Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
coteasca spune:
venim si noi maine daca va hotarati!
adriana nu vii si tu cu rebe?
Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Si eu pot veni maine dimineata, in jur de 10.30-11.00 la Afi. Dupa urmeaza pranzul, somnul, gustarea si ramane putin timp pana la cina. Deci, ne vedem maine la Afi? Ochidut, Corina, veniti? Palomina, poate vii singurica si avem grija toate de Antonito
.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
giorgia23 spune:
Dragelor va multumesc pt cuv 

...am discutat aseara cu el si pana la urma ne/am impacat
...a fost dulce tare impacarea
...e constient ca petrece putin timp cu noi dar nu stie cum sa se imparta...toata lumea trage de el
...faza e ca inainte nu ma deranjau iesirile pentru ca de multe ori ieseam si eu cu el si normal ca acum ma simt exclusa...offf sper sa fie bine...chiar nu vreau sa plece fiind suparati...oricum va multumesc ca ati fost alaturi de mine 

...l/a calarit aseara Antonia pe tati in toate pozitiile![]()
Cris2010 spune:
Victo, sper sa scapati de bronsiolita! Si SN ultima data cand a fost racita, haraia din cauza secretiilor din gat, dar la plamani n-a avut nimic. Ce-i adevarat nu tusea. Insanatosire grabnica!
paula_m spune:
Paula, Raul nu a facut febra, dar de tusit a tusit si inca mai tuseste. Antibiotice nu se dau la bronsiolita, doar antiinflamatoare.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Cris2010 spune:
N-am mai ajuns la eveniment azi din cauza ca ne-am trazit tarziu. De doua zile avem si noi doar trezirea mai tarziu (9-9.30), in rest au ramas la fel. La noi mai depinde programul si de cat dureaza somnul de pranz, doua sau trei ore.
paula_m spune:
Nu stiu de ce a aparut mesajul de mai sus. Ignorati-l. A apasat Raul pe ceva si nu ma lasa sa-l sterg.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
Cris2010 spune:
Paula, astept sa vad daca se acomodeaza Raul cu sacul de dormit. Iarna trecuta am boierit ca a dormit SN in sac de dormit. Anul asta n-a mai vrut de nici o culoare. O singura data am incercat si a inceput sa traga de el si sa planga, cum sa mai adorm copilul? Si mai am si doi saci
.
Cris2010 spune:
Eu pt mesele de seara ale lui SN sunt total in lipsa de inspiratie. Azi fac orez cu lapte. Ea nu prea cocheteaza cu orezul, dar nu stiu ce sa fac altceva. Am facut si eu pizzete de vinete si am mancat doar eu
. Si eu, ca si Oana, sunt mare fan vinete. Am facut si salata de vinete cu ardei copti
, dar cred ca lui SN nu prea ii plac vinetele
.
Cris2010 spune:
SN doarme de la trei fara un sfert... Sa vedem cand se culca seara
.
Georgia, ma bucur ca vizita se incheie cu happy-end
.