Pufii isi pregatesc ghetutele (51)
Raspunsuri - Pagina 11
Ruxita spune:
La multi ani patriot! Chiar Andrelina asteptam o postare savuroasa... ramai datoare!
La multi ani Romania! sotul ma intreaba daca nu ma oftic de ziua unirii ca moldovenii nu sunt in ecuatia de la 1 dec... eh, ma bucur oricum, e o zi a tuturor romanilor, nu? care si cum simte uniri mari-mici...
mie spre deosebire de alti romani, nu mi-a fost niciodata rusine de faptul ca sunt romanca... :P
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 azi zi horroristica..colici somn ioc nici eu nici copil de azi noapte de la 2...cam 4 ore daca a adormit legat.... i-am dat infacol..apa de plaoie si i-am dat si espumisan...si doarme de juma de ora.......... ivan cu amigdalele aiurea....si ne ies ultimele doua mesele...marait vai capul lui, dar a mea!!!!!!!!!!!!!!! offfffffffffffff sper sa vina si zile mai bune......... _ Bea, mami fericita de doi baieti superbi: Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011) Asteptand cel mai frumos in formula completa! Doamne ajuta sa fim sanatosi! |
ntz-ntz...colici!!! parca am avut si noi candva demult tare... m-a apucat si dorul de acea perioada...
cu mutatul de lucruri care ne-au ramas mici (multe si marunte) sotul ma intreaba ce facem, donam caruciorul sau facem un alt bebe? ei, cum si cand? fetita sau baietel, sotul - baiat! eu - sa nu-ti iei un sut in fund? daca se nastea fata cum era? pe Ela de ex.nu mi-o imaginez deloc baiat... ei ii sta mai bine fata :)) chiar o prinde sloganul "thanks God I m a woman"...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
Bea stiu, e greu.. dar o sa treceti voi si peste perioada asta mai incarcata. Sper sa scapati repede de colici.
Alexa cum mai e Dragos?
Dece sa stapanesti sanatoasa jucaria de la moshu.
Tocmai mi-am dat seama ca in perioada asta v-am descoperit eu pe voi, de fapt mai spre mijlocul lunii asa, anul trecut. Imi aduc aminte ca mi-a placut foarte mult atmosfera de aici... vorbeati despre meniuri de Craciun, bradutzi, cadouri, petreceri.. incep si eu ca Ruxita.. primii pasi, primii dinti, primul mama... majoritatea fetelor aveau la semnatura emoticoane specifice sarbatorilor de iarna. M-ati cucerit, ce sa mai... ma bucur mult ca v-am gasit.
Alicredo nu mai zici nimic?... Danasor?
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
si eu pe aici....supravietuiesc
subscriu si eu la urarile fetelor...TUDOR LA MULTI ANI!
Dragos ieri noapte mi-a facut febra peste 40...de fapt a inceput de miercuri dupa masa si cu toate antitermicele la 4 ore tot ii crestea...
azi dimineatza a fost mai bine...m-am dus la dr de familie cu el...gatul ok, urechile ok, plamanii ok...habar nu am de la ce e...probabil o viroza ceva...are ochii injectati, nasul e robinet...
spre dupa masa azi iar a inceput cu febra...impachetari, bai calde...nici eu nu stiu ce sa ii mai fac...
l-am culcat la 22...la 00:30 ma trezesc sa ii dau antitermicu..Dragos ok...in juma de ora ardea...pana acum am stat sa ii scad febra...
maine ma duc si la dr asta care m-a vazut cu transaminazele mari sa vedem ce zice si ea ca dr de familie era cam incurcat in ce sa imi dea...a zis sa ii cer si ei opinia...
si plus de asta...cred ca ma ia pe mine acum...am gatu in pioneze...
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
decenuela spune:
neatza fetili....haideti la o coffe fierbinte...
bea...te compatimesc dar in acelasi timp...mi-e drag sa te aud...asa park ne aduci aminte de acu 100 de ani....de pe vremea colicilor...pupam baietii tai..
nyny...cred ca m-am expr gresit...mosul mi-a adus doar un nou hard...mi-aduc aminte a acu 2 ani mi-a adus un notebook si eram atat de nefericita.....acu ...la ce util mi-a fost in toata perioada alaptarii...mic, usor scriam din orice pozitie...nici nu concep c-as putea avea unul mai mare...
alexa...offfff.....ce-i cu voi...auzi, oare nu tre sa-i dai ceva natural de imunitate? park prea des ai prb cu dragos...
jiji ieri n-a mancat nik decat lapte...5 linguri de spanac pe la 5 si ne-am dus la niste amici si a mancat peste...ori ca de foame ori ca i-a placut ....si praji cu mar. inainte de culcare...lapte...mult lapte si..culmea de la 10 juma de cand s-a culcat nu s-a mai trezit...
sa aveti o zi fff scurta ca sa inceapa we....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
blue_flower spune:
La Multi Ani, TUDOR!!!!
Chiar daca nu te-am mai vazut de mult si mama ta nu mai intra pe forum, noi tot te consideram primul PUF.
Sa fii sanatos si sa cresti mare!
Doamne, au trecut 2 ani!!!!
Am treaba multa, suntem amandoi acasa, mama a plecat acasa la ea, iar noi incercam sa ne descurcam cu un Dani foarte alintat si cu multa munca pentru birou. Facem cu randul!
Va fi un uichend f lung. Eu sunt ingropata in buget, sotul are si el treaba pentru birou, iar lui Dani a inceput sa ii curga nasul. So...tot inainte.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Ruxita girls care v-ati mutat... ati apelat la firme de mutari? cat costa transportul si hamaleala? am o disputa fierbinte cu sotul pe tema mobilierului ca el nu vrea mobilier greu ca data viitoare cica isi ia o sapt liber si ma lasa cu toate balta sa ma spal eu cu ele pe cap... si eu nu vreau canapea gonflabila !!! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Firma de mutari ne-a cerut 500E de la 0 (ei impacheteaza ca deh costa cutiile) si 250 E numa transportul si caratul cutiilor (in conditiile in care singurele mobile sunt 2 etajere, patul lui Yannis (f mic si demontabil ) si un dulapior ptr Yannis , restul erau haine , vase, etc...Am rezolvat-o prin a cersi cutii de la toate supermarketurile , chioscurile mai ales, am impachetat totul in cutii si am luat un camionash si 2 baieti de la Big (piata Sudului) dar cred ca gasesti in orice piata. Din dristor in Pipera ne-a luat 150 RON transportul si 60 de lei de baiat ( 10 lei pe etaj si ptr ca ne-am mutat la et 6, ne-a luat 60 de lei de baiat) Deci am scapat cu 270 e lei in loc de 250 E
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui nyny Neatza... LA MULTI ANI TUDOR, patriotul odiseei!!! Sanatate si numai bucurii! Mamica fericita de Mara si de David |
La multi ani Patriotule! Anul trecut petreceam la ziua lui! Primul anisor implinit de primul pufulete...si ce multi pufuleti eram acolo! si ce multe mamici inca pe forum! ce vremuri....
de Yannis
alexutzzza spune:
Ruxita sa va fie de bine mutarea si spor la planuri! sa va acomodati repede, sa va aranjati frumos si sa aveti parte de sanatate si feriire la casuta cea noua!
de Yannis
miremia spune:
Salut si eu asa mai pe seara, macar sa nu mai stam pe pagina a doua.
Sper ca toata lumea e bine, puii s-au vindecat si mamicile lor s-au mai odihnit.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)