Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Aaa pai cu antibiotic scap de infectie? Eu am crezut ca imi da antibioticul doar ca sa nu ma mai doara. Fier o sa iau, imi vine sa iau 2 deodata. ce sa mai mananc sa contina mult fier?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Bia draga mea,
Antibioticele sunt pentru eliminarea infectiei si nu pentru reducerea durerii! Daca ai infectie la o masea , nici medicul dentist nu are ce sa iti faca pentru ca nu va putea si sunt sigura ca nu va vrea sa scoata o masea care sta pe o punga de puroi !! Ia antibioticele indicate dar ai grija sa nu fie o perioada indelungata, te rog!!
Alimentele care contin fier sunt multe .. incepand cu binecunoscutul spanac, sparanghel, ficatul de pasare sau porc, carnea rosie( vita), crevetii si sardinele( dar noi gravidutele nu avem voie asa ceva)

17 weeks +

Mergi la inceput

Ms mult Eva. Am sa iau antibioticele. Rezultatul la SEDIMENT URINAR scrie asa : "FRECVENTE CELULE EPITELIALE PLATE, RELATIV FRECVENTE LEUCOCITE" iar la sange WBC : 17.5 (intervalul biologic fiind 4-11)... offf... sper ca nu va suparati pe mine k sunt asa stresanta, dar ma sfatuiesc si eu cu voi, si ma bucura faptul k ma ajutati cu sfaturi. va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

Buna fetelor!!sper sa ma primiti si pe mine din cand in cand alturi de voi!!eu nu sunt graviduta(chiar daca mi-as dori asa muuullt)sunt deja mamica de un baietel de 9 luni!!si vroiam sa-i spun si eu SILVIEI ca acesti mici puiuti,bebei si ingerasi sunt niste mici "santajisti"de cand sau nascut..al meu pitic a avut colici cei drept si timp de 4 luni jumatate mi-a mancat sufletul si toate zilele si noptilenuma cu plans,plans si tot asa...si bineinteles ca si eu pe langa el..dar daca nu-l obisnuiesti de mic,mic sa doarma cat de cat singur si sa-l lasi sa planga daca stii ca nu are nimik atunci cand o sa creasca o sa avem dureri de cap si nu numai....eu si cand avea colici dormea in cosuletul lui,acum doarme in patut doar ca de cateva seri nu mai vrea sa doarma in patut si vrea in pat langa taicasu(pune capul pe el si adoarme instant)si se mai adauga si durerile de dinti..dar eu nu cedez asa usor chiar daca ma trezesc de 10ori pe noapte il iau il adorm si il pun la loc pana dimineata ce bea laptele..
asa ca sunt deaccord cu tine RAMONAPEP ca trebuie facut un program si tinut de el ca altfel ne santajeaza ei pe noi
pupiki
La cele gravidute le doresc sarcina usoara ca un fulg si sa aiba bebei sanatosi...pupiki
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia92 spune:

Bine ai venit!ai dreptate tu si cu Ramo,tocmai incep si eu sa schimb un picut foaia!

Alessia!

Mergi la inceput

scz am uitat sa-ti zic SILVIA ca ai o comoara de fetita,frumusica si grasunica foc de imi vine sa-i pap manutele(dar ti le las tie)pupiki
incearca incet incet sa o mai lasi singurica sau sa planga sa nu sari imediat la ea ca nu are nimik..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, ma doare o ureche de aseara. Nu stiu ce sa fac, nu ma pricep la leacurile babesti. Am auzit ceva cu sare grunjoasa fierbinte(n-am oricum sare grunjoasa si nu stiu daca la magazin e) sau cu ulei incalzit. Intrebarea e, cum oare se incalzesc ca n-am facut niciodata. Ma doare un pic si gatul tot in partea cu urechea. Anu trecut am avut o infectie uratica, n-am scapat fara antibiotic dar erau si alte conditii, acu sper sa fie doar un curent? Totusi antiinflamatorii nu cred ca pot sa iau, ziceti voi daca stiti si ceva medicament, dar as merge intai pe leacuri.

Andreea, 14+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

AEVER--eu cand ma doare urechea imi pun un catel de usturoi usor incalzit si incerc sa stau pe partea cu durerea si imi trece...acu depinde de fiecare si de la ce este durerea..pupiki
daca este de la curent mai poti incerca dar trebuie sa te ajute cineva sa faci un coif din hartie si il pui in ureche si dupaia ii dai foc si il lasi pana se apropie de ureche si ai sa simti un vajait in ureche si dupaia iti pot pune usturoiul...eu asa am facut de cateva ori..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Mie durere de ureche nu imi trece cu coif ars, sau am mai auzit tigare arsa, eu imi pun un tamponel cu spirt, daca este de la curent, spirtul va trage ff bine acea nevralgie. Am incercat odata si cu sare incalzita, mi-a trecut pe moment seara dar a doua zi ma luase iar durerea.
In legatura cu pastilele, nasa mea este o farmacista f buna la noi in oras, si ma sfatuieste mereu. Ea mi-a zis asa, in general toate medicamentele (bine nu somnifere sau chestii din astea) se pot lua in sarcina, problema este ca ele nu sunt testate pe femei gravide si atunci nu se poate spune ce reactii adverse pot avea, de aceea ele sunt de evitat. Dar, in cazul infectiilor, a durerilor puternice, sau altor probleme care apar, intotdeauna este mai bine sa le tratezi cu precautie, si pe o periada limitata, decat sa stai cu acea afectiune care poate face mult mai rau.
Concluzia, daca ai o infectie este bine sa iei antibioticele prescrise de medic, daca ai o durere puternica ca cea de masea sau ca cea de ureche, respectiv nevralgie, ele trebuie tratate chiar cu antiinflamatoare. Bebelusul va creste mult mai bine cu o mamica sanatoasa nu credeti?

Mergi la inceput

Bine ai venit costyhunny! Ramo ai dreptate,mamica trebuie sa fie sanatoasa. Andreea incearca cu usturoiul si cu acel coif facut din ziar, sigur iti trece. Pe mine nu m-a mai durut maseaua, de maine iau antibiotice, iar saptamana viitoare repet analizele. Va pup pe toate , dar si pe bebei

Mergi la inceput