Ajutoarele lui Mos Craciun ( 2) in actiune !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dragi ajutoare ale Mosului!
As vrea sa particip si eu cu ceva la actiunea voastra .

Am vazut ca sunt o multime de copii care au nevoie de ajutor si de aceea vreau si eu sa donez niste caciulite de copii.
Caciulitele sunt noi si sunt pentru varste de la 4 ani la 10 ani si fete si baieti.
O sa fac si o donatie in bani,dar intii sa trimit coletul.
La ce adresa trimit?

Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui VIOIKA76

Buna dragi ajutoare ale Mosului!
As vrea sa particip si eu cu ceva la actiunea voastra .

Am vazut ca sunt o multime de copii care au nevoie de ajutor si de aceea vreau si eu sa donez niste caciulite de copii.
Caciulitele sunt noi si sunt pentru varste de la 4 ani la 10 ani si fete si baieti.
O sa fac si o donatie in bani,dar intii sa trimit coletul.
La ce adresa trimit?

Vio mamica, de Ana(13.12.2003) si Dragos(22.12.2008)

Buna Vio, multumim pentru ca esti alaturi de noi !. Iti trimit PM cu adresa la care sunt asteptate coletele.

............................................................

Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

am actualizat lista , au mai intrat bani , DM nu stiu cine este, rog sa-mi spuneti.
Nici mie nu-mi surade ideea cu pijamalele, dar pentru copilasii de la Nasta am inteles ca sunt chiar necesare. trebuie sa aflam si cat de cald este acolo, sa stim de care pijamale luam.
Cam cate colete avem ? Aka, sunt la tine acasa sau deja au ajuns in Colentina ? Saptamana viitoare vreau sa mergem sa vedem ce avem acolo, sa ne facem o idee. Cu ocazia asta aduc si eu ce mai am pe-acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Buna, am achitat si eu azi 10 ron pt acest pix donat de simonapro initialele MM.
Spor in continuare si felicitari tuturor celor implicati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor, e foarte frumos ce faceti voi, DM cred ca sunt eu daca sunt 26 de ron, am pus azi la amiaza.
Va doresc mult succes si daca pot mai pun ceva, imi pare rau ca nu am timpul necesar sa va ajut si eu cu niste copii sau ceva de prin zona.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am cumparat un butuc nou pentru camera de depozitare.
Va fi cea de la subsol deocamdata.
.
Inca nu am primit pozele de la galerie, ca azi au avut curentul oprit. Se lucreaza in zona, in centrul istoric si a aparut nusce defectiune.

Sper ca nu sunt prea multe obiecte de arta...pentru ca vor mai veni...
ceva de la Nemtoi, chiar clopotei am inteles.
Pictorul Pogaceanu abia a venit in tara, sper ca pana la sfarsitul saptamanii sa primesc ceva si de la el

Sper sa am o surpriza si pentru microbisti, dar nu spun mai multe ca nu depinde de mine.

La banca biensur ca nu am ajuns

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

dicristea, de-abia astept sa te cunosc si pe tine personal , esti tare de isprava ! Imi doresc multe multe mamici iubitoare de arta si de pitici pe care sa-i faca fericiti!
apropo de cunoscut, fetele din comandamentul Bucuresti, ce mai faceti ? V-am zis ca m-am plimbat cu dubita cu dariastoica ? o umplem cu minunatii, nu-i asa ?
Aka, draga de printesa a ta ce mai face ? Da-i un pupic dulce din partea mea, aram un pic virusata si n-am facut-o personal la intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

seara buna, fetelor:)
maine, pe seara, vreau sa ajung la depozitul de la rose garden, sa las si eu cele 20 de plusuri.

sper sa ma pot descurca pe acolo.
dicirstea, daca ma pierd, te sun sa ma ghidonezi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

seara buna, fetelor:)
maine, pe seara, vreau sa ajung la depozitul de la rose garden, sa las si eu cele 20 de plusuri.

sper sa ma pot descurca pe acolo.
dicirstea, daca ma pierd, te sun sa ma ghidonezi:)

Sigur...vorbesc si cu paznicul si insiram un covor rosu de la intrare pana la locul cu pricina pentru primul pachet sosit

Am uitat sa precizez ca la subsol nu prea e semnal pe mobil.

Cum intrati pe holuri sa va uitati dupa luminile de siguranta si intrerupatoare, sa nu va faca cineva vreo bucurie si sa va lase pe intuneric (am vecini foarte economi) si sa va speriati pe acolo.

DE cum se iese din lift e usa din stanga (intrerupator langa usa), iar pe acel hol pe care intrati (intrerupator imediat in dreapta usii) e prima usa pe care o vedeti un pic in dreapta-fata (scrie ANEXA pe ea)

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Sa ne traiasca Andreiutzii mai mici si mai mari!!

si Andreelor

La multi ani!!!

Papanash sa va bucurati alaturi de pui!
am si eu unul mic in dotare..
aseara dormea asa ca un pufulete si aveam nostalgia perioadei de bebelushenie... ma apuca din cand in cand, imi e dor de ei bebelushi

fetelor ne vedem pe 7 dec la depozit, eu o sa incerc sa ajung pe la ora 15

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

Spiritul Craciunului pentru copii. De iniMOSHII DC!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput