Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 41
papanash spune:
Ruxandra, au intrat banii, multumim "Dana si colegul "
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
aka spune:
din fetele care au fost la depozit poate stiti ceva de cheia de la usa. nu o gasesc fetele care mai sunt acolo...
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aka din fetele care au fost la depozit poate stiti ceva de cheia de la usa. nu o gasesc fetele care mai sunt acolo... mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2 |
pai spune cine a fost sa dam de ele. Cricor a fost si a plecat ? am eu nr ei.
aka spune:
dariastoica si anya parca au fost inaintea mea.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
dicirstea spune:
Fetelor, am cedat psihic, nu mai stiu cui am dat cheia cu ata rosie nici nu mai stiu cum arata...de fapt nici nu mai stiam cui am dat banii pentru Alinuk
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
papanash spune:
cu banii s-a lamurit treaba,acum fetele se intorc la locul cu pricina cu un butuc nou de yala. asta este, ne mai lasa memoria
P&ANA spune:
Hai sa vedem filmul zilei: eu am ajuns dimineata , prima , pe la 8 25 min.
Am asteptat adminul cu cheita buclucasa si intre timp a venit Daria S.
I-am pasat ei cele 2 sacose si 50 de lei (multumesc inca o data Daria) si am plecat val-vartej pe la 8 si 50 min.
Inca nu venise cheia.
Pote intra si Daria sa spuna cum a decurs in continuare .
papanash spune:
S-A REZOLVAT TOTUL , AVEM FETE DESCURCARETE !
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash S-A REZOLVAT TOTUL , AVEM FETE DESCURCARETE ! ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
pai normal
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!