e-reader
Raspunsuri - Pagina 5
marius spune:
Exista.
Dar repet de ce este asa o problema achizitia unui Ekindle atata vreme cat se gasesc carti pe net gratuite?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
buflea spune:
Cum nu intelegi ?
Tu citesti ce gasesti pe net sau citesti ce te intereseaza ?
Oferta gratuita de pe net este limitata si nu acopera toate preferintele, plus ca este cel putin cu 1 an in urma fata de ceea ce este nou si hot pe piata.
De ex eu citesc acum biografia lui Steve Jobs - este fantastica, o recomand oricui si daca o discut, mi-ar placea sa o discut acum nu peste 1 an cand poate apare gratuit pe undeva pe net.
glimmer spune:
Mie, de exemplu, imi convin si cartile vechi. De plida am descarcat foarte multe de Dumas, din care va citi fiica-mea, sau carti ale unor clasici, la fel alte carti de autori romani care se cer la scoala, diverse carti interesante pentru mine, beletristica sau nu, chiar daca sunt de acum un an sau mai mult. In fond nu pot spune ca am epuizat tot ce a aparut acum 2-3 ani. Noutatile pe care mi le doresc si nu au aparut gratis undeva, le cumpar. In majoritatea cazurilor, tiparite, pentru ca la noi e slabut comertul cu carti electronice.
Cartile gratuite de pe net nu sunt chiar de lepadat, trebuie doar sa faci o selectie. Iar la carti in limba engleza "oferta" este mult mai bogata. Singurul dezavantaj pe care il vad este formatul fisierelor. De aceea imi doresc un e-reader care sa suporte cat mai multe formate.
marius spune:
Daca nu reusesti sa faci compatibil - mai trimite-mi fisierul pe mail poate iti gasesc eu o solutie. Si in viitor ma refer.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
glimmer spune:
Marius, multumesc. Am multe fisiere pdf care nu sunt chiar de calitate. Se poate umbla la fonturi? Am multe fisiere word. Deocamdata nu am un e-reader, dar intentionez sa achizitionez unul.
A! Si tocmai am descarcat cartea cu biografia lui Jobs. E disponibila free din aprilie, in fomat pdf. In limba engleza, e drept, dar nu ma deranjeaza. Deci oferta in limba engleza e realmente incredibila.
marius spune:
Tu trimite apoi vad eu.
cristoiu spune:
Eu am un Sony Ereader si un Ipad. Pentru citit carti prefer de departe ereaderul.
1. E mult mai blind cu ochii, ecranul imita foaia de hirtie, nu oBoseste ochii precum Ipadul care e practic ca un monitor
2. Poti citi oriunde pe ereader, chiar si in lumina directa a soarelui, cu ochelari de soare sau ba. Pe Ipad nu mai vad nimic daca pun ochelarii de soare sau daca iesi cu el pe plaja ori in soare puternic.
3. E mai mic, mai usor decit Ipadul si incape si intr-o geanta mai mica.
Prefer Sony in loc de Kindle, tot din cauza ca accepta mai multe forme de documente, rtf, doc, pdf si inca mai citeva. De ce prefer asta? Fiindca uneori s-ar putea sa am chef sa citesc un document de pe computer, o teza, un eseu, o piesa, nu neaparat o carte. Pe toate le poti descarca de pe computer direct. Deci nu e vorba de a citi numai carti free (apropos, astea free sunt si pe kindle) ci si alte lucruri.
Ah si poti descarca si poze si muzica pe el - nu stiu daca Kindle are capacitatea asta ca nu l-am cercetat in directia asta.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristoiu Ah si poti descarca si poze si muzica pe el - nu stiu daca Kindle are capacitatea asta ca nu l-am cercetat in directia asta. |
Ah, informatia asta vine la fix! Chiar ma gandeam sa pun toate pozele pe Sony e-reader ca am prins un virus pe computer si mi-e teama ca o sa pierd pozele. Saru-mana, multumesc, m-a ajutat mult informatia asta.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Poate cineva sa posteze un link cu carti gratuite? V-as fi tare recunoscatoare. Cartile pot fi in romana, engleza sau spaniola. Multumesc.
_
Mami Nadia si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui glimmer Pe site-ul www.elefant.ro/ebooks" target="_blank">Elefant se gasesc eBook in limba romana. Au si reader-e. Daca tot s-a "revigorat" subiectul, Victoria, ti-ai cadorisit e-readerul? De care? Si eu imi doresc unul. Eu am multe carti in format pdf si doc si m-ar interesa un reader care suporta mai multe feluri de formate. Am gasit pe Elefant www.elefant.ro/e-readers/sony-prs-ti-wifi-ebook-reader-negru-168589.html" target="_blank">asa ceva. Are cineva ceva de genul asta? |
Of, nu! Nu am luat ptr. mine. Numai ptr. soacra-mea. Acum, din pacate, o sa il am eu, soacra-mea a murit pe 1 iunie...
_
VICTORIA