Aradence DC (168)
Raspunsuri - Pagina 14
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzica Alina uite aici http://www.ared.ro/ansamblul-rezidential-red1/index.php?nod_id=3-ansamblul-rezidential-red-1-uta&_sect_id=870-cursuri-de-balet Si mie mi-e dor de o intalnire cu rasete.De juma de oram am ajuns acasa...Tudor plange ca ii e dor sa mance mancare gatita de mine Ca eu fac cea mai buna mancare si nu a mai mancat demult mancare gatita acasa |
Mersi Gabi!
Io nu am gasit nicicum pe site, cred ca nu mai vad bine.
Miha, da, a venit zana maseluta.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Somleac spune:
I-am comandat lui Alex tobele astea. http://www.thomann.de/ro/millenium_mx222.htm
Cred ca trebuia sa-mi comand si dopuri de urechi.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
Somleac spune:
Le-am admirat si eu pe balerinele noastre
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
monica70 spune:
Buna dimineata,hai sa mai dau io o cafea,ca vad ca nu se inghesuie nimeni
MIHA moama ce tobe beton ... dar fara dopuri cum o sa rezisti? Mie mi-ai facut pofta nu de tort ci de ... sampanie
ALINA si GABI super balerinele ! Ce fain ca sunt impreuna!
GABI ma termini cand te aud cu programul ala al tau de munca Cat o sa rezisti asa? Merita?
ALINA felicitari pentru dintisorul Adelinei! Ce i-a adus zana Maseluta? Mersi si de noutatile cu Ioana - sper sa se imbunatateasca situatia ei pe-acolo,ca in ultima vreme e aiurea rau vad
Io habar nu am de nimic,ioc mail de la doctorita,probabil merg vineri la control si imi va spune atunci in direct ce si cum.
In rest, bine ca a reinceput gradi,ca ma tampiseara astia doi de cap.Diana a reinceput si activitatile la palat.
Joi a venit de la dans-sportiv spunand ca "am prins un baiat" (adica de partener de dans) - au doar doi baieti la dans - de ce nu dati mai baietii la dans sportiv? (unde invata dans de societate+latino) Ce atata judo,cu cine s-or bate? Dar de dansat au ocazia toata viata si nu le strica sa se priceapa !
Vineri a intrat pe usa de la gimnastica strigand: "mamii pot sa fac podul de sus! " si intr-o secunda s-a si indoit - degeaba am strigat sa astepte sa scot salteaua,ca mi-a luat-o inainte! Am ramas masca fiindca nu ma asteptam sa ii iasa - cand imi zicea DIANA11 ca Alexandra face podul de sus ,ma gandeam ca Diana l-o face la pastele cailor,dar na Alexandra a facut gimnastica inca de anul trecut si inca intensiv,ma consolam io.Vineri abia i-a pus in premiera sa incerce sa faca podul de sus ... si i-a si iesit,chiar daca din 10 incercari in 5 mai pica in cap ,tot e ceva pentru prima zi de incercari Cand i-am zis Dianei ca io n-am reusit nicodata sa fac podul de sus (de fapt nici n-am incercat,de frica), mi-a zis sa merg si io sa ma invete Elza
Tudor a implinit luna asta doi ani jumate ,deja face rapid puzzle de 6 bucati,trebuie sa ii scot deja cu mai multe bucati.De vorbit vorbeste mult mai multe si mai bine decat Diana la varsta lui si in final am scapat si de pampers,desi noaptea tot i l-am mai pus deocamdata (tot unul si acelasi ca e uscat dimineata)
Eu cu Diana mi-am facut iar abonament de WE la Activ ,sa inotam - am profitat ca le-au dat mami si frate-meu la amandoi bani "de sorcova" si i-am investit cu folos (inclusiv al meu deci ,ca vaaai ce bine mai e ) Luna viitoare mi-a promis mami ca ne sponsorizeaza ea,asta daca nu intervine ceva (adica operatie) sa nu mai pot merge Am convins-o si pe prietena-mea sa vina cu fetele - au 10-11 ani si Diana numai bine are cu cine se inretine.Deja poate sa parcurga singura un bazin fara oprire,dar mai mult se balaceste aiurea - sarituri,scufundari,pluta,inot pe spate ,pe sub apa ... cum o fi ... clar nu profesionist,dar se descurca cat de cat.Daca aveam bani o mai dadeam si la cursuri sa invete ca lumea,dar oricum dupa cum a zis ortopedul important e sa se miste in apa si afara din apa - deci o ora de dans,una de gimnastica si doua de inot pe saptamana tot sunt ceva,chiar daca n-o sa faca ea cine stie ce masa musculara din asta (ea are stern infundat si usoara cifoza/scolioza)
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Somleac spune:
Moni mersi de cafea.
Cu dopurile ai dreptate.Acuma la inceput o fi mai nasol ca or sa vrea sa dupaie toti in ele. Ma consolez ca vine vara si oi fi mai mult pe afara.
Eu l-as duce pe Matia la dans sportiv, dar nu stiu daca o sa-i placa. In ce zi sunt antrenamentele?
monica70 spune:
MIHA la profa la care e Diana au joi de la 17,dar mai e o profa.Si la fiecare depinde si de varsta copiilor in ce grupa si deci in ce zi/la ce ora ii programeaza.Mai fusese un baietel coleg de grupa cu Diana si n-a mai vrut sa continue pe motiv ca ... nu-s baieti Cum va ziceam la Diana in trupa doar doi sunt mai activi,cred ca si la gimnastica aerobica-s mai multi,parca vreo 4.Si io ma gandeam ca noroc ca stati la casa cu tobele alea
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
alinamoro spune:
Moni, Ade a primit bani de la Zana Maseluta.
Am vazut pe FB cum face Diana podul si Tudor puzzle-ul. Felicitari! Ioi ce scump ii Tudor, am mai vizionat filmulete cu el, ii mortal.
Miha, wow, super tobele! Si Dragos viseaza.
Cica dupa ce mai invata la pian sa-l dam si la tobe, de mult ne tromboneste.
Dragos a facut gimnastica la gradinita cu Elza...si Ade cat a fost la PP 14.
Gabi, nu-ti mai poti schimba/scurta programul cumva?
Stiti ca Niko lucreaza la Kastel Spa in Mall Galeria?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
Citat: |
GABI ma termini cand te aud cu programul ala al tau de munca Cat o sa rezisti asa? Merita? |
Am zis ca bag un ochi.... ca sunt tot la lucru si nu am apucat sa respir azi...Moni mai pana miine seara trebuie sa rezist in ritmul asta...dupa care luna viitoare again( dar nu chiar asa tragic ca acum).
Va las ca orice minut e pretios acum pentru mine.
Somleac spune:
Moni hai la cafea.
Felicitari Dianei pentru podul de sus. Cred ca o las balta anul asta cu dansul. Acum i-am inscris pe amandoi la Activ, incepem de vineri. Chiar nu mai fac fata cu drumurile.
Ufff ma termina Vic cu crizele de dimineata.
Ada ce faci?
alinamoro spune:
Miha, hai ca vin si io la o cafea.
Am facut putina curatenie si ordine pe-aici, acum beau cafeluta si apoi ma pregatesc sa plec la lucru.