Ce o sa daruiti de Craciun?
Nu doar copiilor, ci tuturor celor dragi. Poate mai ne dam idei.
La noi, un telefon copilului din familie, ceva electronic pt gradina la barbat, pulovere pufoase la parinti, niste cosmetice pt prietena cea mai buna si nu mai stiu.
Raspunsuri
szivarvany spune:
Io doar copiilor si catelului
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Io doar copiilor si catelului _ Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela Si tu poti fi Mos Nicolae |
Copiilor si catelului ce?
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Rufus spune:
Eu pretuiesc mult ce idei gasesc aici...dar ca sa fiu sigur, i-am pus pe ai mei sa scrie scrisori lui Mosu'. Ca sa nu bat campii...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010
szivarvany spune:
am trimis prea repede mesajul
Lolita, e faina ideea cu puloverele si sunt utile si calduroase
Marius, Sela va primi o punga de oase de piei de rontait e innebunita dupa ele si sta zeci de minute sa le devoreze/descompuna (asta e idee buna sa familiarizam si ideea ca noi putem fi Mosi Craciunite in casa)
Copiii , ca am 3 pe lista jocuri si jucarii
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Si tu poti fi Mos Nicolae
cristoiu spune:
Noi pina acum am luat un tobogan pentru pitica, unul mai mare de atasat la un turn pe care l-a construit tac-su. Si pentru domnul tata/sot am luat doua prosoape de sauna si am cam spart bugetul cu ele. Mai ramin nepoatele si socrii, parintii mei si bunica mea. Si suntem in pana de idei, ca toti au cam tot ce isi doresc, maica-mea are parfumuri sa se spele cu ele in cada, sparge banii pe bijuterii de cite ori merge in state, bunica-mea e de-aia nemultumita, ei nu-i trebuie nimic, "de ce-ati dat banii" type. Iar socrii mei ne-au oarecum returnat ultimul cadou in care pusesem si efort si gindire multa. Asa ca la socrii ma batea gindul sa le iau un Ghid al bunelor maniere.
iuliana_2007 spune:
Buna,
Eu pe pitica mea am intrebat-o ce vrea de la mosul si eu ii scriu scrisoarea ca este prea mica sa scrie singura.Avea toata lista deja in minte:D si asa ca a mers totul ca pe roate.
Pentru parinti si pentru sot intotdeauna am luat ceva util.
De exemplu anul trecut i-am cumparat sotului meu un aparat de tuns ca sa nu se mai tunda le frizer pentru ca se tunde foarte des.
Pentru socrii de obicei le cumpar cate ceva de imbracat.Pe care le aleg de fiecare data fara sa dau gres si aleg piese de imbracaminte pe care sa le asorteze usor si sa ii fie utile.
Pentru prieteni apropiati apelez la cosmetice.
Cam asta e!
Conteaza sa cumperi chestii pe care chiar sa le foloseasca fie chiar si pijamale:).
boticelina spune:
Sper sa gasesc si eu idei bune de cadouri printre mesajele voastre. Eu de obicei ma lupt cu un buget de cadouri mic spre foarte mic din care trebuie (im doresc, mai bine spus) sa ofer cadouri pt multe persoane.
Parintilor si eu prefer sa le iau ceva util, pentru casa, ei sunt si foarte nepretentiosi si s-ar lipsi cu bucurie de orice cadou din infimul meu buget
Am facut intr-un an si am avut mare succes cu niste saculeti din satin in care am pus cate o crenguta de brad, bombonele, covrigei pe sfoara, banuti de ciocolata plus un alt obiect micut pentru fiecare membru al familiei. Mi-ar placea sa am timp sa mai bibilesc la saculeti.
Cumnatei de obicei ii iau ceva bijuuri ci pietricele colorate, e cam cotofana, iubeste toate tinichelele astea haioasa, fratelui i-am mai luat curea de piele, sau mici gadgeturi USB (oricum orice si-ar dori isi cumpara singur), am mai cumparat pernute cu tematica de craciun, pentru un cuplu fara copii am luat o cutiuta cu 2 cani de cafea asortate, tot cu tematica de Craciun, lumanerele parfumate.
Eu evit sa cumpar cosmetice si pulovere pentru ca absolut oricine care nu stie ca sa ia sau vrea sa "scape", sa bifeze un cadou, asa ceva va lua. No offence
Anul asta ma gandesc sa iau niste ceasuri nepretentioase (aka Ieftine) si sa le fac bratari personalizate. Ma mai gandesc, deocamdata m-am concentrat pe sacul mosului pentru copil
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Lo_li_Ta spune:
Rufus, si ce se cere pe la tine? ca ai categorii de varsta variate
Pai, uneori chiar nu stiu ce sa (mai) iau. Mie imi place sa primesc pulovere si cosmetice. In plus, nu am nici timpul, nici inspiratia si rabdarea sa fac cadouri geniale si personalizate in fiecare an si mai ales celor cu care am trecut prin sarbatori/aniversari/alte ocazii de daruri, de-a lungul atator ani. Asa ca macar de e ceva banal, sa bucure sau sa fie util. Prietena mea de exemplu, cred ca nu va avea niciodata in viata asta destule rujuri.
La bunici, matusi, veri etc mai iau fulare/esarfe/manusi de casmir, ambalate frumos cu turta dulce, globulet si creanga de brad, dvd-uri cu filme mai mult sau mai putin clasice, carti, seturi de ceai, lucruri de genul asta.
saskia spune:
Eu sunt foarte practica, la sot i-am luat deja parfum CK care stiu ca ii place si se da cu el niciodata nu strica unul in plus si o curea de piele pentru pantaloni.
La baieti le-am dat un folder de la un magazin de jucarii si jocuri media, au voie sa-si aleaga de acolo cate 2-3 chestii care sa nu depaseasca bugetul alocat fiecaruia (e egal la amandoi).
La parinti: pe mama o intreb direct ce isi doreste, tatei ii iau un fular si un pulovar si la prieteni, facem petrecere de Craciun avem tombola, o masa pentru oamenii mari si una pentru cei mici, deci cadouri-surpriza.