Aspirante optimiste.Felicitari CaMila,Valy,Kimmy!
Raspunsuri - Pagina 10
miky82 spune:
Pe mama nu pot sa o conving sa faca papanicolau , am luat-o pe toate partile, am si programat-o si tot nu a mers, eu merg si mi-l fac la 6 luni.
Histamina imi pare tare rau de prietena ta si de toate femeile care au avut asa ceva.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
histamina spune:
mama,la 72 de ani si-l face anual,la fel si mamografia.
noi suntem mai lenese,dar,daca ar fi dupa ea, ar trebui sa ma duc lunar.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 uite de asta suntem toate pe forum... exista doua categorii de oameni - cei care sunt in situatia noastra, si cu care putem vorbi despre aceste lucruri fara bariere - si cei care nu sunt in situatia noastra si nici nu o inteleg pe de-a-ntregul - si cu acestia nu se poate vorbi asa relaxat cum o facem noi aici Kovacs sunt sigura ca intentiile tale sunt dintre cele mai bune insa, inainte de a face aprecieri despre incordarea unora sau altora sau despre indarjirea noastra, incearca putin sa intelegi cati ani ai? daca ai peste 30 , repet! Jos palaria, ca ai putut sa fii atat de relaxata (acum inteleg ca ai doi copilasi - cand povesteai povesteai de primul?). daca aveai deja un bebelin acasa, era usor intr-adevar sa astepti in voia sortii.... oricum tare dragalasa fetita din poza sa iti traiasca!!! Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi |
intr-adevar pe bb 2 il astepti mai relaxata,imi aduc aminte ca inainte de Maria eram un pachet de nervi...acum incercam de ceva vreme dar nu imi fac griji si nu ma panichez
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
MeAlex spune:
Anca, multumesc pentru postarea ta, exact asta vroiam sa scriu: cand ai deja un copil si incerci sa il ai si pe al 2-lea, este altceva! Am o prietena care a pierdut 2 sarcini si a ramas gravida a 3-a oara ducand sarcina pana la capat, acum avand un bebe superb! Nu era nu stresata...era obsedata, nebuna, visa tratamente, probleme...acum incearca pentru bebe 2 si eu inca nu am unul, ea este mai relaxata si mi-a zis ca la primul era altfel...asta cand imi mai spunea sa fiu linistita...singura a spus ca ea era muuult mai rau...
Ea a pierdut sarcini la 13 si 14 saptamani...
Kovascs, nu am vrut sa raspund, noi am mai discutat pe forum...dar nu este corect din partea ta sa scrii despre starea noastra de incordare...si despre structura psihologica potrivita...ca nu esti psiholog, sa poti decide ce fel de structura avem si daca suntem incordate.
Daca spui ca citesti forumul, cred ca ai gasit si pe aici despre tot felul de tratamente naturiste, persoane vegetariene sau care incearca ceaiuri, tincturi si alte tratamente neconventionale...deci incercam!
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
MeAlex spune:
Miky, vitaminele se iau in fiecare zi. Mi-a zis sa iau Vitamina E in primele 10 zile ale ciclului, si 1 Aspenter din 2 in 2 zile. Pe linkul pus de tine nu am vazut analizele, trimite-mi pe PM cand ai putin timp. Dna Viorica zicea ca va merge la dentist, dar ca poate raspunde la telefon, doar sa nu fie cu gura cascata pe scaun.
Acum plec putin, dar iti raspund mai pe seara.
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E primele 10 zile ale cm
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
draguta spune:
fetelor am intrat sa vad daca a dat Ancuta vreun semn, vad ca nimic
kovacs tu ai avut o intentie buna dar nu ai ales momentul potrivit.
Crede-ma ca multe dintre noi avem o rabdare de fier si mult mai calme decat e posibil , asta nu inseamna ca suntem si nepasatoare dar pana nu esti in locul celuilalt si sa ai o pregatire necesara nu poti da sfaturi doar ca tu ai fost mai norocoasa.
In legatura cu alimentatia vegetariana si naturistele poate stii multe dar multe dintre noi poate stim si mai multe si am pus in aplicare de f. multi ani.
Blogul Oviei Ster il citesc si aplic totul inca de la infiintare si cu toate astea acum de sarbatori nu am cui pune sub brad o jucarie.
Repet , sunt foarte calma dar tu te-ai exprimat ca pentru niste copii
care au foarte putine cunostinte
Inca odata sarcina usoara si la termen!!!
Mihaelafalt spune:
Si eu tot intru sa vad daca e vreo vestede la Ancuta si incerc sa ma abtin sa nu comentez ca am ale mele destule.
