Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
Maria avea 4 ani, in pat cu tati se uitau la desene animate. vara, cald, tati in chiloti . Maria, dupa ce l-a studiat o vreme: "tati, ai facut caca pe tine"

asta bate orice banc bun auzit in ultima perioada

Citat:
citat din mesajul lui crispro
Si nu a vrut sa doarma, de la 8 juma s-a chinuit soacra, pana am venit noi la 10juma. Striga mama, tata!

l-am lasat vineri pe Matei la mama si l-am luat sambata dupa ce a dormit de amiaza, nu au fost probleme, a papat bine, a dormit bine...DAR mi-a zis mama ca ne-a strigat foarte mult pe amandoi

i-a dat mama conopida - supa si a papt de numa numa

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hei fetele,

Daca citeam si eu mai din timp...veneam si eu cu piciul :(.acum na, poate altadata, tot la weekend si mai pe seara, ca la noi e complicat dimineata.

Va pup!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Buna seara fetelor! Cam putin ati scris ieri si azi,acuma am deschis calculatorul ca sa va citesc,dar nu prea mult timp mi-a luat sa citesc,sint la zi cu cititul Ati fost azi cu picii la intilnire? La noi e fr bine si vesel cu tati,mergem des la plimari,ospetii,trece timpul fr repede
V ne distreaza la maxim,aseara dupa ce a facut baita,a luat tel.mobil a lui tati si l-a aruncat in cada cu apa,apoi incaltamintea lui,jucarii,noi nici nu reuseam cu tati sa-i luam ce avea in mina,ca V.ca meteorul arunca altceva in cada
Azi am dormit numai 1 ora si 25 min,asa ca acuma sintem la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mamici dragi, eu va pup de noapte buna, nu stiu cum de mi-e somn ca am lenevit in pat azi si cu Isa la amiaza . poate tocmai de aia...

fetele din Bucuresti, cum a fost intalnirea?

ce mi-a placut de crissy si otilia, cum se duelau in petreceri . noi suntem cele mai castigate, ca ne chefuim cu fiecare in parte

somn usor, delfinariu

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

stai rodi, ca ingrosam si noi randul sarbatoritilor de decembrie

cristina, poate ar trebui sa o rogi pe soacra mai des sa ii dea laptele, chiar daca il culci tu, macar sa stii ca mananca si de la altcineva, sa nu ramana copilul flamand daca mai iesiti si voi. sau sa il si culce.
pe mine m-a enervat soacramea ultima data cand a trebuit sa o culce ea pe mara. era saraca treaza de dimineata, nedormita la pranz deloc, si la ora 22 inca umbla prin casa ca "nu vrea sa stea in pat sa doarma" pai daca o lasi sa se dea jos normal ca nu vrea, nu? i-am zis sa nu o mai lase sa coboare si in 5 minute dormea copilul..
ma rog, eu am impresia ca prea ii sufla in fund si nu vreau sa am un copil rasfatat poate d-aia ma deranjeaza anumite chestii...

noi n-am ajuns la nici o intalnire, ne-am trezit la 10 iar. pana ajungeam in celalalt capat al orasului trebuia sa plec. sper ca s-au intalnit fetele si s-au simtit bine. in schimb am fost acum seara la un film cu sotul meu :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna seara, mamici!

Noi am intarziat putintel la intalnire (de vina a fost instalatorul care ne-a reparat toaleta). Am fost doar trei mamici si delfinasi. L-am recunoscut pe Tudor al lui coteasca. Am cunoscut-o si pe Dana si Ana. Delfinasii energici si plimbareti asa ca n-am avut timp de cafele. A pus Corina un link cu poze pe facebook.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Mi-e un soooomn, dar astept sa se faca 12 sa iau bilete la finala cupei uefa.

Noapte buna, delfinariu si o saptamana cat mai linistita!!!

edit: hai ca am stat degeaba, la 12 ziua se pun biletele in vanzare

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Mi-e un soooomn, dar astept sa se faca 12 sa iau bilete la finala cupei uefa.

Noapte buna, delfinariu si o saptamana cat mai linistita!!!

edit: hai ca am stat degeaba, la 12 ziua se pun biletele in vanzare

hihi

eu nu reusesc sa deschid link-ul de pe fb, o fi privat albumul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Georgia, imi pare rau stiu ce mult il asteptai acasa. Incearca sa ai o conversatie
normala cu el sa vezi daca puteti ajunge undeva

Paula, Saddie, si mie imi vine sa ma impusc cu programul, tot de o saptamana. Doar ca vina cred ca e a mea, caci eu am vrut sa ii mut pranzul inainte de somn. Asa ca oricat incerc se pare ca inainte de 2 nu mai adoarme ceea ce o face ca si seara sa-si dea programul peste cap si adoarme Pe la 9.30 chiar 10, ceea ce mie nu-mi convine deloc. Inainte adormea Pe la 8.30, 9 maxim. Ma lupt cu ea insa, sa vad ce reusesc. Culmea e ca de trezit tot la 7.30-8 maxim se trezeste.

Bumblee, pt ca eu am initiat negocierile de MI2, eu vreau neaparat sa te vad, asa ca schimbam locatia
No, glumesc..... dar e si parte de adevar. Sa stiti ca si eu m- am gandit ieri si am calculat distante. Arieseni e cam 530 km si fata de Bucuresti dar si fata de Moldova. De Ct nici nu mai vb. Asa ca intr- adevar o locatie mai dinspre centrul tarii at reusi sa ne adune pe mai multe dintre noi..... Asta imi ziceau si fetele care vin in decembrie, tot asa din colturi diferite ale tarii, ca undeva in centru le e mai usor sa ajunga

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

da dar la ardelencele de noi din astalalt capat nu v-ati gandit, eu,Crispro, Oana,Ramo,Paula si tot Clujul. Eu de ex am venit la MI,aproape 500km!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Žneatza. ?

s-aveti o saptamana minunata

Mergi la inceput