Brumarei. Nov-Dec 102- Hai Matza2! Hai Ioana_e!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Lia, cum mai esti? Ti-a mai trecut durerea? Cum mai e Matei?
Paula, nasol moment..noroc ca nu v-ati pierdut cu firea si ati stiut ce sa faceti!
Am fost si eu ieri la spital, sa iau informatii la cald direct dela sursa. Si bine am facut. Eu stiam de la nasterea anteropara ca nu te lasa cu bagajul mare in prima zi, ca dupa cezariana mergi la terapie si bagajul (grosul) ti-l aduce doar a doua zi cand te muta in saln. Dar mi-a zis o asistenta sa am si bagajul acela pregatit in masina, ca s-ar putea sa nu ma mai duca in terapie, ci direct in salon, deoarece se lucreaza (e in renovare) spitalul, si accesul la sectia de terapie e mai greoi de la sala de operatii...In fine, oricum si in salon o sa fiu singura sau cu maxim o persoana. Si copilul mi-l aduce cand vreau eu (dar nu imediat dupa operate, ca o sa fiu groggy in prima zi).
Si nu e voie nici cu flori in spital, asa ca l-am scutit pe sot si pe ai mei de o cheltuiala

diana37+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Andreilor si Andreelor mari si mici!

Felicitari mamicilor care au nascut in ultimele zile! Puiuti, sa fiti sanatosi!

Nastere usoara celor care urmeaza!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 37+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Buna dimineata,LA MULTI ANI!cu ocazia zilei onomastice,va doresc multa sanatate si fie ca Sf.Ap.Andrei sa va ocroteasca si sa va daruiasca multa sanatate.
Va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata!!!
LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!!!
diana nu sunt prea bine
s-a inrosit sanul iar la sfarc am puroi
sper sa-mi treaca cu antibioticu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata fetelor
multumesc mult pentru urari....sa va dea DD bebei sanatosi si frumosi si sa aveti o zi senina ....va imbratisez cu drag

Andreea 38+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Citat:
citat din mesajul lui luny

da, mi-am amintit!! eu am baut mult cand l-am intarcat pe Matei, impreuna cu niste bobite homeopate. Aici se spune ca e contraindicat altfel... eu n-as bea.. sa nu inhibe lactatia, fiind in pragul nasterii.. faci cum crezi

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Cred ai dreptate , o sa elimin salvia.. Ca dupa ce mi'ai spus tu am cautat si pe siturile in romana si sunt numai contraindicatii (pana acum citisem numai pe cele frantuzesti...)...am baut numai ieri cu salvie si oricum la cat e de amara beark...Multumesc mult!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 37+ Gabriel

stiu cat de nasol e ceaiul asta la gust, storceam o lamaie la 0,5 litri de ceai..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

La multi ani! Andree si Andrei!

noi suntem bine, e mancacioasa, dar dureaza mult pana o pun la san
plange, ii bag sanul in gurita, se mozoleste toata pt ca imi curge lapte si dupa "n" incercari apuca sanul si incepe si suge.
am un san care e ok, dar celalalt a fost mare si dureros, m-a muls cumnata mea si e mai bine, ma mulg si eu pt ca plin nu il vrea.
la acesta am si ragade, e dureros si sensibil, e cam nasol cu alaptatul, sper sa fie mai bine

v-am pupat
sa aveti o zi buna1
felicitari mamicilor si bebei sanatosi si necolicosi!
nastere usoara celor care urmeaza sa nasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut!

FELICITARI HELLEN! RECUPERARE RAPIDA! BUN VENIT SOPHIA SI ANTON! SA FITI SANATOSI, PAPACIOSI SI NECOLICOSI!

LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR!

HAI ALINUTA! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!

Lia multa sanatate si sa scapi cu bine de mastita! Offf ce rau imi pare!

Eu am baut ceai de zmeur si la Miruna si acum. Eu zic ca m-a ajutat, ca am avut travalii scurte si usoare...

Am si eu ragade la sanul mai productiv, simt ca mor de fiecare data... Si numa cu asta se satura, celalalt e aperitiv, sau desert,ca e si defect (ombilicat), e jumate cat celalalt, da' tot produce ceva.

Cu ce sa mai dau inafara de garmastan si laptele meu? Canu se mai duc odata!

Nici buricul nu a cazut, se mai tine intr-un fir cat o ata, da' nu vreau sa trag de el...Si parca e verde pieleaacolo, in partea de jos, sper ca nu e grav.

Dia, mami de bebeloi Miruna (15.07.2008) si bebe doi Sofia (21.11.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

petro merci de raspuns, nu picura doar ca pur si simplu il simt pe bebe apasand pe vezica si nu mai am timp sa ajung la baie ca deja scap jumate, si m-am gandit ca poate nu o fi pipi...

azi am fost la spital am facut iar eco si monitorizare inimioara bebelush si totul e in regula, am venit acasa. mi-a lasat internarea deschisa si mi-a zis dr.ul ca daca nu se intampla nimic pana luni (rupere membrane, contractii) luni mergem sa refacem testele si imi face si amnioscopie (sper ca am retinut bine, analizeaza lichidul amniotic sa se asigure ca e ok).
asta e, suntem lenesi ce sa-i facem, si eu care ma gandeam ca nu prind DPN...

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk
intrebare (desi s-a mai discutat, dar lipsa neuronului m-a facut sa uit): simti ceva inainte sa ti se rupa apa? sau poti confunda ruperea apei cu nevoia de a face pipi?

va pup

39+ Luca Eduard

Nu. Nu. Nu simti nimic deosebit, prevestitor inaite de ruperea membranelor. Nu poti confunda asta cu pipi. Tocmai asta e senzatia, curge, fara a avea nevoie de facut pipi. De ce, picura?

in al 9-lea cer ...

39+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

La multi ani Andreelor si Andreilor!!!

39+ Luca Eduard

Mergi la inceput