Bulgarasi de ian.feb2012 (37)-Bine ai venit, SVEN!
Raspunsuri - Pagina 5
Alexa_G spune:
My_Lady0091 - multumesc pentru primire! mie una imi place mai mult Diana decat Viviana.
Mihaelaradu - nu inteleg cum te poate obliga cineva sa gusti ceva ce iti displace in aceasta perioada.
Eu am avut o perioada la inceputul sarcinii cand reuseam sa mananc doar cartofi fierti. Si soacra mea avea o problema ca fiind in vizita la ea nu gustam alt ceva. dar nu m-am lasat induplecata sa gust alt ceva de mancare, mai ales daca nu imi placea mirosul.
Mady 19- ca si ulei de corp cu beneficii si pentru vergeturi poti folosi uleiul de germeni de grau (il poti combina cu ulei de migdale pentru a avea un parfum placut
Nici eu nu stiu ce nume sa aleg pentru strengarul meu. Oscilez intre David, Alexandru si mai nou Iustin!
Fata lui la eco nu mi-a dat de inteles ce nume i se potriveste
Sanatate si o zi frumoasa in continuare!
Alexa,
+26
Alexa_G spune:
Alina anto
Danezza
Puteti incerca daca va place scortisoara si ceaiul special pentru gravidute de la FARES.
Alexa,
+26
mihaelaradu spune:
Anda si eu dau inainte cu 2 DPN-uri: unul de aici din Cipru 25 februarie si unul din Oradea: 3 Martie..Sunt putin confuza, dar avand in vedere ca voi naste aici, am zis ca voi merge pe calculele lor.
Apropo de Mustella..Am primit si eu un cosulet cu toate produsele Mustela pt bebe. Am deschis spuma de baie numai ca sa vad cum miroase. Din pacate, am devenit dependenta si pe cand apare bebe tre sa innoim proviziile. Crema de fata e beton si lotiunea de corp, n-am cuvinte!
Alexa si eu la inceputul sarcinii mancam doar ceai cu biscuiti si m-am confruntat si atunci cu initiative din partea dnei soacre de a ma convinge ce bun e pestele in sarcina si ouale, etc, insa eram prea tulburata ca sa o bag in seama. Acum, insa, ma simt bine 90% din timp si ieri chiar am incercat sa ii fac pe plac fiind ziua ei de nastere. Bineinteles ca am suportat consecintele..
Lady Si mie imi place Viviana. Imi aminteste de Viviane Leigh si de Viviane Westwood- amandoua femei de exceptie! Imi place mai mult decat Diana.
27+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
AMR 30 pana vine Mosul
AMR 12 pana plec acasa
http://flowerspeaking.wordpress.com/
ica7 spune:
buna,
bun venit noilor fete. e clar ca sunteti niste persoane puternice de vreme ce ati trecut prin atatea ca sa va impliniti visul.
carina...f frumoase pozele.
alina..cred ca merg si eu la kidex, tot in prima zi. poate ne vedem acolo.
mihaela radu..iti inteleg supararea. la inceput, am propus numele eduard- imi place atat de mult-, dar sotul nu era de acord. eu insa speram sa-l conving pana la urma sa ramana numele asta. in fine, ne-am dus intr-o vizita la vitorii nasi si a ajuns discutia la numele copilului...toti-in afara de sot ca atat ii trebuia- mi-au sarit in cap..ce nume e asta, mai bine ii puneti mihai, ca taica-su...am crezut ca iau foc. nu-mi place atitudinea asta. ce ii intereseaza pe ei ce nume ii pun copilului meu? de parca i-as fi intrebat daca le place...
eu dorm noaptea, e adevarat ca fac cam 2 pauze de pi2, dar dorm de la 11 pana la 7 dimineata. asa ma bucur pt ca fac urat daca nu dorm, nu te mai intelegi cu mine.
30+
Anastasia_7 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jessamine [ anastasia :si eu am facut hiperstimulare am facuto eco cu o alta dr care nu a vazut ca am foliculi multi si am continuat cu acelasi tratament iar in ziua punctiei aveam deja 30 de foliculi am facut perfuzii cu albumina si nu am avut probleme mari. 32+ Stefan Matei |
Da, Jessamine, si eu am facut cate 2 flacoane de albumina perfuzii zilnic, timp de 2 saptamani ( fara sambata si duminica). La mine nu au fost multi foliculi,au fost 10 de toti, nu am facut hiperstimularea in timpul schemei de FIV, ci la o saptamana dupa embriotransfer, cand s-au prins galustele mele.
