Ce facem cand raceste ala mic?
Raspunsuri - Pagina 2
J.D. spune:
eucaliptul nu este prea puternic pentru copii. de unde ai scos/o si pe asta? daca ar fi prea puternic nu ar fi in compozitia unguentelor pt copii. in vest se foloseste de zeci de ani. in Ro am luat pulmex baby si are eucalipt. sa nu exageram cu sfaturile.
Finn Constantine 15.10.2009 si 18+ Euan Tudor
lorelai080 spune:
Am revenit! Au fost vineri la pediatru si le-a recomandat plasturii de care va spuneam eu, Respiro Libero de la Bebicina. I-au incercat si deja e mai ok. In plus, au cumparat si apa de mare cu propolis, tot de la Bebicina. E super si am inteles ca e facuta in colaborare cu Institutul Grigore Antipa.
reclama - avertisment!!!
roxanaz spune:
aha, deci tot subiectul pentru reclama?
in colaborare cu institutul Antipa....??? la impaiat animale si facut diorame?
lorelai080 spune:
Ce reclama? V-am spus doar ce ne-a fost recomandat. Si doamna doctor a zis ca e facut in colaborare cu Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" care a analizat apa extrasa din Marea Neagra din care este facuta apa asta de la Bebicina.
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui J.D. eucaliptul nu este prea puternic pentru copii. de unde ai scos/o si pe asta? daca ar fi prea puternic nu ar fi in compozitia unguentelor pt copii. in vest se foloseste de zeci de ani. in Ro am luat pulmex baby si are eucalipt. sa nu exageram cu sfaturile. Finn Constantine 15.10.2009 si 18+ Euan Tudor |
am 'scos-o' de la una aromatherapeut si ai inteles total pe dos. nu am zis ca eucaliptul nu e recomandat copiilor ci aromatherapy cu eucalipt....ceea ce e cu totul altceva.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
marianaalecu spune:
Draga Lorelai,
sper ca copilasul racit a ajuns deja la medic (am vazut mesajul doar acum). Cred ca ideea ta a fost sa nu fie tratat copilul prea agresiv sau nejustificat cu antibiotic, atunci cand te-ai referit la tratament fara medic...
Apeleaza cu incredere la un medic homeopat, gasesti in bucuresti, care il va trata natural pe cel mic si ii va ajuta si imunitatea.
Mariana