LMA Clopoteii implinesc 4 ani! *287*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multi anisori Iris, Luca si Albert!

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

bravo, inseamna ca ai fost cuminte:)
lectura placuta!

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

fetelor, scuzati-mi ignoranta dar am primit cadou de la Mosh Sotz Craciun un Kindle 3G si, desi pare avion habar nu am ce pot face cu el.

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Mergi la inceput

La multi ani clopotei!!!

stie cineva daca sunt sanse c un bradut in ghiveci sa se prinda daca il plantam in gradina dupa sarbatori?

Ramona, cand ma gandesc la tine am asa o emotie in suflet, asta pentru ca si eu am avut la un moment dat un gand de plecare...si pur si simplu imi imaginam cum va fi dorul de "ale mele"..si mi se punea un nod in gat. Am auzit ca trece, asa ca funtea sus, si "la drum!", ce ai tu mai de pret e deja cu tine, asa ca oriunde sunteti va va fi bine caci sunteti impreuna. esti minunata ca ai decis sa iti urmezi sotul si il sprijini chiar daca asta inseamna pentru tine sa renunti la job sau la altele...eforturile tale vor fi rasplatite inzecit, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

Laura Ioana ma bucur ca n-a m facut Thea pe ea!
Bravo! Sa o tina tot asa!

Eu, in nici un caz nu ii voi pune pampers. Ma gandesc ca va fi m greu sa o dezvat.
Maine luam rezultatul, precum si tratamentul.
Abia astept!
O zi buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

La multi ani, Simon Sebastian! Cat si mamicii tale, Littlebig!
La multi ani, David Steven!
La multi ani, Albert Aaron!
La multi ani, Alesia-Stefania !

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

La multi ani clopotei!!!

stie cineva daca sunt sanse c un bradut in ghiveci sa se prinda daca il plantam in gradina dupa sarbatori?

Ramona, cand ma gandesc la tine am asa o emotie in suflet, asta pentru ca si eu am avut la un moment dat un gand de plecare...si pur si simplu imi imaginam cum va fi dorul de "ale mele"..si mi se punea un nod in gat. Am auzit ca trece, asa ca funtea sus, si "la drum!", ce ai tu mai de pret e deja cu tine, asa ca oriunde sunteti va va fi bine caci sunteti impreuna. esti minunata ca ai decis sa iti urmezi sotul si il sprijini chiar daca asta inseamna pentru tine sa renunti la job sau la altele...eforturile tale vor fi rasplatite inzecit, ai sa vezi.

Alina si Stefania

Alina ne-am luat noi cu acelasi gand sa-l plantam in gradina, vineri de la Bricostore Ploiesti, aveau si la Baumax, initial am vrut sa merg pe DN spre Buc sau pe la vreun ocol silvic, dar ne-a invins comoditatea!

La Multi Anisori Luca, Iris, David, Albert, Alessia, Simon!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

hihi, Mada pai poate ne intalneam la Saftica in curba, noi de acolo l-am luat..nu a fost ieftin, 100 RON, dar e maricel, are cam 150 cm si e dragutel tare..:)
Sarbatori fericitie si sa ne tineti pumnii, in seara asta la 5 avem serbare..vin 2 perechi de bunici, 2 perechi de unchi si o pereche de parinti...unde vom incapea atatia chiar nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinaatudor

hihi, Mada pai poate ne intalneam la Saftica in curba, noi de acolo l-am luat..nu a fost ieftin, 100 RON, dar e maricel, are cam 150 cm si e dragutel tare..:)
Sarbatori fericitie si sa ne tineti pumnii, in seara asta la 5 avem serbare..vin 2 perechi de bunici, 2 perechi de unchi si o pereche de parinti...unde vom incapea atatia chiar nu stiu...

Alina si Stefania

Pai noi am dat vreo 90lei parca, dar am ales eu unul mai micut cam 1m, cica se prind mai bine cand sunt mai mititei,asta daca rezista 2sapt in casa, in afara de asta ne rupea salele pana la 4, dus-intors :) !
Bafta multa la serbarea Fyfyutei!

Mergi la inceput

Noi, Joi dimineata avem serbarea.
Sunt curioasa daca se va speria de Mos.

Blogul fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere spunem si noi clopoteilor sarbatoriti zilele acestea "La multi ani!"
Luca
Iris
Simon
David
Albert
[b]Alesia

Nu stiu de ce dar parca nu mai ma incadrez deloc in timp sa mai intru pe net ca inainte.
Multa sanatate la toti clopotei bolnaviori, "La multi ani!" si mamicilor sarbatorite zilele acestea.
Pupici.

Mergi la inceput