Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariastoica spune:

Buna seara dragelor, wow ce peripetii! Sunt foarte bucuroasa ca am intalnit asa fete inimoase, deabia astept sa va cunosc si pe celelalte.Papanash, au fost 50 roni de la Alina 71 si colete bineinteles.Daca pot vin si eu dupa cumparaturile de la Dragon, daca nu, va rog nu va suparati, compensez altfel, vad eu cum.
Anya, ai fost draguta in exprimare[flo
Pe 20 si 22 va bazati pe mine pentru transport si orice pot cu mare drag.
Valentina 22, ai uitat azi 2 cataloage la mine in masina, cum ti le dau? Eu sambata ajung iar la Baba Novac, daca e tarziu poate te intalnesti cu sotul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Buna seara!!!!! Copii au serbarea pe 23 decembrie, Papanash zicea sa ajung atunci cu cadourile de Mos, o parte din lucruri mai am si eu acasa si mai incerc sa mai adun de la cunostinte.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Un vot va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=8 di1 si di2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

papanashule, ma depaseste. Speram sa fie ceva de genu: nu ai acces la acest fisier sau altceva ce tine de securitatea documentului. Nu prea am cum sa te ajut. Poti incerca sa deschizi cu alt browser?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui manuelacrina

La mine s-a deschis. Si arata f bine organizat ! Ioana .

O informare buna, detaliata si la timp este primul pas sa luam cele mai bune decizii in continuare.

Manuela, am avut ajutoare si de data asta. Toate fetele au sortat si Cricor a notat informatiile. Am fost o echipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Eu sunt foarte suparata. Am comandat ieri niste jocuri si carti pentru copii ( sa coasem fara ac, puzzle, mozaic, plastilina, carti de colrat si nu mai stiu ce..), dar din pacate nu am fost atenta la termenul de distribuire. Astazi cand am citit pe site, scria ca se vor distribui in 7-10 zile lucratoare, si atunci voi deja ati facut pachetele pentru Mos Craciun. Ce rau imi pare ca nu am citit inainte toate conditiile, pentru ca daca stiam ....mai bine ma duceam in magazine si le cumparam....
In fine asta este... sper sa ajunga la timp la timp pentru pitici.
Vreau sa va intreb, acuma dupa ce ati desfacut pachetele, v-ati facut o idee de ce mai aveti nevoie?
La capitolul hainutze cum stati? Eu as mai avea niste hainutze (3-4 ani)..., daca mai aveti nevoie va rog sa-mi spuneti si o sa vad cum o sa fac ca sa ajunga la voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cam slabut la capitolul hainute. Pentru copii mari sunt cate ceva (donatii de haine de mamici) dar pentru copii sub 10 ani si bb-i putintele. Ma refer aici la haine in stare buna, care pot face cinste Mosului. Hainutele "de joaca" (adica mai patate, scamosate) nu le putem pune in pachete individuale si vor ajunge tot la copii, dar date separat.
Poate mai sunt pachete pe drum... Eu am mai primit azi de la o colega doua plase de jucarii si mi-a mai promis una din fete ...Poate reusesc sa intru in jucariile alor mei fara sa ma prinda... desi exista riscul sa le vada pe raft la vanzare si sa trebuiasca sa le rascumpar . Oricum am ochit un plus pe care sigur il va iubi cel mic al meu, asa ca voi cotiza cu siguranta la targ
Dariastoica...m-am straduit sa fiu diplomata
Alinuk, s-a gasit cheia? La cine era?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bine v-am regasit ! ati facut echipa buna, ma bucur ca este asa !
Dragele mele din provincie, mai vin colete, asa ca vor fi hainute si jucarii pentru toti ! Plus ca avem si bani...Pentru copilasii din Vaslui ( i-am si "vazut" in sandalute venind la gradi, in decembrie ...) o sa pregatim tot asa, jucarii, incaltaminte, hainute. Asteptam informatii.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

seara buna si de la mine

am citit pe sarite,nu stiu daca s-a mai zis
sa nu uit,sa nu uit...,trebuie sa mobilizam mamicile de baieti cu varste intre 4-7 ani,sa ne ofere din putinul,putintel pe care-l au si ele,cate ceva.stocul oricum nu-i minunat,dar zona asta de varsta la baieti este foarte descoperita...

eu mai am hainute donate de o prietena pentru varsta de 10 ani(baieti) si jucarii mici,simpatice cum sunt alea de la mc,darrrr in stare buna Cricor

vineri,trimit sotul la C-ta sa faca o razie prin tot ce avem acasa,mai am in asteptare un colet cu hainute si jucarii din Tm si cu siguranta mai fac rost si de prin alte parti...

am urcat pozele in albumul de picassa
https://picasaweb.google.com/109431657976571045904/AjutoareleLuiMosCraciun#
poze cu noi,de astazi si poze cu niste plusuri simpatice pe care vrem sa le ducem la targul jucariilor dar nu le cunoastem donatorul.
daca aveti timp,aruncati un ochi si daca regasiti jucaria de la dvs,scrieti un coment sub poza sau scrieti pm mie,ca sa putem pune fiecareia un biletel dragut cu fosta casuta a jucariei si numle celui care a donat-o.

altfel...
-sunteti minunate cu toatele,ma bucur ca v-am cunoscut
-Alinuk,nu-ti doresc sa mai ai curand o astfel de zi...
-faza cu cheia este de domeniul sf,pe bune,una ca Dana nu-si mai aminteste cui a dat-o,se mai intampla...,dar nici cea care a luat-o nu-si aminteste,sf,cum va spuneam
-ma bucur ca l-am cunoscut pe d-nul Lica

abia astept viitoarea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya

Alinuk, s-a gasit cheia? La cine era?

Anya

la magazinul de la coltz
am luat un alt butuc

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

bag de seama ca dl Lica v-a cam fermecat , nu il cooptati in echipa ?

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput