Luna decembrie si cadourile pentru copii - 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Si eu tot la tv am auzit..deci nu stiu programul..presupun ca toata ziua, dar noi ajungem diseara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutza spune:

Multumesc, pentru raspuns ! Eu as da o fuga acum, poate e mai liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

am sunat la carrefour orhideea si mi-au spus ca astazi, maine si poimaine au reduceri la brazi, decoratiuni si jucarii, reducerile sunt la anumite jucarii si sunt toata ziua (nu la anumite ore). spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alimara spune:

reducerile sunt toata ziua, am sunat la ei la asistenta clienti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Si numai la anumite produse, nu la toate? acum am inteles din reclama ca la toate au reduceri pana la 75 %..acu inteleg ca n-au cum sa bage reduceri de 75% la toate, si e normal, dar o reducere cat de mica ar trebui sa puna la toate, mai ales ca asa se intelege din reclama...Daca merge vreuna din voi in cursul zilei va rog sa scrieti impresii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Reducere pana la 75% nu inseamna reducere 75%... Poate insemna si 5% pentru niste articole care se vand, precum si 50% pentru niste articole la care nu se uita nici dreaq...

Am vazut si eu azi, in Nautilus, monstrii aia din cauciuc care se intind - o mumie si un Frankenstein. 112 lei/bucata. La mumie ii pica ochiu' si la Frank creieru'.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am primit urmatorul SMS, de la METRO:

Minim 40% discount direct pe factura la toate jucariile si jocurile intre 17-18 decembrie!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

selene. stii cumva daca toata ziua sau au interval orar?

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Daca am vazut eu bine acum vreo 15 min, la TV... pe 17 si 18 dec 50% red la jucarii si decoratiuni de Craciun, la Real.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

am fost la carrefour si a fost exact asa cum ma asteptam:)
adica: papusile mari, disney, care zilele trecute erau 79 de lei, acum erau 129 de lei si reduse la 79 de lei

si majoritatea jucariilor erau la fel.

erau reduceri mai mari doar la cateva, dar grosul era la aceiasi bani ca si zilele trecute.

eu am luat un scaun fisher price, cu masuta,cica la 20% reducere, la aceiasi bani la cat era in real fara reducere, gata,nu mai pot, ca m-au zapacit psihic astia cu reducerile.

scaunul oricum il cumparam, cu reducere sau fara, ca e cadou, stabilit de mult timp pentru o printesa de 1 an

In fine....eu oricum nu mai cumpar nimic, am cadouri sa-mi ajunga si pentru pasti, asa ca nu mai plec urechea la nicio reducere.

Mergi la inceput