Aradence DC (168)
Raspunsuri - Pagina 10
anca16 spune:
Fetelor, stiti ceva despre gradinita particulara Licurici? E la Uta, undeva printre blocuri.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
Melania 14 spune:
Moni eu nu pot sa vad pozele pt ca nu le gasesc.
Miha ce fain ca ati avut zapada.
Anca nu stiu nimica de gradinita Licurici.
Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)
Claudelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca16 Fetelor, stiti ceva despre gradinita particulara Licurici? E la Uta, undeva printre blocuri. Mamica de Razvan (24.05.2010) www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus poti ajuta si tu www.lowcostroutes.com/ro" target="_blank">zboruri ieftine Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI. |
nu e chiar intre blocuri...e pe Strada Scarisoara, aproximativ vis a vis cu Verbita.
Miha, ce fain de voi
Claudia si Raul-Andrei
alinamoro spune:
Anca, nu stiu nimic de gradinita Licurici.
Ce mai faci?
Clau, voi ce mai faceti?
Miha, ceva poze nu ne pui?
Moni, ai mai fost in Ungaria? Nu cred ca ne-ai mai scris sau n-am citit eu...
La multi ani Melania!
Carmen, sa va traiasca printesa si sa v-aduca numai bucurii!
Am ratat cativa sarbatoriti din luna ianuarie(scuze pt.intarzaiere):
La multi ani Ovi, sot de Carmen!
La multi ani Ghita, sot de Moni!
Fetelor, mai stiti ceva de Ioana, ati mai primit mail? Eu nu...
Offf, abia tastez ca-mi curg ochii, nasul...sunt racita cobza, nu se putea sa scap printre atatia virusati la lucru.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
gabitzica spune:
La multi ani Melania!
La multi ani sarbatoritilor din ianuarie.
Noi am fost la schi in Austria, aseara am ajuns acasa. A fost foarte frumos, exceptand crizele Ioanei. Am schiat cu totii, Tudor parca s-a nascut pe schiri asa bine merge. Si-a dat drumul si Ioana singura in ultima zi. Sunt tare mandra de ei. poze nu prea avem ca am facut doar cu telefoanele.
flavia ramona spune:
Na salutare in noul an, nu cred ca am mai scris pana acuma in 2012.
Miha si Gabi fain ca ati fost la munte. Si Bogdi a fost plecat, dar nu a vrut pe schiuri. E cam fricos cand vine vorba de echilibru. Sper sa-i mai treaca.
Alina, sa te faci bine, cu toate ca tu mereu esti in preajma virusilor si e aiurea.
Clau, asa pe fuga cum te-am vazut da am vazut ca ai slabit tareeee mult.
Carmen, voi ce mai faceti? Ce fac copii?
Apropo de crizele Ioanei ... Gabi, Alina, Ildy si care mai aveti copii in jur de 5 ani e ceva perioada la varsta asta de care nu stiu eu??? Si Bogdi imi face crize, nu-i convine nimic, e foarte posesiv cu jucariile lui, nu vrea sa le dea la nimeni sa se joace, se enerveaza si se uita urat la mine si alte astfel de reactii. Astea se intampla de vreo 2 luni si ceva incoace, pana acum reuseam sa ma inteleg cu el in majoritatea situatiilor daca discutam sau ii explicam.
In rest nu prea am ce sa va povestesc, de aia nici nu prea scriu. Lucrez mult ca de obicei si pe langa doar treburi obisnuite.
alinamoro spune:
Gabi, bine ati revenit!
Am vazut cateva poze pe FB.
Flavia, nu stiu ce sa zic...si Adelina e foarte sensibiloasa, daca nu-i convine ceva(si se intampla des) plange, plange din orice, uneori mi-e o ciuda pe ea...
Nu stiu sa mai fie ceva perioada la 5 ani, ar trebui sa se incheie perioada crizelor si smiorcaielilor, teoretic.
Las' ca acusi merg la scoala si se mai "maturizeaza", mai plangem noi dupa perioada asta.
