Mamici si Gravidute Italia (109)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Apropo de dintii lui Sebi...lui primii 2 i-au iesit la 5 luni,urm.2 acum vreo 2-3 saptamani si ..surpize,surprize....are 4 gingii sparte care i-au spart zilele astea.Deci intr-o luna...a reusit performanta de ai sparge 6 dinti...de aici si noptile de zombi de saptamanile trecute.

Pediatra cica sa ma bucur ca scap repede,dar eu as prefera sa iasa cate unul si sa dormim amandoi mai bine!!!

Gata ...mi s-a trezit si mandruta si trebuie sa ma apuc de colorat

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor!
Am intrat doar sa va salut, sunt tareee ocupata, nici calculatorul nu l-am deschis de cateva zile. Noi suntem bine, sper sa pot intra maine sau poimaine sa va dau mai multe vesti.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna dimineata fetelor!!!va dau o daca nu e prea tarziu!
azi sunt in forma buna;am dormit binisor edy sa trezit doar de 2 ori pe la 12,si pe la 5 dimineata a luat 2 guri de ceai si somn....ca aseara i-am dat 2.5ml de tachipirina(pe cutie scria sai dau 5-6ml io i-am dat mai putin)si a dormit si el mai bine...
GEORGIULY--sunt singura ca sunt dintisorii ca vrea sa roada tot ce prinde,si-ar baga toata mana in gura daca ar putea si nu ma lasa sa-l ating la gingie deloc abia pot sa-l dau cu gel ca ma muscacu ceilalti dintisori de jos...
ce bine ca i-au dat dintisorii la al tau pitic si cat de cat ai mai scapatio in schimb....
cum merge conducerea??
DIENUTZA--cand ziceai ca vii in italia ca io is cam si nu am retinut exact..sper ca esti bine si tu si burtica...
SILVIA--tu inca nici un semn de nastere??atunci inseamna ca bebe nu e prea curios sa-si cunoasca parintii care abia il asteapta si ca e mai bn in burticapupiki si ai grija de voi...
LALEXANDRA--asteptam sa intri si tu la povesti cu noi.
CASTELANAC,NELIA,voi ce faceti pe unde mai sunteti??nu mai intrati deloc??sper ca sunteti bine!!

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutza4 spune:

Neataaaa!
Gata mi-am facut bilet de plecare in Italia. COSTY pana la urma vin pe 16, era programat pe 20 dar cica s-a scumpit biletul. Nu stiu daca sa-mi fac griji sau nu, dar eu vroiam neaparat sa-mi fac analizele aici in romania, ca nu am reusit pana acuma, e cu programari si multe zile de asteptare, si tocmai pe 20 Dec reusisem sa ma programez si eu, dar se pare ca am pierdut programarea din cauza plecarii, deci raman fara analize :((. Acuma nu stiu cum decurg treburile in Italia, dar va trebui sa le fac acolo. Problema este ca nu am nimic acolo, nici acte, nici doctor, nici nimic si cumva trebuie sa rezolv cu aceste analize mai ales ca mai am 2 saptamani si trec de primul trimestru de sarcina. Dar vad eu cum ma descurc!
Ma bucur Costy ca esti mai bine, ti-am spus eu ca mai sunt si zile negre , si am sa-ti las mesaj pe priv cu adresa mea de fb, ca eu nu pot sa-mi fac album pe site-ul acesta, deocamdata, nu am destule mesaje . Sa ma apuc sa o sun si pe doctorita mea ca vad ca ma prins o raceala, sa o intreb daca sa o tratez cu pastile mai usoare sau sa las sa treaca de la sine, important este sa nu afecteze cu nimic bebelu .
Va salut pe toate .

Mergi la inceput

neatza!!va dau si in dimineata asta o tot eu!!!!
DIENUTZA--ti-am vazut pozele de pe FB si esti o scumpa! si cu zambetul pe buze mereu mereu in fiecare poza asa ca nu trebuie sa te lasi doborata de o depresie si mai ales acum ca ai si un bebe in burtica si o sa ai mai multe motive de bucurie....asa ca hai capul sus si mergem inainte nu te gandi la nimic si zi si tu ca si mine "ce-o fi o fi".!!!pupiki si ramai cu zambetul pe buze ca iti sta bine nu pot sa mi te imaginez plangand sau trista!!
restul fetelor nimic nimic nici un semn de viata???
NAFI--deja te invidiez ca esti acasa (sau te-ai intors?)astept sa-mi zici cum mai e prin braila si cum mai sunt vremurile pe acasa..RICY sper ca a fost baiat cumintel si a fost bine...pupiki si te ast cu vesti...

[url=''http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163755'']POVESTEA LUI EDUARD GABRIEL[url]

Mergi la inceput

DIENUTZA--activeaza-ti mesajele private PM...puuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

NU ink niciun semn!ieri seara am avut niste contractii dar care din pacate au trecut.Tare mas fi bucurat sa fie cele adevarate!dar din pacate trebuie sa mai astept

Clopotaru

Mergi la inceput

SILVIA--hai ca mai ai putin!!tu controleaza presiunea...da ai trecut de termen parca nu??nu ti-au zis la spital cand sa te mai duci la ei??sa te monitorizeze??oricum mai mult de 42 de sapt.nu te lasa sa astepti in cazul in care bebe si tu sunteti bn si atunci o sa incerce sa-ti provoace nasterea natural daca nu merge iti face cezariana(eu stiu astea de la o tipa care era cu mine in salon si avea 42 sapt.si 2 zile si i-au facut cezariana ca bebe nu vroia sa se intoarca si deja intra in suferinta fetala)eu sper sa poti sa nasti natural ca durerile sunt doar atunci indiferent de cat dureaza travaliul(la mine a durat aproape 10ore si cu dureri continuu ca mi-au bagat oxitocina pt.contractii ca nu aveam)si dupaia trec si dupa 1 sapt.ai sa mai vrei copii(eu as mai naste de inca 10 ori cu inca 10ore de dureri)te pupik si ai grija de tine si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Dap, dar la mine bebe e deja cu capusorul in jos!astazi ma duc la farmacie sa imi masor presiunea si pe data de 5 trebuie sa ma duc iar la spital.Sper sa vina mai repede!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutza4 spune:

COSTY eu am primit mesajul tau, acela cu cererea in prietenie. Altceva ce trebuie sa mai activez? ca nu am gasit nimica :D... si eu te-am vazut pe fb...e asa de dragalas bebe tau ...abea astept sa vad si eu ce bebe o sa am :))...am observat ca avem si aceeasi zodie, deci e minunat..pop si ms pt ca-mi esti alaturi .

Mergi la inceput