Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 39
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Pentru cei care vin cu masina: intrarea in complex se face din str. Silvia, care e lateral dreappta din Sos Colentina, imediat dupa semafor (cam al 4-5 lea de la Bucur). Sunt 2 intrari, ambele cu 2 bariere. Prima chiar in spatele blocului de la strada, a doua cam la 300m. Pe noi ne-a trimis BGS la cea din spate, nush daca asta e regula. |
Ati scris destul de mult pentru mine sunt tare in urma cu cititul.
Incerc sa clarific, dar ar fi bine daca s-ar pune si pe prima pagina chestia asta.
Am scris un mesaj la un moment dat si cu cerintele de la Don Orione, nu mai stiu pe unde e, era cu diacritice, o sa il caut si incerc sa il mai pun inca o data.
Acum cu adresa..
Este statia de troleu Rose Garden / Suveica (asa ii zicea inainte)- a 2-a de la OBor.
Si este dupa al 3-lea semafor de la Obor.
Acum este mult mai bine de ajuns, depozitul fiind in primul bloc din cele de la strada, chiar din fata statiei.
Pentru cine vine cu auto nu mai trebuie sa intre pe str. Silvia sa o ia pe la bariera, se urca direct pe trotuar si se parcheaza chiar pe aleea din fata magazinelor la primul gang din dreapta UITATI PE NORC imaginea exacta cu gangul respectiv. Sper sa se vada harta cu poza.
Deci: se merge dupa cheie, (al doilea bloc in stanga acestuia) apoi rugati paznicul de la postul care este chiar in dreptul gangului sa va deschida usa din gang.
Se intra in bloc si se trece de o usa ca sa ajungeti la lift si casa scarii. Sunteti la nivelul -1 si trebuie sa coborati la -2.
De la -2, langa lift este o usa pe care scrie "SPRE PARCAJ" intrati pe usa aceea si holul va duce catre alt hol in fata caruia este "ANEXA" cu pricina.
Este singura incapere, nu va puteti incurca.
Spatiul este mult mai mare si mai curat iar accesul mai usor.
Ca sa iesiti de acolo va trebui sa luati liftul pana la parter si sa iesiti pe usa principala a blocului. Bodyguardul nu lasa usa deschisa pe gang din cauza pericolului pe care il reprezinta statia.
Mare atentie pentru cine vine cu troleul, pe mine iarna trecuta m-au buzunarit intre kaufland si statia mea.
Am mutat azi toate pachetele care au fost duse in spatiul initial, si-asa ma durea pe mine mana stanga, acum sunt cu ea impachetata pana la degete ca a reusit sa mi se umfle...bineinteles ca nu am gasit pe nimeni disponibil sa ma ajute
Pozele tablouruilor mi-au fost promise maine, mai primesc un sfesnic de la Nemtoi donat de cumnata mea.
Alinuk, mai e si bratara de argint cu rubin!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
laura-s spune:
Citat:
citat din mesajul lui papanash
Citat:
citat din mesajul lui laura-s
daca reusim sa mai facem si 84 de pachete cu dulciuri si fructe pentru copii de la Prichindel e ok, daca nu eu va multumesc voua,
Laura
Laura, eu de la acei copilasi as vrea sa primesc o scrisoare, cu ce si-ar dori de la Mos, ce zici ?
Se mai stie ceva de asta?
Ioana, din pacate am considerat ca sunt multi si nu cred ca-i putem ajuta, sunt in centrul de plasament si aici nu se primesc haine care nu sunt noi, au nevoie de aviz sanitar, iar scrisoare cu ce-si doresc de la Mos nu am primit; singura posibilitate de a-i ajuta (fara cerere scrisa catre DGASPC Cluj care trebuia semnata de presedintele Consiliului Judetean, asadar ii puteam ajuta cu pachete cu fructe si dulciuri.
Dar cred ca sunt destui copii care-i avem pana acum; daca bineanteles considerati ca avem posibilitatea sa-i ajutam, putem merge, chiar daca le ducem nu 84 de pachete si doua cosuri cu fructe si dulciuri.
Legat de ceea ce spunea Mihaela in legatura cu coletele: si la Cluj am adunat ceva dar destul de putin; si eu consider ca nu are rost sa trimitem la Bucuresti, cand oricum noi vom primi de acolo a parte din ceea ce vom darui.
Multumesc tuturor fetelor.
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
alinuk spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos TO DO: (deja ma simt shefa ) - Alinuk, pentru Alexandru, Bogdan, Florinel si Andreea din Domnesti nu avem varstele. Daca ai scrisorile lor poti sa te uiti sa vezi ce varste au, please? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
traiti! la raport!
bunadedimineatza in primul rand
Ioana ti-am rasp de aseara la sub celalalt de la generale
am aproximat,unii au scris in ce clasa sunt, altii varsta iata: Florinel 12ani Andreea 17ani Alexandru 18 ani Bogdan 11 ani |
fetelor
Mari_paun, Mihaela770, Laura_s, diannaalex, rall
am avea nevoie de nr voastre, dati-le pe PM Ioanei va rog / tb sa discutam de la depozit
(nr Danei / dicristea il am)
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
DiCristea
sigur! actualizez cu bratarea...preferata mea
Alinuk
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
Nimic nu-i intamplator!
dicirstea spune:
citat din mesajul lui alinuk DiCristea sigur! actualizez cu bratarea...preferata mea |
Te-astept si cu mielu'....sunt diCIRSTEA! nu cristea
Sa stiti ca nu mi-am dus copilu' la gradi'...va astept cu o cafea la sticla....dar nu pot sa stau mai tarziu de 9.30....am cafeaua pe foc...
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui dicirstea [quote]citat din mesajul lui Ioana_Pos Am scris un mesaj la un moment dat si cu cerintele de la Don Orione, nu mai stiu pe unde e, era cu diacritice, o sa il caut si incerc sa il mai pun inca o data. |
Mesajul cu cerintele l-am gasit (dimensiuni etc). Dra la varsta apare asa: unul de 8 ani, 2x6 ani, 2x ani si nu stiu ce sa completez in spatiul ala gol.
Ioana_Pos spune:
Ioana ti-am rasp de aseara la sub celalalt de la generale fetelor Mari_paun, Mihaela770, Laura_s, diannaalex, rall am avea nevoie de nr voastre, dati-le pe PM Ioanei va rog / tb sa discutam de la depozit |
Alinuk, fac mea culpa. La generale nu ma uitasem. Ma ierti?
Am numerele fetelor, mai putin ale lui mari si rall. Daca le are cineva, va rog sa i le dati Alinei, eu tre sa plec la depozit.
alinuk spune:
Dana..bine ca-mi zici acum de miel / tot timpul am scris cristea
ptiuuu/..in toata prezentarea am de modificat
iata, am actualizat prezentarea pt licitatie (am facut cumva si conversie de pdf):
https://docs.google.com/present/edit?id=0AW-W4SNmGZ6uZGNoc2hudnJfMTljbWYzZ2Rjag&hl=en_US
sper ca pana la final de sapt sa aiba toaet detaliile + ilustratiile
PS: poate mai prnd si eu un strop de cafea
Alinuk
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168478&whichpage=1" target="_blank">Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
Nimic nu-i intamplator!
mari_paun spune:
salutare,
va mai dau cate o gura de cafea ca sa aveti spor
am citit tot ce ati scris , am trimis mesaje cu adresa mea si nr de tel...in principiu o sa vin pe 16 la Bucuresti
spor la impachetat