Bilant 2011 + Asteptari 2012

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

financiar - un dezastru
altfel, an foarte bun, ni s-a nascut al doilea copil, suntem toti sanatosi, fetita mea a inceput niste activitati de copil "mare" si se descurca minunat, am avut prieteni buni care ne-au stat aproape

In 2012 sper sa ni se imbunatateasca situatia financiara si sa ne mutam intr-o locuinta cu mai mult spatiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

2011, a fost un an ca oricare altul. Un an cum au avut mii de alti oameni. Am invatat multe, am pierdut multe. Echilibrul vietii.
Nu im place sa trag linie, insa imi place sa ma uit la prieteni, familie, la oameni - la cei care m-au imbogatit.

In 2012 nu doresc decat sa se implineasca dorinta fetei mele. Are de trecut un prag.

Nu imi place sa trag linie. Anul ce vine isi are intodeauna radacinile in anul ce-a trecut.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
Anul ce vine isi are intodeauna radacinile in anul ce-a trecut.

Ce bine ai zis. Chiar asa e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

pt noi a fost inca un an de viatza dat de Dumnezeu cu bucurii, tristeti, impliniri si sperante.
Bilant 2011:
-am avut 2 decese (socrul meu si un bun prieten si vecin)
-mama duce cu greu chimo dar Dumnezeu ii mai da zile.
-sotul cu serviciul e asa si asa...dar bine ca are ca sunt atitia care nu au servici.
-eu cu sanatatea ii multumesc lui Dumenzeu ca ma tine sanatoasa sa fiu aici pt familia mea
-baiatul merge excelent cu scoala
-financiar suntem ok...nu ne permitem extravagantze dar am invatat sa ne multumim si sa fim fericiti doar cu basic.

Asteptari:
-ne mai dorim un copil
-sanatate familiei
-financiar ar fi bine sa ne mai permitem ceva remodelari prin casa
-sa putem darui mai mult
-in general ne dorim ca Dumnezeu sa fie cu noi, in inimile noastre si in tot ce facem.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Anul 2011 pentru mine sa spunem ca a fost un an cu multe incercari:
-din punct de vedere financiar asa si asa
-cu sanatatea a fost ok,fetita mea a fost mai mereu bolnava de cand a inceput gradinita
-financiar nu a fost ok deloc de la luna la luna noi suntem cu datorii

Ptr anul 2012 imi doresc:
-sa imi gasesc un job,sa am mai multii clienti la ceea ce fac eu
-sa fim sanatosi
-sa am mai multa grija de mine
-sa citesc mai mult
-sa ma schimb radical din toate punctele de vedere
-si cel mai important sa fim toti sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Anul asta?A fost asa si asa
-financiar nici mai bun nici mai rau
-am avut un mare soc legat de tatal meu,sper sa fie cu noi si anul viitor
-copilul a inceput clasa 1 si a fost laudat
Anul ce vine? Sanatate la toata lumea.Iar bani doar atit cit avem nevoie sa ne descurcam cu toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

pentru noi, anul 2011 a fost unul bun, la modul general (exceptand sanatatea mea afectata de stress, dar o tin in frau)
multumum Domnului ca ne-a luminat mintea sa luam hotarari bune la momentele respective, si ca ne-a tinut "in brate" cand ne-a fost greu si nu prea stiam incotro sa tragem carma...

2012- il rugam pe bunul Dumnezeu sa ne dea macar atat cat am avut anul acesta!

numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Anul 2011 dpdv financiar a fost ok, sotul si-a gasit un job care ii place si platit destul de bine ; aam calatorit ; ne-am bucurat de casuta noastra neterminata dar locuibila dar ( pentru ca urmeaza un dar ) .... emotional a fost pentru mine dezastru, dupa o sarcina oprita din evolutie. Dupa nu am mai ramas gravida si incepe, incet incet sa ma cuprinda nerabdarea si depresia.

Pentru 2012 imi doresc un copil.

Mergi la inceput