Io tot cu nasul infundat in continuare. Bag la ceai cu miere si lamaie la greu.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Moni, am citit la subiectul tau cu melanomul. Imi pare rau ca vestile nu-s asa bune, dar sper si ma rog sa gasesti alt trial experimental in care sa intri.
Din pacate la noi in tara nu vei gasi niciun tratament, asa ca nu te lasa, cauta si mergi mai departe.
Te rog sa ne tii la curent, chiar daca nu mai dai copy aici spune ca ai scris dincolo.
Suntem alaturi de tine. Sunt convinsa ca vei gasi pana la urma, chiar daca mai departe decat Szeged, poate si mai scump, dar nu conteaza. Sunt sigura ca sunt multi cunoscuti, prieteni (si aici pe forum) care te-ar ajuta si financiar daca ar fi cazul.
monica70 spune:
LA MULTI ANI MELANIA! LA MULTI ANI SI LUI OVI !
ALINA mersi de urari
Legat de "crizele de la 5 ani" ,io care-s obisnuita oricum de mica cu crizele de personalitate ale Dianei (ca numai cum vrea ea trebuie sa se intample) pot spune ca parca de anul trecut din toamna a inceput Diana si cu obrazniciile Deci cam inainte cu vreo 2-3 luni inainte de a implini 5 ani! Ea nu e defel posesiva,dar are in program si faza cu uitatul urat la noi (cum zicea Flavia de Bogdi) si aia cu smiorcaitul din orice de care zicea ALINA Nici nu stiu care ma enerveaza mai tare !!!
Acum se razboieste zilnic cu frate-su,niciunul nu se lasa neam,daca pune unul mana pe ceva instant exact chestia aia ii trebuie si celuilalt! Iar daca ii despartim unul acasa unul la mami,vor tot impreuna Bine ca incepe maine gradi ca mi-au iesit de tot pe nas astea trei saptamani cu amandoi acasa!
Dupa ce-o fi un pic de liniste in zona,poate apuc si sa incep mai serios alte cautari,ca deocamdata numai oleaca de liniste vreau!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
flavia ramona spune:
Alina si B plage usor din orice, daca nu-i convine. Dupa aia exact cum ziceam mai face urat in sensul ca isi inclesteaza mainile fie in jos, le tine drepte si incordate, fie peste piept, cu o privire de-aia nervoasa si isi apropie fata de fata mea, fie se supara si pleaca de langa mine. Nu sunt obisnuita cu faze de-astea. Pe langa asta pana acuma daca mergeam la un magazin si ii refuzam ceva dulce sa zicem ii explicam de ce si nu facea mare caz, acuma insa nu ca se tavaleste pe jos, dar atata repeta lucrul ala ca ma doare capul. La fel si in altfel de situatii ... daca ii zic nu ai voie un lucru ma mai intreaba de 100 de ori daca nu are voie. Rezist cat rezist, dar din pacate nu de fiecare data si ajung sa-l cicalesc si nu-mi place.
Cu mancatul iara avem o problema, ca de obicei de altfel, dar deja ora mesei e un stres pentru mine. Azi m-am gandit ca o sa vorbesc si cu mami si in urmatoarele 2 saptamani ii dau sa manance ce vrea el (nu dulce, ma refer strict la mancare). Daca o sa vrea paine cu margarina toata ziua aia ii dau, sa vad cum e, ce face ... ca deja nu mai stiu ce solutii sa abordez.
Si pentru ca tot ma plang, va ziceam ca e mamos rau, ca nu vrea decat cu mine, si-a mai revenit ceva, adica a fost cu Sorin plecat si a stat la mami peste noapte, dar a dormit mami cu el in brate intr-o seara si dimineata musai ma suna. Insa tot legat de mamosenie nu mai vrea la gradi, asta aud in fiecare seara cand merge la gradi, acuma seara la fel. Ca el vrea acasa cu mine, ca se plictiseste la gradi, ca nu se joaca destul la gradi si alte cele. Si plange seara sau il las cu lacrimi in ochi la gradi.
Ce ziceti? Astept pareri si idei cum sa procedez.