Aradence DC (168)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu as veni sambata seara .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Aha, nu stiam ca e seara.
Sambata asta chiar nu pot nici seara, de fapt nu-i sigur.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

In principiu eu pot, trebe sa vad unde il pot lasa pe Bogdi. Mi-e dor si mie sa ne vedem si sa radem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Deci? :)

Ada

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deci? Io pe asa vreme clar nu conduc si nici sa inghet prin statiile de tramvai nu ma incanta ... brrrr.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Deci? Io pe asa vreme clar nu conduc si nici sa inghet prin statiile de tramvai nu ma incanta ... brrrr.

Moni, pai trebuie sa faca si taximetristii un ban!

Io nu stiu sigur...cred ca nu ajung...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni te duc eu. Nu am nici un stres sa conduc pe orice vreme.
Deci?
Eu
Moni
Miha
( mi-a zis sa scriu ca vine si ea) E ocupata cu petrecerea lui Alex.
Flavia
Cristina Rubi
( i-a zis Flavia)
Diana 11 ( Miha de la ea stia de intalnire , nu de aici)
Nico(m-am intalnit cu ea il Galleria in seara asta si i-am zis, a zis ca incearca sa vina).
Ada
Clau? ati vorbit careva cu ea.
Restul fetelor???
haideti mai fetelor ca la ultimul eveniment cultural la care am fost imreuna ne-am distrat de minune.Remember?

Eu cu Ioana am avut seara fetelor azi. Am fost la Mall. Nu am scapat fara jucarie. Am fost prin magazine ca eram in cautare de cadou ca luni avem o petrecere la Gemi. Am mancat mancare chinezeasca si inghetata.
Deci... la ora 18.45 in spate la Teatru. Se tine la sala Studio.

Mergi la inceput

Diana R la multi ani lui Vasile.Mai povesteste-ne ceva despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Am vazut ca va intalniti azi... Nici eu nu conduc pe vremea asta...

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Fetelor( in afara de Cristina) vi s-a inzapezit internetul?

Mergi la inceput