Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 2
Silvia92 spune:
Sincer va spun k imi este putin frica dar sunt si nerabdatoare sa imi tin puiul in brate.Fiind la prima nastere chiar nu stiu la ce sa ma astept.Am avut doua contractii luna asta pe la inceput si am fost la spital de doua ori cu valiza dupa mine credeam ca nascdar a fost eroare!primele au fost suportabile dar celelalte ingrozitor de rau,plangeam de durere,sotul incerca sa ma calmeze,mama la telefon la fel si cand am ajuns la spital la fel ink nu era vremea sa nasc.Sper k de data asta sa vina pe Bune!Si ink ceva toti rad de valiza mea imi spun k park mas duce in vacanta fiindca e foarte plina si foarte grea!
Clopotaru
Bia_Mi spune:
E normal sa imi dai emotii ... numai gandul k vine pe lume bebelul mult asteptat ... e super. Iti dai seama ca sunt emotii pozitive, de euforie (o sa-ti strangi micuta in brate) ... Super!
Silvia92 spune:
Da asa este!si ma bucur k sunteti aproape de mine......m-am intristat putin fiindca mias fi dorit sa fie si mama langa mine sau makr sa ma incurajeze,in fine mama nu isi prea arata emotiile si nici nu le spune!
Clopotaru
Bia_Mi spune:
Tu nu trebuie sa fii trista, stii doar ca fiecare om are personalitatea lui. Poate nu iti arata ca sa nu iti dea emotii si mai mari. Toata lumea e alaturi de tine, unii fizic, altii cu gandul. Multa bafta
kmy_black spune:
fetelor mai stiti ceva de LUYS?
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
Bia_Mi spune:
De Luys nu mai stim nimic. Iulia tinea legatura cu ea, dar nu a mai zis nimic! Sper sa aflam cat de curand!
Bia_Mi spune:
Ramona am vb cu Iulia, e la spital de miercuri k a avut iar contractii. Se pare k o sa-i schimbe tratamentul. Te tin la curent.
luys spune:
Buna.
Sunt bine,daca se poate spune "bine" ...!
Va urmaresc din umbra,atunci cand am puterea sa intru si sa citesc de sarcinile voastre.Nu ma intelegeti gresit,nu sunt invidioasa,dar...stiu ca,cu majoritatea dintre voi mi-am petrecut o mare parte din perioada cand eram si eu gravida.Iar asta ma face sa ma simt tare nasol. Va doresc la toate sarcina cat se poate de usoara,si copii cat mai voiosi si sanatosi !
ramonapep spune:
Luys, ma bucur mult ca ai scris si ca te straduiesti sa fi bine. Dumnezeu are cate ceva rezervat pt fiecare. Numai bine!
Bia, deci iulia e in spital, e mai bine asa pana la urma sa fie supraveghetata 24/24.
Silvia cum mai esti?