Aspirante optimiste.Felicitari CaMila,Valy,Kimmy!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

HAI ANKUTA
HAI ANKUTA
HAI ANKUTA

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

MeAlex eu zic ca nu, poate ne citeste si intra sa elucideze misterul

Moni bafta, eu cred ca nu degeaba ai suportat toate starile provocate de 3 pastile de clomifen si ca o sa ai niste foliculi babani care vor face o treaba buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, mi-am dat seama dupa ce am postat ca nu poate fi al Ankutei ...deh, m-a afectat drumul la Fundeni, m-am trezit la 4 si nu am mai putut adormi si acum sunt varza.

_

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Da, mi-am dat seama dupa ce am postat ca nu poate fi al Ankutei ...deh, m-a afectat drumul la Fundeni, m-am trezit la 4 si nu am mai putut adormi si acum sunt varza.

_

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru

alex stiu cum e
si eu am fost terminata saptamana trecuta dupa 3 drumuri la Fundeni...

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:

_

pentru

Ai fost astazi la fundeni? ca si eu am fost

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

Mergi la inceput

Moni bafta maine la dr , sa te lauzi cu ce ai produs luna asta.

In curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Miky am apasat aiurea si sper ca nu a mers raportarea la moderator Scuza-ma dar nu a fost cu intentie.
Fetelor ma scuzati ca nu prea postez dar ma simt rau de tot fizic...cred ca ma paste vreo raceala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Da, Miky, am ajuns in jur de 6.45-7. Aveam o canadiana neagra cu blanita la gat si in zona in care se inchide si o esarfa grena cu negru. Am stat pe ultimul scaun din dreapta intrarii si apoi am mers la dna Viorica, in celalalt cabinet sa imi recolteze. Cand am iesit am vorbit cu o fata care venise din Timisoara, ne dadusem intalnire acolo. Tu la cat ai ajuns?

_

pentru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Miky am apasat aiurea si sper ca nu a mers raportarea la moderator Scuza-ma dar nu a fost cu intentie.
Fetelor ma scuzati ca nu prea postez dar ma simt rau de tot fizic...cred ca ma paste vreo raceala

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Stai linistita Luci, si mie mi se mai intampla, era sa fac si eu dinastea de cateva ori , imi pare rau ca nu te simti bine, spre sa nu fie ceva nasol.

In curand

Mergi la inceput

Citat:

Da, Miky, am ajuns in jur de 6.45-7. Aveam o canadiana neagra cu blanita la gat si in zona in care se inchide si o esarfa grena cu negru. Am stat pe ultimul scaun din dreapta intrarii si apoi am mers la dna Viorica, in celalalt cabinet sa imi recolteze. Cand am iesit am vorbit cu o fata care venise din Timisoara, ne dadusem intalnire acolo. Tu la cat ai ajuns?

_

pentru

Eu am ajuns in jurul orei 8 poate un pic mai devreme, sincer nu mai stiu exact cat era ceasul, eu am intrat direct in cabinet la as Viorica acolo mi-a zis sa merg o alta asistenta, mai erau doua fete acolo una dintre ele era din cluj, eu aveam o hainuta gri pe mine, dupa care am vb cu asistenta Luiza.. ea mi-a dat tratamentul... dar cred ca nu mai erai acolo daca am ajuns mai tarziu. Imi pare rau ca nu am stiut ca vi la Fundeni, ne vedeam acolo.

In curand

Mergi la inceput