Vogtareuth Germany
Raspunsuri - Pagina 2
tinatache spune:
buna si santate multa puiutului!
ar mai fi varianta sa mergeti cu S-Bahn pana in Grafing si de acolo cu taxi. De la aeroport v-ar trebui o Partner Gesamtnetz Tageskarte care e valabila pt toti 3 si care costa 19,60€, cu ea ajungeti in Grafing. Intre Grafing si Vogtareuth sunt 25 km.
S-Bahn-ul eu un fel de tren pt "metropolitan area" deci nici metrou nici tren normal. E f comod, tb sa schimbati in Leuchtenbergring dar nu e chiar complicat, mergeti la cealalta linie. Desigur, nu e atat de comod ca si cu taxiul, voi decideti ce si cum. Noi alegem de regula varianta S-Bahn cand mergem in concediu.
Si eu stau aproape, daca aveti nevoie de ceva dati de stire, de la mijl. lui dec. am concediu si sunt mai flexibila, dar si pana atunci daca e urgent.
Voi unde stati, aveti hotel ceva?
Bafta multa!
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selina-d e 400 de euro pentru 2 saptamani? Depinde foarte mult si daca mai doriti sa faceti si alte drumuri pana stati acolo. Te sfatuiesc sa trimiti un mail inainte de rezervare daca va hotarati la masina sa intrebi exact ce acte le trebuie. Stiu ca au fost scandaluri in trecut pentru ca Herz nu vroia sa inchirieze masini la romani. Sotul meu mai inchiriaza in interes de serviciu de la Sixt si intotdeauna ii cere pe langa pasaport si carnet de conducere o hartie de la primarie cu dovada de domiciliu aici (suntem cetateni romani). Poate voua v-ar mai cere vreo hartie de la clinica cum ca veti fi internati la ei. Multa bafta iti dorim si sa nu va stresati prea tare cu detalii din astea ca se rezolva. Si lapte UHT este peste tot (ii spune H-Milch). Mami, Stefan (13.04.2010) si Victor (31.08.2007) |
Nu ar fi o problema cetatenia, ca suntem si cetateni islandezi, ca acolo locuim, si calatorim cu pasapoartele is tocmai ca sa evitam astfel de neplaceri, mai ales cand avem cu noi copilul.
Iti multumesc ptr sfat.
Happiness_4_us spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tinatache buna si santate multa puiutului! ar mai fi varianta sa mergeti cu S-Bahn pana in Grafing si de acolo cu taxi. De la aeroport v-ar trebui o Partner Gesamtnetz Tageskarte care e valabila pt toti 3 si care costa 19,60€, cu ea ajungeti in Grafing. Intre Grafing si Vogtareuth sunt 25 km. S-Bahn-ul eu un fel de tren pt "metropolitan area" deci nici metrou nici tren normal. E f comod, tb sa schimbati in Leuchtenbergring dar nu e chiar complicat, mergeti la cealalta linie. Desigur, nu e atat de comod ca si cu taxiul, voi decideti ce si cum. Noi alegem de regula varianta S-Bahn cand mergem in concediu. Si eu stau aproape, daca aveti nevoie de ceva dati de stire, de la mijl. lui dec. am concediu si sunt mai flexibila, dar si pana atunci daca e urgent. Voi unde stati, aveti hotel ceva? Bafta multa! cristina |
Clinica are un hotel/ pensiune, la 5 min de ei.
Spitalizare am platit ptr copil si un adult, si noaptea voi sta eu cu l si ziua sotul, dei vom face cu randul la hotel, avem rezervata o camera cu pat dublu, ca nu se stie daca ne externeaza vineri, si atunci sa avem unde sta pana luni, sau daca va mai fi nevoie de vreo hartie luni, de- aia am luat intoarcerea luni dupa amiaza.
Spitalizare am platit ptr 6 nopti. Sa speram ca va fi ok si nu vom prelungi ca asta implica multe, schimbat bilet de avion, etc.
Multumesc frumos pentru sfat.
Noi ajungem duminica viitoare pe 11 dec, seara pe la 19 daca nu ma insel, iar spitalizarea are loc de luni.