imunogrip si vaccinarea

imunogrip si vaccinarea | Autor: irinabobe

Link direct la acest mesaj

as vrea sa ii fac baietelului priorixul dar ii dau si imunogrip. imi puteti spune la cat timp dupa oprirea imunogripului il pot vaccina? multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

uite raspunsul aici:
http://www.ozonenatural.ro/product.php?id=3
"Atentionari: nu se administreaza concomitent cu vaccinarile (se va administra dupa 4-6 saptamani de la efectuarea vaccinului)."

Imunogrip contine echinacea. Ce este scris mai sus stiu si de la med. de fam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

am vazut ca imunogipul se administreaza dupa 4-6 sapt de la vaccin, dar si invers e valabila aceeasi perioada, adica vaccin dupa imunogrip la interval de min 4 sapt? trebuie sa ii fac priorixul si am tot asteptat sa nu fie racit, iar de cand am inceput cresa e mai tot timpul cu muci, tuse , rosu in gat, bronsiolite etc. acum ma gandesc ca daca mai astept sa treaca 6 sapt si de la imunogrip ma apuca...2 ani cu vaccinul nefacut. daca il fac mai devreme ce se poate intampla? din cauza imunogripului nu va avea efect? ms

Mergi la inceput

Administram echinacea fetitei si trebuia sa facem DTP. Medicul de familie mi-a spus sa las cel putin 3 saptamani(o luna ar fi mai bine) pauza inainte de vaccin. Am incredere fiindca este un medic bun.
Si noi eram in aceeasi situatie, nu puteam face vaccinul fiindca era mereu racita.
Despre priorix-echinacea nu stiu sa-ti raspund, nu am cautat info.

Mergi la inceput

darria multumesc mult. banuiesc ca e la fel ca la tine asa ca asta e...intrerup imunogripul, astept o luna si poate de sarbatori prind o pauza intre muci si bronsiolite sa ii fac vaccinul...

Mergi la inceput

Mai bine intrebi medicul.
De cat timp administrezi imunogrip? esti la inceput de spui ca vrei sa-l intrerupi?
Noi eram in tratament cu echinacea. Medicul mi-a spus sa termin de administrat echinacea si apoi fac pauza pt. vaccin.

Mergi la inceput

pai pe 1 face 4 sapt de administrare. ar trebui cura de 4-6 sapt...dar deja ma lungesc prea mult daca fac 6 sapt imunogrip, pauza o luna dupa aia pana prind si copil fara muci deja face 2 ani si nu are priorixul facut...

Mergi la inceput