Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !
Raspunsuri - Pagina 13
manuelacrina spune:
Neata,
Acum va pot spune cu certitudine ca vom avea masute si scaunele pentru micii artisti. Sunt de la gradinita fiicei mele, acolo sunt niste oameni de suflet care ni le imprumuta cu toata inima.
Sunt masute de lemn lacuite, dreptunghiulare, cu 6 locuri, eu am zis ca 6 ne ajung, dar daca ziceti ca sunt necesare mai multe imprumutam mai multe. Si scaunele de copii, de plastic, in jur de 30 bucati.
Am problema insa cu transportul, gradinita are o masina mare, dar nu ne poate garanta ca in ziua respectiva masina si soferul sunt disponibili. Am scris PM catre dariastoica, dar probabil nu l-a gasit inca.
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetelor, e foarte frumos ce faceti voi, DM cred ca sunt eu daca sunt 26 de ron, am pus azi la amiaza. Va doresc mult succes si daca pot mai pun ceva, imi pare rau ca nu am timpul necesar sa va ajut si eu cu niste copii sau ceva de prin zona. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha multumesc mult !!
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
laura-s spune:
LA MULTI ANI tuturor Andreilor si Andreelor pe care ii avem (am si eu unul acasa) si sa ne traiasca mari si sanatosi.
Am adunat deja ceva hainite (e drept ca foarte putine: o caciula cu fular si un jerse) pentru fetita de 15 ani si un rucsacel sa-l poata folosi la scoala, dar a fost prima zi doar...
Va pup si sanatate sa putem duce la bun sfarsit ceea ce am inceput.
Pupici,
Laura
Oamenii au inventat respectul ca sa ascunda locul gol,unde ar trebui sa fie iubirea. Lev Nicolai Tolstoi
alinuk spune:
Manuela supeeeeer!!
minunat! era o chestiune importanta cu scaunelele
cred ca ajung 6 / oricum copilashii vor veni in transhe acolo
o prima sesiune va fi intre orele 18h15 si 18h55 pana incepe spectacolul (pentru cei care ajung in timp util), iar apoi de la ora 19h30 pana spre 20h00 cand se incheie
asteptam vesti de la Daria
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
ancadragoman spune:
Alina ma gandeam ca CD-ul cu jocul il putem face noi ,descarc o coperta si zici ca este nou.Ce zici?Inca nu am raspuns de la Steaua
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2
DE TOATE PENTRU TOTI!!
alinuk spune:
eu zic ca merge cu cd ul desigur
putem chiar sa-i punem mai multe jocuri pe un cd, dvd
le-ai gasit?
nici eu nu am de la Steaua raspuns
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
manuelacrina spune:
Stiti cumva cum sa incarc aici un fisier PDF sau cum sa fac foto-screen si sa prezint aici ? . Rog ajutor explicatii tehnice !
Vreau sa prezint agenda pe care o propun la licitatie si o am scanata in format pdf, vreo 6 pagini.
O mica descriere:
Este o agenda de format normal, groasa, grena, imbracata in piele (imitatie), calitate f buna, cu simbolurile FC Rapid. Am obtinut pe ea autografele jucatorilor din echipa: Rui Duarte, Cassio, Marcos Antonio, Ezequias Tavares, Teixteira Filipe, Bozovic Vladimir, Alexa, Pancu, Herea Ovidiu, Coman Danut, Roman Mihai, Straton, Sburlea etc. 25 de autografe in total .
Sper sa fie si tatici microbisti la eveniment si sa obtinem o suma buna pe ea la Licitatie.
Scriu despre ea si la subiectul nostru de la Generale, dar incerc mai intai sa gasesc o modalitate sa o pot expune vizibil. Ma ajutati cu pdf-ul, va rog !!!
marius spune:
Poti sa incarci pdf pe google docs. Daca nu te descurci scrie-mi PM sa vad ce solutie se poate adapta.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
alinuk spune:
Manuela o solutie e sa o incarci pe googledocs si sa dai link aici
am nevoie si de o poza, doua cu agenda asta minunata
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
Marius
gand in gand
multumim!
Alinuk
Nimic nu-i intamplator!