Prietene la bine si la greu - 148

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

La multi ani Angi. si felicitari ptr.caruciorul albastru(eu acum am observat ). Despre ecografist eu daca as fi in locul tau as mai cere o parere. Marele dr.Pop are si el fixatiile lui, IR-urile si col scurtat si cu toate astea este apreciat cel mai bine, probabil ca el mai sunt si altii cu fixatii. Tu cu cine ai facut? Si la Fundeni toate gravidutele pe care le stiu eu si au mers la dr. Uscateanu au primit clexane, oare toate aveau nevoie? Una peste alta bine ca bebe este ok si sa speram ca va fi bine pana la capat. Sa ai o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare.

LA MULTI ANI ANGI!

Acum am observat si eu caruciorul albastru. Eco ai facut la Pop? Are dreptate many, omu asta are o fixatie cu Ir-urile si lichidul amniotic. Asa a speriat-o si pe Camy care a fost cu noi la odisee, ca nu are lichid suficient, ca placenta imbatranita...La aceeasi clinica cu el lucreaza si dr Marin Romeo, super nene, ne-a explicat toate cele cu mult calm.
Cat despre Fundeni, probabil mergi la Uscatescu nu? Eu toata sarcina am fost la ea deoarece am un nr scazut de trombocite(dar in limite normale). Am luat aspenter din sapt 8-9 pana cu 10 zile inainte de nastere. Bineinteles ca ultima oara cand am fost mi-a spus ca ma baga pe claxane(exact ce povesteste many) , ca din cauza asta tre' sa nasc prin cezariana Am zis pas, am ramas cu aspenterul si totul a fost ok. Bineinteles ca m-am consultat cu dr meu. Cateodata doamna Uscatescu are exces de zel...vezi tu cum te descurci cu ea. Bafta.

A inceput concursul VARA 2011 ,ne puteti vota:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=10" target="_blank">AICI daca va plac pozele fk1& fk2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Angi Sarcina usoara in continuare si multa sanatate la bb mic din burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Angi si ... felicitari pt caruciorul albastru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

La multi ani Angi si felicitari ptr culoarea caruciorului!

Fetelor imi cer scuze ca nu reusesc sa ma adun ptr a lega ceva... Pe bebe il cam supara burtica, vrea numai in brate, plimbat. Ma simt slabita, obosita...uff e de vina si complicatia cu hemoragia altfel cu siguranta dadeam mai mult randament. Prmoit sa revin cat mai curand.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si Lucas (23.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Hello !
Noi am sarbatorit ziua de azi prin smotru ,spalat ,calcat .Maine seara plecam la Sinaia sa o sarbatorim pe soacra-mea ,iar duminica pe la pranz ne intoarcem sa -l sarbatorim pe Iustin .
Stefaniei i-a cazut dintisorul si l-a pierdut la gradi in sala in care facea sah . Dar Zana Maseluta l-a gasit chiar si acolo .
Alte noutati nu avem ,poate doar ca aseara am facut o vizita la frizer si am facut "baiat (fru)mos" .

Cristina am inteles perfect cum rula bunica ta aluatul ,multumesc de idee

Andre multumesc mult ,nu stiam ca exista asemenea aparate . Sper sa ma descurc si pe viitor singura ,fara ajutorul lor ,am vazut ca nu e chiar asa greu . [pufulete]

Raluci cum esti ? Racita?
Fain "Let it snow" dar eu nu stiu de ce nu am chef deloc de iarna si zapada .Alta data abia asteptam sa inceapa ninsoarea .Anul trecut pe 4 dec a fost prima ninsoare zdravana .Nici nu stiam daca putem urca pana la Predeal unde trebuia sa-i tinem ziua puiului .Acum sper sa mai intarzie pana spre Craciun

Flo tare haioasa Ema cu ochelarii si mustatile prin reviste . Dar oare cine a invatat-o ?

Simina si Iustin a ciugulit ceva ciuperci ,nu multe ,stiam ca-s alergene .Dar a fost ok ,fara reactii .

Lyly imi pare rau ca n-ai fost libera sa stai cu puiul mic

La multi ani Angi!!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele ,sa ai o sarcina usoara si sa nasti un baietel sanatos ! Sunt sigura ca-i totul bine cu bebe ,tin pumnii sa fie asa!

Livia chiar ma intrebam de ce n-ai mai scris . astept placinta

Cuscri ce faceti ? Nici o clipa libera nu mai ai sa bagi nasucul un pic?

Many ce faceti ? Cum e Vladut ?
Lili si Lila ce fac ?

Dana eu ma bucur deocamdata doar sa te vad ca bagi nasucul din cand in cand sa ne zici ce faceti . Deocamdata ,pana va gasiti ritmul sunt sigura ca ti-e tare greu . Sper sa te simti bine curand ,probabil ai anemia acum din cauza hemoragiei si te simti slabita . Iar lui bebe ii dam pupici calzi pe burtica sa nu-l mai doara .

Monis voi ce faceti ? Si pe la voi a trecut Grinchul timpului ? Cred ca e tare greu fara parintii tai . Sunt sigura ca sufera si Santi dupa ei . Of ,of ...

Licu pupici calzi pt tine si puii mici .

cam atat am avut de zis ,o seara frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Dankutza noi am servit varza si cruda si gatita . Nu a avut dureri de burtica deloc .
stiu ca ai pus linkul cu jucaria de cateva ori ,dar te rog sa -l mai pui o data ca nu mai stiu sa-l gasesc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

La multi ani Angi si felicitari ptr culoarea caruciorului!

Fetelor imi cer scuze ca nu reusesc sa ma adun ptr a lega ceva... Pe bebe il cam supara burtica, vrea numai in brate, plimbat. Ma simt slabita, obosita...uff e de vina si complicatia cu hemoragia altfel cu siguranta dadeam mai mult randament. Prmoit sa revin cat mai curand.

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si Lucas (23.11.2011)

sunt prima care te asteapta cu povesti, va pandesc pe toate cu bebe 2, imi fac si eu asa incalzirea

am fost la Kidex, nu cred ca am stat mai mult de 10 minute, fff putini expozanti cu nimicuri, am gasit doar incaltari pt renus

oare tensiune 10 cu 6 e cam mica?

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 38+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

stephy habar nu am daca sunt racita sau nu, pt ca azi nu am mai avut nimik, pana acum seara cand iar ma doare toata carnea pe mine, o fi de la tensiunea mica
dragutz iustinelu, trebuie sa facem si noi operatiunea tuns

Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 38+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Monis voi ce faceti ? Si pe la voi a trecut Grinchul timpului ? Cred ca e tare greu fara parintii tai . Sunt sigura ca sufera si Santi dupa ei . Of ,of ...

mai rau sufar eu decat el . mda, nu prea am timp, eu mai repede bag nasul de la serviciu, desi si acolo ar cam trebui sa ma mobilizez sa termin multe pana la sfarsitul anului. incerc din cand in cand sa mai scriu 2 vorbe pe blog. si in rest ma lupt cu mucii lui Iulian si cu ai mei. El are nasul infundat / curgator de 2 sapt si acum are si o sapt de tuse fara febra, nu mai stiu ce sa-i fac si dau ca sa se termine, sa nu dea in altceva, ca acum e cat de cat ok.
Distractie placuta sa aveti!

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput