Aspirante optimiste.Felicitari CaMila,Valy,Kimmy!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Moni , a- propos de adoptie , vreau sa iti spun pe scurt povestea cumnatei mele: probleme grave de infertilitate , si ea si sotul , ani intregei ( vreo 12 cred ) de tratamente si lupta injusta cu destinul . Erau epuizati si moral si financiar , s-au decis sa adopte o fetita pentru ca asta isi doreau . Au trecut inca 2 ani , cred , o alta lupta cu biocratia din Romania , acte dupa acte , vizite la domiciliu , etc , pana au reusit sa o adopte legal pe Maria . Pe atunci fetita avea 2 ani jumatate si culmea este ca seamana foarte mult cu cumnata mea , de parca ar fi nascut-o ea...
S-u bucurat de Maria , au invatat sa o iubeasca dincolo de limite , ca si cum ar fi bucatica rupta din ei . Dumnezeu a avut ceva deoparte pus si pentru ei , pentru ca anul trecut , pe cand Maria a implinit 4 ani , cumnata mea a ramas insarcinata natural , dupa ani buni in care renunatase la orice tratament! A nascut in iulie un baietel perfect sanatos , dupa o sarcina usoara si fara probleme! Acum are 2 copilasi , pe care ii iubeste fara diferente si ei chiar seamana mult intre ei ...
Pentru mine, povestea ei a fost o lectie de viata , iar daca Dumnezeu nu are in planul Lui sa am un bebe pana la finele anului 2012 , voi adopta si eu! Cred ca asta inseamna a iubi copiii fara limite!
Va pup , duminica binecuvantata!

http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna si in noul capitol.
Kmy eu nu vad sa fie mai bine de acum inainte, are 82 de ani, diabet de multi ani, fibrilatie la inima, schizofrenica nu tot timpul dar incapatanata maxim chiar si acum bolnava, parchinson si un accident vascular anul trecut.
Eu m-am invatat ca azi sta in pat o zi doua si a doua zi dimineata cand ma trezesc o gasesc pe strada sau invers seara rade si a 2 zi nu poate ridica capul de pe perna.
Nu stiu ce ar putea fi ca o iau frisoane dintr-o data si tremura de nu intelegi ce vorbeste, ii sar mainile in sus fara sa vrea si nu are putere din spate, trebuie sa o tin ca daca nu cade inapoi pe perna.
Fetelor imi pare rau ca ma descarc la voi, dar mama si sora mea nu stiu ce sa imi mai zica, bineinteles ca soacra nu stie nimic ca nu are voie sa se supere.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha,

imi pare rau ca se intampla asta...
mai bine incerci sa vorbestyi cu un medic..sa ii spui simptomele si sa iti zica despre ce e vorba

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne_marie79

Moni , a- propos de adoptie , vreau sa iti spun pe scurt povestea cumnatei mele: probleme grave de infertilitate , si ea si sotul , ani intregei ( vreo 12 cred ) de tratamente si lupta injusta cu destinul . Erau epuizati si moral si financiar , s-au decis sa adopte o fetita pentru ca asta isi doreau . Au trecut inca 2 ani , cred , o alta lupta cu biocratia din Romania , acte dupa acte , vizite la domiciliu , etc , pana au reusit sa o adopte legal pe Maria . Pe atunci fetita avea 2 ani jumatate si culmea este ca seamana foarte mult cu cumnata mea , de parca ar fi nascut-o ea...
S-u bucurat de Maria , au invatat sa o iubeasca dincolo de limite , ca si cum ar fi bucatica rupta din ei . Dumnezeu a avut ceva deoparte pus si pentru ei , pentru ca anul trecut , pe cand Maria a implinit 4 ani , cumnata mea a ramas insarcinata natural , dupa ani buni in care renunatase la orice tratament! A nascut in iulie un baietel perfect sanatos , dupa o sarcina usoara si fara probleme! Acum are 2 copilasi , pe care ii iubeste fara diferente si ei chiar seamana mult intre ei ...
Pentru mine, povestea ei a fost o lectie de viata , iar daca Dumnezeu nu are in planul Lui sa am un bebe pana la finele anului 2012 , voi adopta si eu! Cred ca asta inseamna a iubi copiii fara limite!
Va pup , duminica binecuvantata!

