eu sa fie hormonal.
40 de ani are prietena mea.

Am pus cateva poze de la serbarea de sambata, aici.

La Primarie a filmat-o Calin cu aparatul unor prieteni ca lui i s-a terminat bateria dupa ce filmase tot inainte.

Mergi la inceput

ALINA am vazut pozele! "Bradutul" e Mattia? Iar pe scena langa tine e Miha? Nu se vad prea clar pozele ...

Legat de consistenta aluia,exista si chist dermoid,endometriozic etc. care-s oarecum solide,dar benigne (evident ca m-am si documentat deja ).Pe de alta parte cel malign am citit ca are ceva caracteristici aparte la ecograf.Dar totusi,eco e doar eco,abia dupa operatie/biopsie se vede clar ce si cum.
Si degeaba a facut doar pap si control ginecologic recent,daca n-a facut si eco,astea din cate stiu doar la eco se vad. Ca sa nu mai zic ca la o adica, pot creste f. rapid,deci cu eco recent sau fara tot aia e Ca doar nu-l poti face lunar
Si apropo de eco: cand faceam investigatii la Timisoara pentru infertiltate,ecografistul mi-a scris ca as avea ceva polip endometrial,dar la laparoscopie s-au depistat de fapt " urme de endometrioza pe fundul de sac uterin ",deci cu totul alta mancare de peste ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Moni, da, "bradutul" e Matia.
Prietena mea si-a facut si eco vaginal la controlul ginecologic, chiar in urma cu 2 luni. Pozitia e tare aiurea, e in spatele vezicii cumva si se poate confunda ovarul cu vezica (asa i-a zis dr. al 2-lea la care a fost). Dr. Popa e un ecografist ff bun si a vazut rapid ca ceva nu-i in regula.

Mergi la inceput

Io am scris Matia cu doi de t,ca-s obisnuita cu Mattia baieteul prietenei din Italia
Unde are cabinet dr. Popa ala? e daor ecografist? Sau si ginecolog?
Apropo ziceti-mi si mie ce dr.ginecolog recomandati,pentru cumnata-mea.Initial a fost la Teaha,dar cum el nu merge la nastere s-a reorientat spre unul - habar nu am cum il cheama - mai tanar recomandat de ceva prietena.Acum s-a trezit (in luna 5) ca parca ar vrea unul cu ceva mai multa experienta,ca asta i se pare cam superficial.Io-l stiu pe Miclea,dar se pare ca nu mai merge la nasteri in matern,doar la clinica privata.Ea vrea sa nasca natural.Mai stiam de Furau ca ar fi ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Io am scris Matia cu doi de t,ca-s obisnuita cu Mattia baieteul prietenei din Italia
Unde are cabinet dr. Popa ala? e daor ecografist? Sau si ginecolog?
Apropo ziceti-mi si mie ce dr.ginecolog recomandati,pentru cumnata-mea.Initial a fost la Teaha,dar cum el nu merge la nastere s-a reorientat spre unul - habar nu am cum il cheama - mai tanar recomandat de ceva prietena.Acum s-a trezit (in luna 5) ca parca ar vrea unul cu ceva mai multa experienta,ca asta i se pare cam superficial.Io-l stiu pe Miclea,dar se pare ca nu mai merge la nasteri in matern,doar la clinica privata.Ea vrea sa nasca natural.Mai stiam de Furau ca ar fi ok.

Moni, Dr. Popa lucreaza la Laser, e ginecolog, Miha a nascut cu el. E medic foarte bun, a fost si directorul spit.Matern, acum nu cred ca mai lucreaza si in Matern, numai la Laser.

Mergi la inceput

Aha cred ca stiu acum de cine e vorba,stiu un tip care imi zicea ca e varul lui si mi-l tot propunea de medic.Dar chiar toti medici buni au parasit maternul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Spune-le prietenilor sa treaca toate cumparaturile de la FLANCO sub numele AREDx1000.
Daca grupul AREDx1000 realizeaza valoarea cea mai mare a achizitiilor, atunci Flanco ofera 100.000 lei celor ce au facut cumparaturi.
Deocamdata grupul AREDx1000 este pe locul 7!!! detalii pe www.grupulflanco.ro

Mergi la inceput