LMA Clopoteii implinesc 4 ani! *287*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

In curand se apropie si ziua Ioanei (pe 14 sau 15 o vom serba) si ne-am intors la scutec.
Rezultatul la ex coproparazitologic este: rar amidon nedigerat, rar clamidospori de candida.
Dr pediatru ne-a dat Zentel..Acesta fiind pt viermisori, dar candida e o ciuperca.
I-am dat 3 zile, tb sa facem 10 zile si apoi sa-i dau iar.
Dar am inceput cu Helmiflores, 10 zile urmate de 10 zile pauza si iar 10 zile. La fel si Justinei.
Dr de fam zice ca nu are nimic...ca e ceva psihologic (s-a speriat de un catelus cand a fost m mica)..ori o fi genetic.
Cert e ca in scaun elimina un fel de viermisori de culoare alba.
A inceput si Justina sa elimine.
De asta nu sunt eu lamurita: are viermisori / candida sau e genetic

In concluzie: ii pun pampers.
Asa nu o mai "terorizam" cu trezitul noaptea (daca nu merg sa o pun pe olita la o ora-o ora jum e uda).
O las o perioada asa, cu pampers.
Si daca nu si nu, exista tratament pt enurezis.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Am gasit cateva www.naturaplant.ro/tratamente.php?idp=161&start=0" target="_blank">produse naturiste pentru Enurezis .
Or fi bune?

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

LA MULTI ANI! dragi mamici si clopotei!!! Anul asta sa fie infinit mai bun decat 2011 si sa avem sanatate, ca-i mai buna decat toate!!!

Sper ca toti clopoteii care au implinit 4 ani sa se fi distrat la maxim la aniversarile lor si le urez din tot sufletul sa fie sanatosi si voiosi si sa-si bucure parintii zi de zi!!!

In ultima vreme am stat tare prost cu timpul asa ca n-am dat pe aici ... dar nu va pot uita asa ca intru mai citesc ... totul pe fuga. Au fost multe schimbari pentru noi in ultimul timp, casuta noua, renovari, mobilare, servici din ce in ce mai solicitant ...

Am avut si noi serbare la gradi, a fost frumos, totii copii au spus poeziile si au cantat foarte frumos, s-au intalnit emotionati cu Mosu si au primit multe cadouri!

Mosu i-a lasat sub brad si cortul mult dorit si a fost extraordinar de incantat incat seara a dorit sa doarma in el ... nu se mai despartea de el.

Am petrecut frumos si la implinirea celor 4 anisori alaturi de familie si momentul exploziv a fost cand a gasit masinutele pe tort si a facut intrecere pe pista de pe el!!!

Cateva poze recente sunt aici: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.326363370721864.82462.100000446104883&type=3

Va pup si va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici

am intrat doar putin ca sa va zic despre o initiativa care pe mine m-a umplut de admiratie, nu imi vine sa cred ca se mai fac si astfel de lucruri in Ro :-)... (ce cinica am devenit :-))...

Este vorba despre modificarea meniului pt copii in gradinitele din Cluj, astfel incat, incadrandu-se intr-un buget minim, sa le ofere copiilor un meniu cat mai sanatos si, foarte important, gatit chiar in gradinita... In plus, eu am folosit retetele de pe site ca si sursa de inspiratie pt acasa ... noi stam foarte bine la capitolul...mofturi :-)

Aici e site-ul: http://www.viatalagradi.ro/

Ioana, imi pare rau ca fetele au problemute. Daca elimina amandoua ceva, inseamna ca sunt viermisori, pt ca din cate stiu eu candida nu e contagioasa. Ea poate co-exista, poate sa se dezvolte f bine pe mucoasa stomacului sau a intestinului, mai ales dupa antibiotice... Un tratament naturist clasic pt viermisori: 2 lingurite pe zi de miere amestecata cu samburi de dovleac cruzi, dar macinati (pudra). Sanatate! Tratati problemele pe rand, enurezisul e ultima dintre ele zic eu, deoarece de cele mai multe ori nu e o problema de sanatate efectiv...

Si, am pus pozute cu zgatia la semnatura, pentru cele care nu ne-au mai vazut de mult...

Mergi la inceput

Buna!

Multumesc stancutza!
Am inceput un tratament pentru paraziti intestinali, cu Helmiflores.
Am mai gasit ceaiul de sunatoare, dar nu stiu cat va bea ea.

Azi dimineata am gasit-o cu pampersul in mana. Il daduse jos ca sa faca la olita. Il udase (raspunsul Ioanei: am udat un pic pampersul ), dar macar s-a odihnit.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

La multi ani, Robert!

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi anisori clopoteilor sarbatoriti zilele astea!

Luca Gabriel
Octavian George
Thea Maria
Patricia Alexia
Stefan Cristian
Robert

si celor care vor implimi 4 anisori in aceasta saptamana!

Saara Maria
Sacha Dimitris
Victor Mihai
Adelina-Mihaela
Yasmin-Elena
Razvan

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ioana, e bine ca aveti un diagnostic si un tratament. daca sunt viermisori mici si albi e posibil sa fie oxiuri...sunt f comuni in cazul copiilor care merg la gradinita.

Stancutza, e intr-adevar admirabila initiataiva lui Adi Hadean. Unele retete sunt un pic exagerate si nu cred ca se vor implementa vreodata in gradinite, insa in marea lor majoritatea sunt ok. la gradinita lui stefan se aplica cu succes o parte din retete. important e ca au in fiecare zi mincare gatita proaspat, si supa si felul doi, si ca nu sunt vesnic cartofi in meniu.

Miky, frumos v-ati distrat la petrecere! Mare bucatar in devenire aveti acolo! Abia asteptam si noi sa vina saptamana viitoare si sa ne intalnim cu Scooby Doo la petrecere!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Ioana, e bine ca aveti un diagnostic si un tratament. daca sunt viermisori mici si albi e posibil sa fie oxiuri...sunt f comuni in cazul copiilor care merg la gradinita.

Povestea Nasterii

Buna!
Da, oarecum!
Vedem ce rezultate vom avea.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

LA MULTI ANI!!

capitol nou

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169469&nm=LMA-CLOPOTEII-IMPLINESC-4-ANI-288

elle

Mergi la inceput