Dr mi-a spus ca a fost un efect post-interventie, acutizat si de prinderea embrionasilor. Mie nu prea mi-a trecut de la albumina, a trebuit sa trec la regim mai dur, cate 2 l lapte dulce zilnic+ 1 litru apa, prafuri cu proteine( ou si lapte), perfuzii cu scoburil si no spa, ca ajunsese lichidul la pleura plamanului si nici nu am putut respira vreo luna de zile.
Important e ca a trecut partea aceea urata. Si partea unde am fost tare norocoasa a fost ca nu am vut deloc greturi, stari de , de astea macar am scapat.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2
biancabia spune:
Buna
Si eu consider nou-venitele niste lupatatoare. Va felicit. E greu sa treci prin toate astea si totusi sa iti conservi optimismul
My mie de departe imi place mai mult Diana viviana nu e deloc pe gustul meu, dar... gusturile nu le putem avea toate la fel
Mihaela of, of. Nu te consuma
Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 28+
Anastasia_7 spune:
Mihaelaradu, nu te mai necaji, mama, pt niste oameni care nu isi stiu locul...conteaza ce simtiti si decideti voi, tu cu sotul tau, ceilalti, mai ales dc mai si pun problema asa, cum a pus-o nenea acela, sa stea deoparte...eu am vazut ca devin foarte agresiva cand mai aud pe cineva de pe langa mine ca vine si isi da cu parerea ce si cum trebuie sa facem cand vin bebeii pe lume, lista de indicatii, care vin mai mult ca ordine, nu ca sfaturi....deci, vorba unei fete tare dragi mie de la celalalt capitol, cu dr albu fiv, fii ZEN si gandeste-te la bebelus, la tine si la baiatul tau si fa nanitza noaptea, ca si asa avem probleme mari cu insomniile in perioada asta
My_lady, multumesc mult!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
24+ cu 2
anahadasa spune:
Buna fetelor! Ati avut o zi frumoasa?
Matza si Lady, ce discutie faina ati avut in miez de noapte! Imi pare chiar rau ca n-am stat si eu mai mult, dar spre deosebire de alte nopti, pe la 1 m-a luat somnul si chiar am dormit bine pana dimneata! Chestia cu perdeaua as putea s-o incerc si eu noaptea, ca ziua nu ma lasa sotul...
Mihaela, stiu ca nu ti-a picat bine, dar daca ne-am lua dupa traditiile astea… Si mie mi-au sugerat, dar le-am raspuns politicos ca numele respective au fost purtat o viata de bunicul/bunica/matura/unchiul, asa ca are dreptul si copilul la un nume ‘neuzat’!
Alexa, mie imi place f mult David, insa avem un nepotel in familie si de aia nu-l pot folosi… Mi-ar fi placut David si Daria…
Fetelor cu FIV, recunosc, nu ma pricep deloc, n-am experimentat, n-am citit despre asa ceva, dar cand ati pomenit de albumina, m-am sesizat pt ca eu am avut mari probl. la prima sarcina din cauza ei: tensiune mare, maini si picioare umflate, un inceput de preeclampsie... E interesant ca voua chiar v-a priit proteina asta...
Ana, mami de doi strengari si 32+ cu
https://picasaweb.google.com/home
mihaelaradu spune:
Multumesc de incurajari fetelor
Am trecut de perioada aia urata, critica in care plangeam si ma isterizam din cauza acestui capitol "soacra", care la mine vine la pachet si cu "prietenul" ei ff prezent si implicat in vietile noastre. M-a necajit pt ca facea el glume de genul "Anca Banca" sau Mihaela Chela" pe seama numelui fiicei mele. Mie mi s-a parut dureros si un atac personal, cu toate ca un om cu judecata nu ar proceda asa cu o femeie gravida. M-a deranjat si ca ea radea amuzata la glumele lui, dar in alta ordine de idei, mai bine sa treci observat, decat ne-observat prin viata.
E cam liniste astazi..
27+ cu pisicutza Iris Myra Nicolaou
http://flowerspeaking.wordpress.com/