Luna decembrie si cadourile pentru copii - 2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Fetelor, va rog, putin ajutor
Am mare nevoie de un calut inaripat roz si de un pinochio.
Cele mai ieftine, nu am nevoie de branduri sau mai stiu eu ce.
Se gasesc prin hipermarketuri? Ca eu daca nu m-am uitat dupa de-astea, nici n-am retinut daca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Fetelor, va rog, putin ajutor
Am mare nevoie de un calut inaripat roz si de un pinochio.
Cele mai ieftine, nu am nevoie de branduri sau mai stiu eu ce.
Se gasesc prin hipermarketuri? Ca eu daca nu m-am uitat dupa de-astea, nici n-am retinut daca exista.

BAZAR UMANITAR

Calut inaripat roz mai ieftin gasesti la tarabele din piata. Fiica-mea a primit unul care era in set cu o papusica si au costat doat 15 lei.
De Pinochio nu stiu.

Mergi la inceput

Lori, un set din acela a primit si fi-mea, mai demult, dar galben.
Ca de acolo i-a si venit ideea cu ala roz. Ca are calutul galben si nu e multumita de culoare

Buun, deci exista si roz, ma duc in piata sa caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

baietelul unei prietenesi doreste zuzu petscu acesoriile. ce parere aveti se merita sa i-l cumpere?

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun

Eu zic ca se merita, ca are un pret mai bun cu accesorii. Noi i l-am luat fetei de ziua ei ( a vrut roz, si nu l-am gasit decat separat), si de o luna numai cu el in brate este. Oricum, la noi in oras este o nebunie cu zuzu-urile astea! A dat bebe cu el de pamant ( de fapt i-a cazut din mana pe gresie)si i-a sarit un buton, insa a reusit sotul sa-l repare, fiindca a iesit un scandal monstru!

Oana, foarte mult ai dat pe Mikey...eu renuntasem la el cand l-am vazut la ce preturi se gaseste, acum m-a anuntat sotul ca este in Carrefour sau Metro la 145 lei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Inbox, offtopic (ca n-am mai gasit subiectul cu pricina):
Am vazut si noi azi reclama cu concursul de desenat rochita...era pe Minimax....si desenul trb trimis prin posta, pana pe "douazeci si...nu-stiu-cat decembrie". Pana m-am dezemeticit, n-am retinut nici adresa, nici data...pe net nu exista niciun fel de informatie...si..."Trebuuuuiiieeee sa trimiteeeem siii nooooiiii!"

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

baietelul unei prietenesi doreste zuzu petscu acesoriile. ce parere aveti se merita sa i-l cumpere?

mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Vine Mos Craciun

Eu zic ca se merita, ca are un pret mai bun cu accesorii. Noi i l-am luat fetei de ziua ei ( a vrut roz, si nu l-am gasit decat separat), si de o luna numai cu el in brate este. Oricum, la noi in oras este o nebunie cu zuzu-urile astea! A dat bebe cu el de pamant ( de fapt i-a cazut din mana pe gresie)si i-a sarit un buton, insa a reusit sotul sa-l repare, fiindca a iesit un scandal monstru!

Oana, foarte mult ai dat pe Mikey...eu renuntasem la el cand l-am vazut la ce preturi se gaseste, acum m-a anuntat sotul ca este in Carrefour sau Metro la 145 lei!

http://www.toycenter.ro/jocuri-puzzle/mickey-povestitorul-p3970.html

Asta e varianat pe care am cautat-o noi

Ce a aparut zilele astea in metro si carrefour e alta jucarie
http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=1213

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

Sper ca e ok sa pun linkurile spre alte site-uri, daca nu dati-mi si mie un semn sa le sterg

Am incercat si noi a doua varianta (la o sesiune de cumparaturi in metro), in disperare ca nu o gaseam pe prima, dar n-a avut succes, asa ca am rascolit pana am gasit. Ce nu facem noi pt piticii nostri.
Si mie mi s-a parut f scump si inca mi se pare dar daca nu-l gaseam, trebuia sa cumpar alte doua cadouri pt ca pt prima luasem deja pe winnie povestitorul si nu puteam sa i-l dau numai uneuia din fete ca ar fi iesit razboi.

PS: am gemene

Mamica fericita de doua buburuze

http://lb2f.lilypie.com/P2KQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Citat:

Ca de acolo i-a si venit ideea cu ala roz. Ca are calutul galben si nu e multumita de culoare

BAZAR UMANITAR

Este si albastru, tot din aceeasi serie
Sunt si mai micuti, tot cu aripioare, 3 bucati/set(albastru, roz si mov) - pret intre 10-15 lei setul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Darria

Citat:

Este si albastru, tot din aceeasi serie
Sunt si mai micuti, tot cu aripioare, 3 bucati/set(albastru, roz si mov) - pret intre 10-15 lei setul.

ohohohoo........ce informatii pretioase...multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Am si eu nevoie de o manuta de ajutic .Stie careva daca in saptamana aceasta maie vre-o seara magica de reduceri la jucarii in carefure? Ca azi am fost in inspectie si ce e pe lista teroristilor mei ma urca la 1200 lei ,si daca incerc sa le iau altceva e JALEEEEA de pe lume,si scandal si nici macar alea cateva ore cate se joaca cu jucaria dorita,nu se joaca cu ce primesc inschimb.Asa ca tebuie sa le luam ce vor,dar daca se poapte putin mai ieftinache,ca ne baga la faliment bujetul

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput