Bebelusul din burtica-primele batai de inima - 2
Raspunsuri - Pagina 15
Silvia92 spune:
De problema asta nu stiu ce sa iti spun Bia!dar eu am altceva in zona intima!Cand am ramas fara crema depilatoare am folosit bigul pentru a indeparta parul pubian si facusem iritatie,toate bune si frumoase pana cand am folosit dupa cateva saptamani crema depilatoare si deja facusem rana si ma ustura de muream.Sa dus repede sotul meu la farmacie a spus problema si a venit acasa cu un unguent.Mam dat cu el mia trecut rana dar acum mia aparut un fel de bubite umflate si ma mananca!sincer in fiecare zi ma spal si ma dau cu unguent de ala dar nu trece!nu stiu ce sa mai fac
Clopotaru
ramonapep spune:
Bia din cate stiu eu este uneori normal sa ti se pateze piele, sau sa ai mancarimi de piele, dar vezi sa nu fie altceva , consulta un dermatolog. Eu am avut niste pete pe fata la a doua sarcina care mi-au trecut abia acum.
Sa stii ca sotul meu este f practic, el le pune muzica la fete, ele uita si de mancare...le plimba..nu au nevoie de somn:))) deci iti dai seama ce o sa fie. Mai greu e noaptea daca se trezesc ele sotul doarme bustean:)
Silvia in legatura cu bubitele de care zici ca te manaca este posibil sa fie un herpes genital, poti intreba maine doctorita sa le vada ea. In cazul herpesului stiu ca este un virus care nu dispare din organism si ff multa lume il are. Daca este herpes stiu ca nasterea naturala nu este indicata pt ca se ia la bebe. Dar in ultimul trimestru de sarcina, printre analizele indicate este si ce de virus herpetic pt a se vedea daca se poate naste natural sau nu.
Silvia92 spune:
Eu miam facut toate analizele daca aveam herpes se vedea in analizele de ieri care leam facut!
Clopotaru
Silvia92 spune:
ANTI-HAV,ANTI-HCV,ANTI-HIV-Sunt negative si acum pentru herpes:Herpes Simplex:Hsv1,Hsv2 -Tot negative si miau mai facut inca doua pentru Rosolia si Citomegalovirus care este tot negativ!
Clopotaru
Silvia92 spune:
Astea leam facut si prima oara cand am inceput sa fac toate analizele de cand sunt insarcinata si mi lea mai facut inca o data!
Clopotaru
Silvia92 spune:
Herpes nu am!sotul meu care si el sia facut toate analizele obligat fortat de catre doctorita mea fiindca asa ia cerut si lui!probleme de astea nu avem Ramo!
Clopotaru
ramonapep spune:
Inseamna ca este altceva, roag-o pe doctorita maine sa vada cand te internezi ca sa fi linistita ca apoi ai sa ai alte probleme pe cap
Silvia92 spune:
Prima oara cand leam facut am platit 214 euro fiindca nu aveam acte si nici asigurare medicala!dar dupa ce neam casatorit miam facut si acte si tessera sanitara!Aceasta tessera imi acopera tot!miam facut analize fara sa platesc si la nastere la fel nimic nu voi plati!
Clopotaru