Brumarei. Nov-Dec 102- Hai Matza2! Hai Ioana_e!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Walkiria, ai fost tare curajoasa! Nu stiu ce as fi facut in locul tau...Sa te bucuri de micut si de familia ta intotdeauna!
Amr aproximativ 3 zile.

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

buna dimineata

felicitari fetelor pentru nasteri si bebelusii sanatosi si voinici.

walkiria - ce pot sa zic, totul e bine cand se termina cu bine. de ce nu ti-ai pus protectii de silicon de la bun inceput pe sani? oricum poate ca tot raul spre bine, asa esti mai linistita ca nu are cum sa ia virusul. pt buric eu nu am sters, doar am picurat betadina bine, ridici clema aia de plastic ca sa curga betadina si in partea de jos, apoi presari baneocin pudra tot asa. probabil nu s-a uscat pt ca nu ai folosit baneocin ci spirt. de acum o sa se vindece repede, ai sa vezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata
poftiti la

walkiria acomodare rapida si sa va bucurati de bebelin
cu ce impresii ai ramas dupa nasterea la medlife? ai fost multumita?
au fost ceva costuri suplimentare fata de pachet?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

neata...tare buna cafeaua...
walkiria, important ca sunteti bine acum, desi cred ca ti-a fost foarte greu...acomodare rapida in continuare

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

A fost greu, dar slava Domnului ca piticul e bine, asta e tot ce conteaza.

Aris am folosit si protectiile , dar e drept ca am alaptat de vreo 4-5 ori fara...adica am avut tentativa de alaptat ca inca nu imi venise lapticul. Insa ai dreptate, stau mai linistita acum ca sunt sigura ca nu ia virusul.

La buric eu nu am clema de plastic, are ceva ca ceara in varf si mi-e frica sa trag de ea, mai ales ca vad ca a dat sa se desprinda.
Nu e bun spirtul de dat? Ca eu intelesesem ca se usuca mai repede....in fine azi dimineata l-am sters cu betadina si apoi am dat cu baneocin pudra, insa tot nu pot sa sterg bine in profunzime. Mi-a zis sora-mea sa ii indoi pampersul putin ca sa stea buricul afara, asa poate se usuca mai repede.

Corina am ramas cu o impresie foarte buna despre nasterea la Medlife, au fost foarte draguti toti, inclusiv medicii de garda. Altfel, daca mai dadeam si de vreo nebuna pe-acolo cred ca o luam razna. Din cauza vestilor proaste si problemei cu alaptatul, am fost extrem de sensibila, plangeam si daca imi ziceai sa ma dau mai incolo....probabil isi faceau si hormonii de cap la care s-au adaugat problemele. Cat sunt eu de tare in general, pe-atat de sensibila am fost cateva zile dupa nastere.
Eu o sa am costuri suplimentare ca am stat doua zile in plus, inca nu am primit factura, o sa fie surpriza, surpriza.

In rest, in afara de buricut, ne-am acomodat foarte bine, se trezeste piticul cam din 3 in 3 ore sau din 4 in 4 ore. E linistit deocamdata, ziua dupa ce ne schimbam si papam, stam la giugiuleala pana obosim si seara dupa papa, il las in patut, se mai frichine el vreo 10-20 min si apoi adoarme.
Prima sapt am dormit eu la el in camera, insa de duminica seara am venit inapoi la tati in camera si el doarme singurel, insa tinem usile deschise si avem si monitor.
Pana acum plange doar cand ii e foame si cand are caca ( si la toaletarea de dimi si de seara evident, ca nu ne place sa stergem nasucul, ochisorii, buricul si urechiusele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata si de la noi! Azi avem 37 de saptamani implinite si +22kg la cantar! E foarte mult dar tot ma bucur ca sunt cu 2 kg mai putin decat la Stefan . Cica la al doilea copil te ingrasi mai mult
Ioana bine ati venit acasa? Cu se acomodeaza Teodor cu cel mic?
Walkiria, totul e bine cand se termina cu bine. Intr-adevar, la cezariana e usoara nasterea in sine, dar durerea si recuperarea de dupa e mai grea.
Ah..multam de cafea! Tare buna!

diana37+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata fetele
la pranz
Felicitari Hellen!
Bine ati venit Sofia si Anton!
Ioana Felicitari !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

asa sa rasp carolei
lp ii dau nan ha1
si daca nu v-am mai povestit nic din cripta sa incepem cu zicala TOATE BUBELE RELE IN CURU BABII MELE
azi dim la 5.30 cu sot cu gogonitz ne-am prezentat la camera de garda al spit de urgenta floreasca
de 4-5 zile ma durea un san
azi noapte nenorocire imi era rau
sa umflat, ma durea ,-am inchis un ochi toata nopatea
la 2 nopatea 37.8 temp, la 4, 39
diagnostic mastita acuta san stang
asa ca am trecut pe antibiotic si la muls
soarta fetelor.............
am zis ca s-a terminta dar vad ca mereu sunt in prelungiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

Neata fetele,dianalaura multumim de urari si liei ii multumesc si crestere usoara.
Cat desspre teodor e bine aproape,mai rau nopatea cand Matei mai plange si teodor vre sa doarma cu mine,defapt vroia ca acuma zice ca Matei e un plangacios si ca nu poate dormi din cauza lui,in rest cand se lasa de ziua e joaca prin casa si saracu cu greu se abtine sa nu tipe sa vb tare si din cand in cand vine la matei si-l intreaba nu te superi ca am tipat nu?
Cand am nascut a 2 zi a venit la spital iar eu am luat cu mine la spital 2 msini buca si cu fulger preferatele lui sii i le-am dat din partea fratiorului ,a fost foarte incantat de masini si de matei SPER.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

off LIA imi pare rau ca ai trecut prin asta,de exeplu eu ii dau sa pape lui Matei din amandoi sani cu toate cam ragade la cel stang dar na trebuie,apoi am o pompa si ma storc pana la ultima picatura.
eu zic sa dai papa apoi sa te storci si o sa fie bine,mai pune si comprese reci....sanatate

Mergi la inceput