Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 41
papanash spune:
Ruxandra, au intrat banii, multumim "Dana si colegul " 
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
aka spune:
din fetele care au fost la depozit poate stiti ceva de cheia de la usa. nu o gasesc fetele care mai sunt acolo...
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aka din fetele care au fost la depozit poate stiti ceva de cheia de la usa. nu o gasesc fetele care mai sunt acolo... mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2 |
pai spune cine a fost sa dam de ele. Cricor a fost si a plecat ? am eu nr ei.
Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
aka spune:
dariastoica si anya parca au fost inaintea mea.
nu uitati sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
dicirstea spune:
Fetelor, am cedat psihic
, nu mai stiu cui am dat cheia cu ata rosie
nici nu mai stiu cum arata...de fapt nici nu mai stiam cui am dat banii pentru Alinuk
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
papanash spune:
cu banii s-a lamurit treaba,acum fetele se intorc la locul cu pricina cu un butuc nou de yala. asta este, ne mai lasa memoria ![]()
( 02.10.2007 )
P&ANA spune:
Hai sa vedem filmul zilei: eu am ajuns dimineata , prima , pe la 8 25 min.
Am asteptat adminul cu cheita buclucasa
si intre timp a venit Daria S.
I-am pasat ei cele 2 sacose si 50 de lei (multumesc inca o data Daria
) si am plecat val-vartej pe la 8 si 50 min.
Inca nu venise cheia.
Pote intra si Daria sa spuna cum a decurs in continuare .
papanash spune:
S-A REZOLVAT TOTUL , AVEM FETE DESCURCARETE
!
( 02.10.2007 )
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash S-A REZOLVAT TOTUL , AVEM FETE DESCURCARETE !............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
pai normal
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!

ce aventuri!