Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Seara buna!
Bine ca ati amintit de contul de pe picasa, ca eu, cu neuronul gravid, uitasem de el...Asparagus e foarte buna ideea ta cu album foto la burtica, am mai vazut si la o prietena o sedinta foto intr-un parc. Mi s-a parut o amintire foarte frumoasa.
O sa pun si eu pozici cu ultimele sedinte foto ale lui bebs...numai ca ma apuca nebunia cand vad cea valoare la TN.
Despre ...liniste totala. Pana si visele deocheate au disparut. Poate dupa ce ma mai linistesc cu testele de la 12 s. Din cate am citit pe aici pe site ar fi si indicat pentru ca se pare ca sperma ar hrani placenta?!
Va pup si va doresc petrecere frumoasa oriunde ati fi!

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Burticilor, am primit rezultatele de la Combitest:

-risc Sindrom Down 1:27000
-risc Trisomia 18 1:100000. yuhuuuuuuuu

Pupacesc Andreele, Andreii si toata gasca de burtici!

Cori, mami de Bubulina-aproape 1 anisor si acum bebe 2... 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

buna burticilor,
eu am cam lipsit dar vin cu vesti
nu de la dr, pt ca ma duc de-abia sambata, inshimb mi-au aparut iar greturile de saptamana trecuta aproape in fiecare dimineata, iar cu masina nici nu pot sa merg
am si vesti bune, m-a visitat mama si am petrecut mult timp impreuna, e tare fericita si mandra ca o sa aiba un nepotel sua nepotica
iar mai nou am aflat ca ar fi mai bine sa facem macar cununia civila daca nu vreau sa fiu chinuita dupa nastere,,, sa va spun ce a aflat al meu de la un coleg a carui prietena a nascut in ianuarie... cica de la spital nu ne va da copului pana nu vad ei certificatul bebelusului luat de la politie... dar daca nu suntem casatoriti, la politie nu i se da cetificatul doar tatalui daca nu merge si mama sa declare ca da, el e tatal...
si cum nu vreau sa ma complic si nici sa stau pe la cozile de la polite dupa nastre.. ( mai ales daca o sa fac cezariana) mai bine facem cununia inainte
o sa fie facuta cununia cam in graba cred ca luna viitoare, ca sa nu am burtica foarte mare si o sa vina doar familia.. nimic spectaculos hehehe dar e mai bine asa
problema e ca nu stiu cu ce sa ma imbrac, producatorii de haine chiar nu au idee ca desi suntem gravide... e posibil ca mergem si noi la o petrecere, de ex de revelion... sau cum e cazul meu cununia...
tot ce am vazut pana acuma sunt foarte urate, nimic elegant... si culmea mai toate sunt negre
aveti cumva idee de un magazin pt gravide in bucuressti?
cam atat cu vestile din partea mea... astept ziua de sambata sa fac si eu DT si sper sa reusesc sa citesc ce am pierdut din odisee
sper ca voi sunteti bine si bebeii la fel!!!
va trimit pupici

Anca 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

si la multi ani pt gravidele cu nume de Andreea !!!! Sa fiti sanatoase si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca!!! petrecere placuta

Anca 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

MAMITA,bravo!ai scapat si tu de stres
ELENA,chiar te rog nu te mai agita,nu ai de ce...incearca si tu sa fii ZEN.Uita-te la o comedie,cheama o prietena sau mergi tu la una,uita-te pe youtube la FUNNY CATS,DOG sau BABY.Cat despre sex,eu stiu ca sperma stimuleaza contractiile uterine,ca sa nu mai vorbim de contractiile din orgasm...Si mie mi-au trecut visele erotice de cand cu amniocenteza
ANCA,ne bucuram sa auzim de tine...imi pare rau ca te-au luat iar greturile,poate de stresul ceremoniei ce urmeaza...oricum nu mai ai mult de asteptat nici pana atunci.Eu iti zic de pe acum ”Casa de piatra!” si sa traiti fericiti pan la adanci batraneti imppreuna cu comoara din burtik!
ANITA,ceva noutati?
TIGRUTA,ti-a mai trecut durerea de cap?
ELLY

Virginia 17+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Si NANA,da,Iulia are dreptate,erai superba la 8 luni si nu mi se pare deloc ca erai burtoasa!Dupa cum arati in poza aceea, comoara din poza de profil e rupta bucatica tu!Doua printzese minunate!

Virginia 17+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna seara. Inca n-am citit nimic din urma, abia acum 10 minute am intrat in casa, dar m-am gandit la voi.
Din pacate va trebui sa fac amniocenteza, risc de sindrom Down 1:26. Sunt destul de intoarsa, o sa ma mai documentez. Virgi, m-ar ajuta sa vorbesc cu tine, poate-mi dai nr tau de telefon daca nu iti cer prea mult.
Ma duc sa citesc din urma si revin. Va pup cu drag!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Of Anitta, imi pare tare rau ca nu vii cu vesti bune.
Eu ma uit la rezultatele de la testele de sange de la dublu test, dar laboratorul mi le-a dat in IU/l si nu in MoM.
Maine i le trimit doctoritei sa le treaca prin niste programe sa am si eu un rezultat descifrabil. Din pacate nu am nici un limbaj de programare pe netbook, ca altfel imediat implementam formulele de calcul.

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

La multi ani, Ruxandra! Ramonika, sa va fie casa plina de fericire mereu cu printesa minunata!
La multi ani si petrecere frumoasa tuturor Andreelor!
Diana, eu carte de capatai pentu sarcina n-am avut nici la sarcina trecuta, nici acum si nici carti de bucate. Cand o sa creasca puii, o sa va dau link de la un site cu retete pentru copii.
Elena, si mie mi-a gasit NT 2 mm, dar nu asta e problema pentru care trebuie sa fac amnio, ci una cardiaca, doar 1% dintre copiii fara SD sau trisomia nu stiu care se nasc cu problema asta.
Addya, mie dr mi-a spus ca nu e nici o problema cu viata sexuala atata timp cat nu sunt sangerari, contractii.
Cuchilici, intrebai de mancare. Eu mananc aproape orice, in afara de carne. Chiar daca vomit. Mi se intampla mai ales daca nu mananc decat daca mananc. Daca vad ca ceva nu-mi pica bine, ma opresc. Oricum, mananc putin si des. Am observat in ultima vreme ca mancarurile sarate (gen covrigei, telemea), imi fac rau, ma doare stomacul.
Iulia, ma bucur ca totul e in regula, ca esti fericita ca ai fetita!
Sanatate lui Alex, Ella! Face si febra sau doar tuseste? Ii dai ceva, vreun sirop, vreo ridiche?
Nana, bine ai revenit in casuta noastra si ma bucur ca vestile sunt bune! Imi pare rau ca nu esti tocmai bine, mai ales cu tahicardiile astea... Si eu faceam in sarcina anterioara, tot asa, 150 pe minut. Acum vad ca de cateva zile fac multe extrasistole, cred ca ar fi cazul sa iau niste magneziu, ma ajuta foarte mult.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Anitta, imi pare rau pt rezultat, dar nu te lasa doborata de stres -ai vazut cate minuni s-au intamplat in odiseea noastra, si la tine totul va fi bine! Trebuie!!!

Cori, mami de Bubulina-aproape 1 anisor si acum bebe 2... 12+

Mergi la inceput