http://lt1m.lilypie.com/xoFKp2.png

exact Anne
si eu m-am gandit ca daca e sa fie dupa, sa fie si o sa ii iubim pe amandoi la fel, fara diferente
si cand ma gan desc la cati copilasi abandonati sunt, ...chiar simt nevoia sa fac lucrul asta

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna fetelor
Felicitari gravidutelor si sa fie cat mai multe teste pozitive.
Eu am intrat deja in a cincea luna de incercari si nimic.Sincer nu ma gandeam ca o sa raman asa greu avand in vedere ca mai am un copil.
Citind pe forum si vazandu-va pe voi discutand de problemele voastre incepp sa ma gandesc daca nu cumva am ceva probleme de nu mai vine bebe.
Moni eu zic sa mai astepti cu adoptia poate iti va da dzeu un bebe al tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dana asta cu croissantele sunt avantajele vietii aici, dar bizar ce zici de Paul, ca eu tot de acolo cumpar si le fac dimineata.
Miha, sper ca totul sa fie ok.
Moni, am vazut ieri la stirile TVRinternational ca s-a schimbat legea adoptiei, am tot zis sa ma uit si eu la conditii, ca au zis ca e mai usor de adoptat si chiar si pt cetatenii romani cu rezidenta in strainatate. (dar trebuie sa ma grabesc sa depun actele pana imi iese cetatenia--- daca asta vreau, desi nu imi doresc inca)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Dana asta cu croissantele sunt avantajele vietii aici, dar bizar ce zici de Paul, ca eu tot de acolo cumpar si le fac dimineata.
Miha, sper ca totul sa fie ok.
Moni, am vazut ieri la stirile TVRinternational ca s-a schimbat legea adoptiei, am tot zis sa ma uit si eu la conditii, ca au zis ca e mai usor de adoptat si chiar si pt cetatenii romani cu rezidenta in strainatate. (dar trebuie sa ma grabesc sa depun actele pana imi iese cetatenia--- daca asta vreau, desi nu imi doresc inca)

dada
am vazt si eu stirea cu legea adoptiilor
sper sa fie mai usor odata cu adoptarea ei.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna fetelor!
Eu am reusit sa fac ochi...dar ieri am ajuns pe la socrela si dai probe si nebunii...k am uitat sa-mi iau test. O sa incerc sa ajung astazi la o farmacie, daca nu maine cand vin d la sc va dau oficial vestea cea mare
Va pe toate

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Cat despre adoptie si eu ma gandisem dar sotul nu a fost d acc sub nicio forma
Asa ca de 9 ani luptam. Eu simt ca am imbatranit 20 de ani de atunci!

Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Ankta 9 ani e o perioada extrem de lunga, hai repede cu un FR sa vedem dublu!
Daca vrei putina inspiratie uita-te pe youtube la video cu fete care isi anunta sotii ca sunt insarcinate dupa ce sunt diagnosticati cu probleme de fertilitate poate devii mai nerabdatoare.

Cu privire la adoptie e un subiect sensibil,eu cred ca as putea sa ma gandesc doar dupa ce as elimina toate celelalte posibilitati.Am vazut o fata cu 4 fiv-uri nereusite si nu pomenea nimic de adoptie,probabil asa as face si eu.
Mi-as dori un baietel cu ochii sotului,un pui de om sa aiba ceva de la amandoi.Asta-s eu,poate altii sunt mai putin egoisti decat mine,fiecare decide cum vrea sa iti traiasca viata. Oricum respect oamenii care sunt capabili sa ia un copil si sa-l iubeasca ca si cum ar fi al lor.
De ce un lucru asa natural cum e sa ai un copil e asa greu pt unii si floare la ureche pt altii?
Nu sunt in toane prea bune,scuzati daca am deranjat pe cineva.

Miha esti bine,cum se mai simte batrana?

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Dana multumesc, sunt mai bine ca acum se cere si mer cu ea la baie, sunt multumita ca nu mai face pe ea si plus de asta am prins si eu o jumatate de ora de somn iepureste dar m-am odihnit, i-am zis sotului sa stea sa o pazeasca el un pic si a venit langa mine in pat de cand m-am trezit nu stiam care sforaie mai tare el sau batrana, va dati seama cata baza am in el.
Sunt bucuroasa ca nu a insistat sa plece la soacramea ca chiar faceam scandal daca ma lasa singura acasa.
Ancuta deci nu ti0au venit uratii, e si asta o veste buna, felicitari si abia astept si vestea oficiala.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput