Impreuna * Craciunul 2012 * pentru 60 de copii * 2
Raspunsuri - Pagina 34
catod spune:
Va urez tuturor un an nou minunat, in care niciun vis sa nu fie de neindeplinit si nicio zi sa nu treaca fara un zambet larg.
La multi ani!!
_
Cami si Mihnea
_
"Nu merge in spatele meu,s-ar putea sa nu conduc.Nu merge in fata mea,s-ar putea sa nu te urmez.Mergi langa mine si fii prietenul meu" ( Albert Camus)
gusta spune:
La multi ani de la mine pentru toti si un an cat mai bun si plin de bucurii si cu multa sanatate.
catod.
Marilena si Mara Augusta
alex_andra spune:
Buna dimi si la multi ani!
Gusta, sper ca ai inceput noul an un pic mai bine decat cum l-ai terminat pe 2011, mai linistita si mai putin trista
Eu vroiam sa-ti spun ca e ferma comanda mea, cu cele doua cosulete (cel ca al mameigiuliei, nr 12, parca, precum si acelasi model, dar cu dimensiunile mai mari, pe care le-am scris in paginile trecute) si ca astept cumintica sa fie gata, ca sa trimit banii.
cu drag si bucura-te de noul an, care e curat si fara prboleme, ca un bebe nou nascut
catod spune:
Multumesc pentru portocala primita!!
_
Cami si Mihnea
_
"Nu merge in spatele meu,s-ar putea sa nu conduc.Nu merge in fata mea,s-ar putea sa nu te urmez.Mergi langa mine si fii prietenul meu" ( Albert Camus)
dicirstea spune:
Nu-i asa ca eu n-am portocala pentru ca am un nume asaa de greeeuuu?
La multi ani tuturor Moshilor si IniMoshilor!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
szivarvany spune:
wow, se impart portocalele
Alex_andra, dupa 15 aflam de cosuri cand se intorc copiii din vacanta !
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
alex_andra spune:
ah, uitasem de vacanta
oricum eu nu ma grabesc, le astept cumintica.
uau....se dau portocale?
mmm...
gusta spune:
Buna in noul an.
Alex_andra a zis bine Daria dupa 16 dau exact raspuns.
Dicristea esti pe lista de portocale daca nu apare am sa ii scriu lui Mirela. Acolo unde e articolul scris apari eu asa stiu.
Cei care ati donat si nu apar portocale la profil rog sa imi scrie si ii scriu lui Mirela.
Multumesc.
Marilena si Mara Augusta