Brumarei. Nov-Dec 102- Hai Matza2! Hai Ioana_e!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

felicitari alinutza
sa fie sanatoasa si mancacioasa!!!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

matza, maine nasti?!!! Ai vreun numar de telefon de la noi sa ne anunti?
Hai Matza! Zi daca mergi maine, sa te trec in titlu

diana37+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

da, Diana, maine.

nr de telefon n-am, astept pm daca se poate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

buna dimineata,Nasere usoara viitoarelor mamici de azi,maine,poimaine.
Eu sunt franta de oboseala Matei nopatea e tovarasul de joaca si ziua de somn,mai nou a venit si teodor de la gradi si sta la noi pana luni.....deci va inchipuiti.
Doc pediatra mi-a zis (am fost ieri la consultatie)sa dorm cand doarme si el si sa mananc bine,dar cand sa dorm ca ziua tre sa stau cu teo si noaptea cu matei.
Ce e imbucurator e ca a luat in greutate in 10 zile 500 de grame...asta m-a bucurat,ne-a mai dat si vit D3 cate 5 picaturi,calciu a zis ca nu-i nevoie.
va pop ma duc sa-l hranesc pe teo si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_e spune:

yuhuuuu! Maine e ziua cea mare si la noi!! Abia astept sa-mi vad piticul

Nastere usoara, Matza2! si un bebe asa cum ti-l doresti:)

La multi ani, Romania!

IOANA 38+ Cosmin Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

Ioana multumesc - si tie iti doresc ce-mi doresc si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

hai matza si ioana_e
nasteri usoare si bebei sanatosi si frumusi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

hai matza si ioana_e
nasteri usoare si bebei sanatosi si frumosi cum ne dorim si noi

ps. m-au apucat si pe mine toate alea pe ultima suta de metri...am facut otita...si m-au programat la doctor numai sambata, azinoapte am crezut ca mor de dureri, spre dimineata s-au mai calmat ...dar a inceput sa curga, imi verific temperatura, daca sare de 37.5 cica sa chem salvarea...doctorul mi-a recomamdat pana sambata cand ma vede sa iau..paracetamol... ( o sa fac alergie la cuvantul asta)

Nina, 37s+,
AMR minim 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna, fetelor,

Slaba miscare pe la subiect...eu vorbesc, care scriu din an in Pasti...
Cum spuneam sunt in saptamana 38+ si imi este din ce in ce mai greu, ma dor oasele, coloana, am reflux esofagian...cred ca in sfarsit imi doresc sa nasc odata. Cred ca si burta a mai coborat, nu cred ca va mai dura mult.
Vad ginecologul miercuri seara 07/12. Azi am facut si o ultima analiza de urina, pt toxoplasmoza am refuzat sa imi mai ia sange, consider ca e complet inutil acum inainte de nastere. Analiza pt streptococ vaginal a iesit negativa.
Deci cred ca totul e bine si astept.

Multa bafta fetelor care nasc in curand!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai Matza2
Hai Ioana_e

Nasteri usoare fetelor. Va trimit pe PM nr de telefon, sa ne anuntati!
Tonia, stai tu linistita ca si noi la 37+ avem aceleasi simptome. Azi chiar ca intrasem putin in fibrilatii ca ma luase un pic de durere de sale...si acum asteptam si contractiile. Bagajul e pregatit, da eram stresata ca sotul era (si mai este inca) la munca si dura cam o ora cel putin pana ajungea, mama e la tara, tata la munca..doar eu cu Stefan acasa..deja am sunat la o verisoara, sa vad daca e disponibila, in caz ca ma apuca ceva, sa vina sa stea cu Stefan pana vedeau ai mei careva

diana37+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput