Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 37
papanash spune:
abonamentul e scump, e valoros insa sunt putine persoane care-l pot accesa.
cartile sunt ieftine, le-as fi pus dublu.
pt tablouri o sa intreb un expert, pe Sabina
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Ioana_Pos spune:
OK, am terminat compliatia. Mai am insa cateva intrebari - o sa le pun dupa ce reusesc sa atasez cumva excelul ala aici.
papanash spune:
cum sa pui excel aici? mai bine il transfomi si-l pui aici copy-paste sa-l vada si telefoanele noastre
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
Cricor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash astept decizia, trebuie sa ajung si eu la cumparaturi. lasand la o parte programarea prealabila, trebuie avut in vedere ca scopul este de a lua tuturor lucruri utile si pt asta nu sunt suficiente informatii. |
Si eu cred ca joi e prea din pripa..in plus Alex_Sara, care era omul de baza pentru ca stia diverse standuri, preturi, inteleg ca nu stie sigur daca poate merge joi (avand in vedere accidentul Dariei).
Cricor spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos OK, am terminat compliatia. Mai am insa cateva intrebari - o sa le pun dupa ce reusesc sa atasez cumva excelul ala aici. |
Sa-ti trimitem pe pm adresele de email si sa ne trimiti asa?
Ca e noapte, maine ai treaba la sortat trebuie sa te odihnesti .
Ioana_Pos spune:
Alinuk sau cine stie: la Domnesrti sunt 14 sau 17 copii? Alinuk a zis la inceput sa sunt:
iata numele copiilor de la Casa de Copii Domnesti:
Aleandru, Bogdan, Marian, Florinel, Fane, Picoli, Claudiu, Flori, Aura, Raluca, Denisa, Larisa, Lidia, Andreea.
Dupa care, Picoli dispare si apare Marius Bogdan - sunt aceeasi persoana?
Ioana_Pos spune:
Papanash e muuult de scris.
Cricor, ar fi o idee, dar nu trebe sa imi dati adresele, ca pot sa le trimit prin serverul DC
Maine ajung si eu pe la 9.
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Am pus excelul aici. In realitate arata mult mai bine - are google docs niste setari ceva care mi-au dat batai de cap. O sa si printez maine sa avem 2-3 bucati la noi si una cu varsta copiilor in ordine crescatoare. |
Teutz spune:
Maine eu si Dandusa ajungem pe la 9.30. Aduc si eu un capsator, scotch si coli.
Alex@Sara, sanatate multa micutei!
Aka, insanatosire grabnica Mirunicai!