Silvia a mai trecut o zi fara sa nasti:) Eu nu prea am cum sa ma potolesc pt ca asta e, am doi copilasi si nu am parintii sau socrii sa ma ajute, sotul lucreaza de dimineata pana seara ca sa poata sa ne rasfete pe toate:)))) doar are 4 fete=)))
Mirinia-Ma bucur ca totul e in ordine si sunteti bine!Ramona-inteleg, dar incearca sa te odihnesti mai mult.Dap stiu k a mai trecut o zi dar ieri seara am avut niste contractii care miau trecut!Ma rog la Dumnezeu sa nasc o data credema k deja nu mai am rabdare si ma ingrijorez mai mult!Va pooop pe toate!
Clopotaru
=)) Doamne fereste sa nasc inaintea ta draga mea. Mai e pana vrea printesa asta mik sa iasa. Pe la sf lunii feb sau inceputul lui martie.
Eu sunt bine,la serviciu, mi-i s-a cam luat sincer,dar nu am ce face.
Sper sa nasti mai repede, pup
AM INTELES DECI INK MAI AI PANA NASTI!eu numar orele si zilele...nu mai am rabdare!
Clopotaru
Silvia poate nasti astazi de Sf Andrei. Ce nume vei pune fetitei?
Bia tu te-ai gandit la nume?
Pai sincer fetelor eu nu renunt la numele Alessia asa usor mam cam certat putin cu sotul meu pe tema asta si a lasat de la el sa ramana Alessia.El o sa ii puna si Nicoleta!
Clopotaru
Multumesc frumos la fel si voua!numele fetitei tale care este?dar numele fetitei tale Bia care e?
Clopotaru