Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 57

papanash spune:
dianaalex, avem nevoie urgent de masuri copilasi, ai reusit ceva ?
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Cricor spune:
Fetelor, ne concetram un pic si pe actiunea Dragonul rosu?
Ioana_P, Anya? Un semn / o idee/ o lista (Ioana)?

alinuk spune:
sigur
haideti fetele responsabile cu Dragonul!
eu nu am a va spune mare lucru despre deplasarea acolo
nu ma pot baga decat la o eventuala intalnire la depozit cand mai hotarati voi
din pacate sunt singura la birou, colegii in concediu / sunt consemnata
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
invitatie pt 16 decembrie!!!!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

dariastoica spune:
Fetelor, va rog ajutati-ma, cum licitez?.Am primit unda verde de la un prieten pentru agenda Rapid dar nu stiu cum sa fac, va rog.

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk tomaca ![]() ce sa-ti urez... sa nu mai ai competitori! e bine? ![]() Alinuk ![]() si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) invitatie pt 16 decembrie!!!! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Super bine !!

Si-mi rog unghiile langa bratara vintage

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Pentru ca Bibi sa se faca mare
Ajutoarele lui Mos Craciun

ancadragoman spune:
citat din mesajul lui dariastoica Fetelor, va rog ajutati-ma, cum licitez?.Am primit unda verde de la un prieten pentru agenda Rapid dar nu stiu cum sa fac, va rog. PRIETENIA ESTE MAI PRESUS DE STAREA DE EXCELENTA. |
dai clik pe produs si in josul pagini ai un loc unde treci suma.

anca

poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!

aka spune:
am primit de dimineata 2 colete de la Stanca O. din Sfantu Gheorghe, n-am nici cea mai mica idee cine e .
mai am 5 avize in buzunar, diseara ridic coletele iar maine pe la pranz le duc la depozit.
Maine seara primesc varstele si sexul copiilor care sunt acum la Nasta si le voi scrie aici.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

diannaalex spune:
Gata am aflat toate datele
Denisa 6 ani mar 31 la incaltaminte
Madalina 5 ani mar 30
Sebi 5 ani mar 30
Daniel 6 ani mar 30
Stefan 5 ani mar 30
Sorin 6 ani mar 31
Florentina 4 ani mar 29
Denis 3 ani mar 27
Vali 6 ani mar 30
Stefan 5 ani mar 30
Andrei 4 ani mar 29
Iosif 5 ani mar 30
Adrian 3 ani mar 28
Robert 6 ani mar 30
Robert 5 ani mar 30
Paula 6 ani mar 30
Daniel 5 ani mar 30
Tiberiu 6 ani mar 30
Radu 6 ani mar 30
Pavel 6 ani mar 30
Acestia sunt copilasii de la gradinita Tanacu din vaslui. Multumim din suflet.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2

szivarvany spune:
citat din mesajul lui diannaalex Gata am aflat toate datele Denisa 6 ani mar 31 la incaltaminte Madalina 5 ani mar 30 Sebi 5 ani mar 30 Daniel 6 ani mar 30 Stefan 5 ani mar 30 Sorin 6 ani mar 31 Florentina 4 ani mar 29 Denis 3 ani mar 27 Vali 6 ani mar 30 Stefan 5 ani mar 30 Andrei 4 ani mar 29 Iosif 5 ani mar 30 Adrian 3 ani mar 28 Robert 6 ani mar 30 Robert 5 ani mar 30 Paula 6 ani mar 30 Daniel 5 ani mar 30 Tiberiu 6 ani mar 30 Radu 6 ani mar 30 Pavel 6 ani mar 30 Acestia sunt copilasii de la gradinita Tanacu din vaslui. Multumim din suflet. ![]() ![]() mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2 |
eu am deja acasa o pereche de cizme de cauciuc - ca noi, marimea 30, insa sper sa mai scot de undeva ceva mai de iarna

_
Daria & felina fioroasa

diannaalex spune:
Am si eu ghete blanite mar 27
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2