Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Mersi fetelor. Insa acum am alta problema. Ma doare in partea dreapta de azi dimineata. Daca ma misc mai brusc,sau daca ma ridic dupa scaun,... ce sa fie. Simt ceva acolo care imi apasa pe altceva. Iar bebica mea nu prea am simtit-o azi. Ce o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

hmmm...aceeasi problema o am si eu de cateva zile...mie mi-e frica sa nu fie apendicita...ma doare daca ma ridic brusc sau cand ma intorc de pe-o parte pe alta...nu stiu ce este, sper sa nu fie nimic grav...

Irina 17+

" target="_blank">[url=http://lilypie.com]

Mergi la inceput

Doamne fereste... asta ne m-ai trebuie. Doamne!!! Ma doare si daca rad! Maine daca tot ma doare, ma duc la spital. Ai grija de tine.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Cel mai bine mergi la doctor

Mergi la inceput

Ce faceti burtici? Ramo printesele tale ce fac? Pe mine nu ma mai doare burtica, dar am niste arsuri groaznice de 3 zile. Nu imi trece cu nimic. Silvia ce faci? Sunteti bn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Ma gandeam ca esti la doctor. Noi suntem bine, nici eu nu m-am simtit f bine ieri pt ca eu nu stau deloc, ma duc la piata, car cumparaturile (nu stiu pana cand), treaba in casa, o iau pe cea mare de la gradinita, stau si cu cea mica, si cateodata obosesc prea tare.Cu arsurile ai sa te cam chinui, eu inca mananc bomboane mentolate tot timpul:)

Mergi la inceput

dar chiar ai activitate, nu gluma. Cred k obosesti, e greu si pt tine sa alergi atata. Dar ce sa faci,nu ai incotro. Te poop, aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Buna seara burticutze!Bia-sunt bine si ma rog sa fiti si voi doua bine!Ramo-te rog frumos sa te mai odihnesti fiindca nu face bine la burtica daca mai aud k mai faci efort te batMamicutzelor noi intr-un asemenea moment asa frumos:Sarcina,trebuie sa fim Rasfatate!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Mirina-Cel mai bine ar fi sa te duci la medic sa stii ce ai k sa iti iei o piatra de pe inima si sa nu mai fii ingrijorata!Iti doresc sarcina usoara si ai grija de tine si bebe!

Clopotaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

multumesc frumos, o sarcina usoara si tie ;)
am vb azi cu cineva si se pare ca e ceva des intalnit in sarcina, bebele apasa in partea dreapta si de aceea ma doare cand fac miscari bruste, cand rad, cand stranut sau tusesc (trebuie sa ma tin de burtica sa nu ma doara), se pare ca nu e nimic grav :)
si bebe misca numai cand nu-i convine ceva (mi-e foame, sunt obosita etc) sunt zile in care nu simt nimic...
va multumesc pt sfaturi si pupici pe burtici :*

Irina 17+

[url=http://lilypie.com][/url]

Mergi la inceput