Hai ancuta da-ne o veste buna.
Anca dragoman am zis saptamana trecuta ca pun si eu niste bani dar am cateva zile bune de cand nu am iesit din casa, cand ajung la banca cum pot iesi in oras rezolv si eu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
simonata spune:
Fetelor, scuze ca ma bag si eu ca musca...nu ma luati in nume de rau, nu-i tin apararea lui Kovacs, dar cread ca ea a vrut sa spuna ca trebuie sa aveti o alta atitudine, sa ganditi pozitiv. Dumnezeu face minuni, si, in plus, daca aveti o alta stare de spirit si corpul reactioneaza altfel.
Va cred ca sunteti incordate, disperate. Si eu am simtit uneori asta, dupa ce am piedut fiecare din cele doua sarcini, insa am sperat. Este adevarat ca este foarte greu sa nu fi ramas niciodata insarcinata. Nu stiu ce as fi simtit atunci.
Prin urmare, multa bafta la doua liniute si pastrati-va speranta, este cel mai bun medicament (alaturi de celelalte pe care, sunt sigura, ca trebuie sa le luati, insa adaugati si un strop de optimism).
histamina spune:
kovacs,si eu am spus candva ca tine,dar, vb cu sora mea car eincearca de 3 ani sa aiba bebe,mi-am dat seama ca eu am obtinut ceea ce mi-am dorit fara sa apuc sa imi doresc.
cunosc disperarea de a-ti dori ceva si de anu avea.bolile mele m-au invatat aceasta disperare.
le cer iertare inca o data fetelor.
cand vin sarbatorile sau doar cand treci pe strada si vezi un strumf care rade ,plange,sau s ejoaca si TU NU AI acasa un fenomen facator de multa galagie,cum ii spun strumfului,doare cumplit.
ma uit la gemanuta mea si imi dau seama.ma uit la prietenele mele pt care strumf e cel mai cel dintre strumfi,pt ca ele isi doresc enorm si nu au.
nu judeca,pt ca tu ai,ele nu.
avand strumf, ma gandesc la disperarea de a nu avea. abia acum realizez cum ar fi fost fara si nu pot respira de durere.
crede-ma.
este incrancenarea lor. fiecare isi traieste,isi duce disperarea cum poate.pt multe aici e singurul loc unde pot sa se planga.pt noi nu e asa,din acest punct de vedere.asta nu ne da dreptul sa lovim.
dupa ce l-am avut pe strumf ,am vazut la cele din jurul meu disperarea de a nu avea. si doare.mai rau decat crezi.
simonata spune:
In alta ordine de idei, ca tot m-am apucat de scris... Imi pare foarte rau ca nu am scris de mult, insa v-am citit cu constiinciozitate si, in plus, nu am avut nimic de raportat.
Dupa pierderea sarcinii la sfarsitul lunii august a durat o lunga perioada (cam o luna jumatate) in care am avut hemoragie (scuze de detalii), insa pana la urma am scapat fara chiuretaj, doctorita mea lasand corpul sa-si faca datoria, ajutat insa de multe vitamine si calciu ca sa evitam anemia. In tot acest timp am tinut o cura de slabire, care teoretic ar fi trebui sa ... slabeasca, insa la mine a dat rezultate partial (am ajuns la 58 de kg. chinuite) pentru ca m-am indopat cu vitamine. Tot in acest timp mi-am refacut dantura distrusa de prima sarcina, astfel incat m-am pregatit din toate punctele de vedere pentru a o lua de la capat cu proiectul bebe... si va impartasesc un mare secret pe care nici macar nu vreu sa-l recunosc fata de mine... mi-e frica ...dar cred ca sunt din nou insarcinata.
Nu m-am testat inca, sunt in ziua 34 (in conditiile in care am un cm de 30 de zile), insa mi-e frica sa ma testez pentru ca la ultima sarcina am fost dezamagita de rezultat, in sensul ca s-a pozitivat greu testul si destul de vag (a doua liniuta o vedeai doar daca tineai neaparat). Daca sarcina nu ar fi fost confirmata de analiza de sange si ulterior de ecografie care, din pacate, a aratat doar o sarcina oprita in evolutie, nici nu as fi fost sigura ca sunt insarcinata.
Asa ca mai astept ... cat pot de mult.
Offf, am scris asa de mult, insa nu mai pot de nerabdare si nu am cui sa spun. Mi-e teama sa-i dau sperante si sotului... Doar voua va pot impartasi teama, dar si entuziasmul meu...