Mamici inimoase de Constanta(158)
Raspunsuri - Pagina 8
simonapro spune:
Georgi: sa-mi dai pantalonul de care spunea-i sa-l traga soacra mea la masina.
Daca aveti nevoie si de ajutorul meu in campanie, cu mare drag.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Georgi: sa-mi dai pantalonul de care spunea-i sa-l traga soacra mea la masina. |
Are soacra ta? ce bine era daca avea mama ta ca mai apelam si eu la nevoie... Cu prima ocazia ti-l aduc
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mery_anna spune:
La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua numelui!
Lulu,imi pare rau ca sunteti bolnaviori si ca sunt vesti rele de la servici...Sanatate multa Luca,sa scapi usor si repede de aceasta perioada!
O seara buna sa aveti!
ADINUTZA spune:
La multi ani sarbatoritilor!
Chiar daca sunt prinsa in mai multe activitati vreau sa ma mobilizez si pentru proiectul vostru. Poate scrieti din timp cand va intalniti ca sa ofer si eu ceva.
Lulu, sanatate lui Luca!
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ADINUTZA La multi ani sarbatoritilor! Chiar daca sunt prinsa in mai multe activitati vreau sa ma mobilizez si pentru proiectul vostru. Poate scrieti din timp cand va intalniti ca sa ofer si eu ceva. Lulu, sanatate lui Luca! |
am retinut!anuntam!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=17" target="_blank">Avem poze in concurs,daca va plac,votati-ne!mh1 si mh2!multumim!
Cornelia spune:
La multi ani celor care poarta numele Sfantului Nicolae!
Sanatate bolnaviorilor! Am auzit si eu de enteroviroza . Stefan a avut doua scaune mai moi azi. Sper sa fie altceva .
Noi stam cam asa: Lui Stefan i-au iesit exudatele negative, bineinteles, asa ca habar nu am de la ce e ASLO mare. Se plange in continuare de dureri de stomac si ce o mai fi. A, am fost la eco si e bine. Apendicele nu este inflamat, e un pic mai mare, dar posibil ca asa e el. In rest totul pare ok.
Vladimir face febra de doua nopti, dar ziua e bine. II curge nasul. Sper sa fie o viroza usoara.
Maria se plange de dureri de cap, ca sa fie in ton .
Si altele ....
Dati, va rog pm, sa ma tineti la curent cu actiunea de Mos Craciun.
boticelina spune:
Vai de mine Cornelia, "toate bubele alea rele, fix in fundul babei mele", asa au venit necazurile peste voi, offf.
Fetele pt actiunea de craciun - am vb cu Mihaela si ne-am propus sa ne intalnim noi doua si cine mai vrea si poate maine, la ora 17, la Jump - locul de joaca de vis-a-vis de Kaufland. Asta ca sa poata veni si fetele care n-au cu cine lasa plozii, mai exact io Daca ii luati, pregatiti-va sufleteste pt 10 lei/ora de joaca, dar e super fain acolo.
Si tot pentru actiune (pentru ca Bucurestiul evident ca trage spuza pe turta lui ), eu sunt dispusa sa fac pentru oricine vrea scrisorele de la Mos Craciun pe care sa le primeasca copiii acasa - sunt personalizate cu diverse info pe care le primesc de la parinte si vin in plic imprimat cu sania mosului. Pretul e 8 lei/scrisoare, banutii zic sa se depuna intr-un cont al uneia dintre noi si sa-i folosim pt alimentele din cosul cu produse.
Modelul de felicitare este acesta: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=36371&n=Scrisoare-personalizata-de-la-Mos-Craciun
Sa-mi spuneti daca vi se pare ok propunerea mea
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
roxanaz spune:
Boti, foarte dragut, vreau si eu.
de venit is virusata oribil asa ca zau ca nu va incurc cu prezenta mea bolnava dar scrisorele da!
lulu77 spune:
vreau si eu scrisori.
SOACRA MARE
Vine Mos Nicolae, Hai la portocale !
Ajuta-l pe Mos Craciun sa vina
happymumy spune:
uff, eu abia acum am intrat si am vazut mesajul lui boti, deci nu mai am cum sa ajung. Oricum tineti-ne si pe noi la curent cu ce ati hotarit.
Cornelia, mai poti ?
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 31+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/