*****Capsunici in jeans Mai Iunie2007 (2)*******

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Madaiulia,
multumim, e mai bine; am fost la medlife si i-au pus diagnostic de pneumonie acuta interstitiala; i-au dat prednison ca respira sacadat si tusea obstructiv; i-au prescris, ca de obicei, aerosoli cu ventolin si flixo, sinecod cat tuseste sec, dupa care eurespal cand rupe; ketof seara pe care deja il lua.
e oricum vioi, nu se vede ca e bolnav; ieri in timp ce-l consulta dr, il batea cu degetele pe spate si ii spune :"ia, ai grija cu manevrele alea sa nu-mi rupi oasele", n-a vrut injectie cu prednison si i-a spus dr " te rog sa nu-mi faci rau, asa ca nu-mi vorbi mie de injectii, da? "; asa ca i-au dat prednison pastile.

Betty,
eu stiu ca bronsiolita e pneumonie, adica e infectie cu virus interstitial, dar pentru bebelusi se numeste bronsiolita, iar pentru copii si adulti pneumonie.
Stiu ca poate fi si bacterie cauza, dar la sigur e virus dupa manifestari, ca nu face febra mai mare de 38.5.
Acum tusea lui deja rupe, am intrerupt sinecodul si trecem pe eurespal.
Ideea e ca maine plecam la Londra pentru cateva zile si ramane cu bunicii, deci sper sa fie cat de cat ok pana atunci.

Chiqui,
La multi ani; esti pestisor ca si mine

Liv,
cum a iesit petrecerea piratilor? ne arati poze?

Cris,
editez ca vad ca am scris in acelasi timp; nu stiu de ce am rejectat firele, astia de la CMU s-au jurat ca nu au folosit nimic din Elias, ca ei au logistica lor; naiba sa-i ia, au prea multe scandaluri la activ si desi am folosit ani buni dupa ce am nascut servciile lor in special pentru , acum de cate ori am nevoie ma duc la Medlife.

Mergi la inceput