Prietene la bine si la greu - 148
Raspunsuri - Pagina 17
raluci_b spune:
Gabitza sa-ti traiasca strumfii inca odata , o sa-si revina Eva cu plansul sunt sigura de asta
Monica raluci-burtuci e bine, noaptea ce mai am cateva contractii dar in rest e totul bine, sambata mergem la control
in schimb cred ca m-a luat si pe mine raceala, simt ca ma dor toate
ahhh ce ma enerveaza reclama asta
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 37+cu
floricik spune:
Uauuu Dana ce semnatura frumoasa ai
Gabitza, ce mari sunt mucosii. Eva , iti seamana nu?
Ema are o pasiune noua: in toate revistele pe care le gaseste ma pune sa desenez ochelari si mustati la tanti, nene, bebe, miau si ce mai gaseste pe acolo...
Am mancare pe foc.Fug.
A inceput concursul VARA 2011 ,ne puteti vota:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=10" target="_blank">AICI daca va plac pozele fk1& fk2.
simina_kin spune:
Eu sunt in pana de idei de gatitSi ar trebui sa gatesc!!
Intrebare: avem voie sa dam ciuperci la pitici??? As vrea sa fac o ciulama de ciuperci ca mi-e , si vreau sa stiu dc pot sa-i dau si fetii sau trebuie sa gatesc si altceva pt ea
Cristina si mi-e mi-au trezit niste amintiri placute, discutiile noastre despre "colarezi"
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monica_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Monica raluci-burtuci e bine, noaptea ce mai am cateva contractii dar in rest e totul bine, sambata mergem la control in schimb cred ca m-a luat si pe mine raceala, simt ca ma dor toate ahhh ce ma enerveaza reclama asta Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 37+cu |
niste poze cu burtica cand vedem ?
multa sanatate!
Mami fericita de Mariuta
si de samburel de 8 saptamani
monis5 spune:
citat din mesajul lui floricik Ema are o pasiune noua: in toate revistele pe care le gaseste ma pune sa desenez ochelari si mustati la tanti, nene, bebe, miau si ce mai gaseste pe acolo... |
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
dankutza spune:
citat din mesajul lui smaranditza [Nu stiu ce cadouri sunt "atractive" pt fetite; eu la Timi am dat lovitura cu trusa aia de surubareala despre care spunea dankutza. I-am dat cadoul la 3.15 (ca atunci a venit el pe lume) si pana la 5 si ceva nu s-a ridicat de pe saltea de jos: a surubarit incontinuu. Si nu doar in prima zi. Zinic tot mestereste cate ceva, stie care e surubul, holbsurubul, saiba, piulita, cheia. Cand trebuie sa o alaptez pe Teodora ii pun lui trusa dinainte si am liniste. |
Bona mi-a spus ca este cea mai tare jucarie pe care i-am cumparat-o vreodata. Pinky e super incantata de ea. Sper sa mai tina figura, ca tare imi mai e de folos, chiar daca dupa masa, stau cu in sus sa le strang de peste tot.
dankutza spune:
citat din mesajul lui simina_kin Eu sunt in pana de idei de gatitSi ar trebui sa gatesc!! Intrebare: avem voie sa dam ciuperci la pitici??? As vrea sa fac o ciulama de ciuperci ca mi-e , si vreau sa stiu dc pot sa-i dau si fetii sau trebuie sa gatesc si altceva pt ea |
Chiar, sunt curioasa sa vad ce raspund fetele. Eu nu i-am dat niciodata ciuperci. Oare avem voie sa le dam, acum dupa 2 ani? Dar varza calita? A dat cineva la copil? As vrea sa mai alternez legumele si sa mai ies din triada ardei gras rosu+dovlecel+morcov in apropae orice mancare
CAteva idei:
pastrav+ legume a cuptor stropite cu ulei (tocmai ce am treminat asta)
ciulama de pui cu mamaliga (asta a fost luni si marti)
urzici cu mamaliga (saptamana trecuta)
bame cu vita (in pregatire)
raluci_b spune:
Neazta,
ANGI - La Multi ani cu impliniri
Discutia despre ciuperci a fost pe aici, eu am dat copilului, pedi a zis ca sunt ok, la fel si varza calita
La Multi Ani romancutzelor dragi, sa petreceti frumos
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 37+cu
lylyana.ion spune:
Neatza!
La Multi Ani tuturor!
La Multi Ani Angi!
si cu intarziere
La Multi Ani Sandra!
La Multi Ani Eva!
La Multi Ani Dragos!
La Multi Ani Raluca!
ce-as putea face azi? muncesc cu drag si spor pt al tarii viitor!