Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
bumblebee spune:
Neata!
Unde votam locatia? Eu nu am fost niciodata la Straja, dar si Sibiul ne-a placut si a mai fi de vizitat si acolo..
Paula, m-am tot gandit la tine si la tristetea ta. Iti aduci aminte cum spuneai ca cel mai important e sa fie copilul sanatos, nu niste muci si alte maruntisuri. Tu esti sanatoasa, familia ta este sanatoasa si copilul tau este sanatos! Chiar de-ar fi sa ia acel siropel, esti constienta ca nu-i niciun capat de tara, au mai luat si alti copii, cu atat mai mult cu cat stii ca pe viitor Raul nu va avea probleme.
Imi esti tare draga, si Raul la fel! Vei iesi din aceasta stare, sper eu cat mai rapid, pentru ca nu e de tine si nu e cazul!
Te imbratisez strans si
!
Crissteo, eu nu am avut astfel de probleme, dar mama mea a fost operata deja de anumte probleme la nivelul colului si a uterului si mai este monitorizata si pt niste noduli la san. Dar, atata timp cat iti faci aceste analize periodic, vor fi toate luate din timp, poate nici nu va fi cazul! 
Si starea mea nasoala se datora cred ca oarecum si asteniei de toamna, stat mai mult in casa, mai o cearta in plus
.
Eu am revenit la sentimente mai bune, e drept ca sunt si foarte ocupata, aglomerata, fac curatenie generala, mut canapele, mai cate o tura de musafiri si trece timpul.
V e la fel de duracell, mofturi face insotite de smiorcaieli si urlete, dar dau pe modul ignore si mergem ma departe
.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
histamina spune:
la Straja e ff fain.stiu f bine zona. se poate opta pt cheile Butii care sunt la 20 de min distanta.
sunt zombie. a papat toata noaptea!!!!!!!!!!!!
altfel e o minune.
cred sa sunt pe alaturi cu drumul.ieri tipa ca din gura de sarpe ca nu il las sa repare chiuveta cu ta-su si mie imi venea sa il pup tot.nu numai ca nu ma enervau plansetele,dar imi venea sa il imbratisez tot.apoi a venit la mine in brate pt o repriza de alintat,de smotocit,ca doar e felina.
de dimineata iar a luat-o cu pupatul.
cred ca mai trebuie unul,nu de alta,dar o sa ajung sa ma spovedesc ca imi idolatrizez copilul.
cred ca am luat-o razna.

paula_m spune:
Neata
Am facut
.
Va multumesc tuturor pt cuvintele calde.
. Mi-am mai revenit, adica nu am de ales. Nu mai am tot timpul lacrimi in ochi. Nu s-a mai intamplat nimic deosebit, doar cred ca s-au tot adunat si am rabufnit destul de urat. Si da, Raul e motivul pt care aveam starile alea. Dar ieri am realizat ca nu vreau sa ajung sa ma rog sa fie epilepsie, vazand cate cazuri grave sunt si cati copii sufera de tot felul de boli necrutatoare.
Eu chiar sunt optimista de felul meu si cred ca intr-un final, cu sau fara siropelul ala totul va fi bine, doar ca de miercuri am picat intr-un fel de mini depresie, apoi cand am vazut ca si Raul devine trist, am crezut ca innebunesc si stiam ca e un cerc vicios, ne influentam unul pe altul. Dar asa cum ne-am influentat in rau, o sa o facem si in bine si o sa am un copil vesel si zambaret din nou.
Denisa, am vrut sa-ti spun ca am fost f surprinsa sa vad o cutie cu Vladut intr-un magazin din Ludus. Ma bucur sa vad ca cine s-a implicat in aceasta campanie, chiar si-a facut treaba si sper din tot sufletul ca Vlad sa se faca bine.
Mie imi e indiferent unde mergem la MI2. Avantajul ca suntem in centru tarii este ca distantele nu sunt chiar asa mari.![]()
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
histamina spune:
paula, io sunt o forta a naturii (moarte),dar tot vin si te bat.nus tiu cum,dar te bat.

.
ce-i cu tritetile matale?
am o colega cu un kinder ce a facut 30 de crize pana acum si e mama optimiscmului.
of.
care m-am si nevrozat deja.
la ce strumf frumos si destept ai,sincer,io nu pricep nimic.

laurika1982 spune:
Neata fete!!
Dam cafea.de vreo 2 nopti piciu doarme prost.duminica spre luni s-a trezit la 3, l-am verificat, era ud de pipi...azinoapte la 5juma, urlete, dar acum fiindca ii era dor sa vina in pat cu noi.
.cum prinde o noapte cu mine in pat, a doua sigur urla sa-l mai iau.
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
eladea2005 spune:
neata fete!
mai aveti loc in butoi? ma bag si eu...
nu mai pot...noptile ma termina efectiv...ma trezesc buiaca, ca dupa o betie, iar asta micu ma ia de fresh...
asa ca va inteleg pe toate cele care treceti prin asta...
Nicole, ai o viata f palpitanta...cand citesc ce ti se intampla zilnic...aaa, ma distreaza felul tau de-a scrie...e ceva aparte...![]()
crissteo, mami, te imbratisez tare... fetele au zis ce-a fost de zis, eu sunt sigura ca, cu ajutorul lui DD o sa ajungi sa-ti vezi si nepotii si paote stranepotii...
atata timp cat avem grija de noi, facem controale si toate cele necesare, eu cred ca o scoatem la capat...![]()
nu mai stiu ce-am vrut sa zic...is beata de cap...va pup!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...