Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

felicitari elly pt TT...
si vreau sa te intreb, in cat timp ti-a dat rezultatul?

Irina in 17 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Felicitari Deea si Elly pt rezultatele la analize:D[flo

Ioana, viitoare mamica de baietel (cel putin pana acum) 16 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Gabi daca ti-e pofta manaca, atat vreme cat nu e picant sa te usture stomacul dupa e ok..ce nu e exagerat nu strica (pararea mea!)

Eu am mancat la ciorba ardei iute de la borcan...bun de tot..mmm

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 12s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirina5

felicitari elly pt TT...
si vreau sa te intreb, in cat timp ti-a dat rezultatul?

Irina in 17 weeks

Mersi mult!!!!!!
Iubita, fix o saptamana a durat rezultatul. Lunea trecuta, pe 21 am facut echo si recoltarea sangelui si astazi m-au sunat de la cabinetul dr mele sa-mi spuna rezultatul. Eu sunt din Craiova si dr mea mi-a trimis analiza de sange la Bucuresti, la Genetic Lab, acolo am facut TT.
Ma gandesc ca poate de asta a durat o saptamana, poate dc eram din Bucuresti dura mai putin, nu stiu.

Elly 17+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

mersi mult..miercuri ma duc sa-l fac si eu...am vrut azi, dar am fost putin ocupati (renovam) si am amanat pe miercuri, ca oricum e sarbatoare si nu putem lucra...sper sa avem si noi vesti bune....

Irina in 17 weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirina5

mersi mult..miercuri ma duc sa-l fac si eu...am vrut azi, dar am fost putin ocupati (renovam) si am amanat pe miercuri, ca oricum e sarbatoare si nu putem lucra...sper sa avem si noi vesti bune....

Irina in 17 weeks

Bafta multa! Trebuie sa fie bine!

Elly 17+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna seara !
Nu am reusit sa citesc tot din urma!De vineri seara umlu creanga prin magazineI-am cumparat lui Alex cateva lucrusoare,ne pregatim de venirea in tara.Sambata am fost la socrii si ieri la magazine sa luam cadouri ptr.Mos Nicolae
ELLY felicitari ptr.rezultatul la TT
Mmamita si la mine a fost destul de greu cu intarcatul lui Alex.Era obisnuit sa doarma doar la tzatziZiua il adormea fara dar seara era circNu vroia leganat nu vroai biberon nimik.
Intr-o seara mi-am plus albastru de metil pe taztzi(m-a invatat o prietena)Sa il fi vazut pe Alex al meu tot albastru in gurita dar tzatzi tot nu o lasa
GABI eu mananc ardei iute cu ciorba si abia astept sa ajung la Bucuresti la KFC
Azi m-am dus la farmacie sa iau niste sirop de tuse ptr.Alex cand m-am urcat in masina bebe 2 mi-a dat un sut Cred ca in 2 luni nu o sa reusesc sa mai conduc,din cauza burtii
Va pup si incerc sa citesc din urma!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Elly, Deea, ma bucur mult pentru rezultatele bune. Si mie mi-au iesit neutrofilele (si implicit leucocitele) putin peste limita (in sange) si la fel mi-au zis doi medici ca e normal in sarcina.

Ma alatur si eu cu vesti bune, am primit rezultatul de la DT, suntem in ordine . A fost o mica confuzie, crezusem ca nu mi l-au facut dar cand am mers azi la consult il primise medicul, asa ca era gata de trei saptamani dar nu stiam. Ei, nu conteaza, si mai bine, ca deja ma pregateam de TT dar acum nu-l mai fac.

Puiutul meu e bine, l-am vazut foarte scurt pe ecografie pentru ca nu ii gasise bataile inimioarei cu Doppler-ul, deja intrasem in panica. Dar era bine, am vazut inimioara, sariturile, suntem ok . Eu se pare ca trebuie sa iau un supliment de fier (pe langa Elevit), in rest...toate bune.

Gabi, eu sunt mare fan iuteli. Nu stiam ca sunt contraindicate in sarcina si am mancat o ciorba taaare iute. Ei, doua zile dupa asta am avut contractii si nu stiam de ce. Din intamplare am citit la catva timp ca ardeiul iute e contraindicat pentru ca declanseaza contractii. Acum, eu iti spun doar experienta mea, poate la tine nu se va repeta, insa mie de atunci nu mai imi trebuie iuteli de niciun fel.

Diana 17+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna seara burtici dragi.Am fost si noi sa luam rezultatul pt DT, e foarte bun, mi-a luat si tensiunea(de doua ori, a zi ca e tensiune de gaina, mica-mica) si l-am vazut iar pe bebe.In seara asta ne-a facut sa radem, zburda el fericit pe acolo si d-na doctor a zis ca se pare ca e baietel dar al doilea bebe va fi fata.Eu am zis ca nu mai vreau bebe 2, ca mai iau un caine si gata si bebelushul meu si-a pus manutele pe cap...a auzit ce prostii zice mama .In rest, e bine, creste, asteptam sa-mi treaca greturile si varsaturile(s-au mai rarit la 3 zile, dar totusi exista!!) ca sa pot lua si eu vitamine.
O seara placuta si felicitari Ellishor pentru rezultat.

Mihaela13+ cu Eduard-Flavius (pana acum...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna seara. Mai, ce de vesti bune la noi in casuta! Ma bucur foarte mult ca lucrurile se linistesc si ca sunteti bine, ca testele si ecografiile si analizele sunt bune. Eu voi merge miercuri pentru rezultatul la sange si morfologia pentru DT. Am ceva emotii, dar nu coplesitoare.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput